Vay be 5 yıl :D
Printable View
Vay be 5 yıl :D
Gideceğini herkes biliyordu. Abartmaya gerek yok :D
Ne kadar can sıkıcı bir durum Dortmund'lular için.Sen keşfet,geliştir,en büyük rakibin gelsin konsun adamlarına.Neyse Dortmund yine bulur birilerini.
selam olsun ozman tekrar galatasarayin transfer politikasina laf atanlara.. duygusalligi birakip yada kinciligi birakip profosyonel dusunelim..
Robert Lewandowski resmen Bayern'de. 2019'a kadar sözleşme imzaladı. Bonservis yokmus hemde abov...
Allah'ım keseceğim kendimi ya.Adamlar dünyanın sayılı 3-5 forvetinden biri olan adamı bedavaya getiriyor.Bizim anadolu kulüplerimiz ise beş kuruş etmeyecek adama milyonlar istiyor.
Sonra niye Türk futbolu gelişmiyor.
Ek olarak Lewa'yı da kutlamak gerek. BVB sezon başında Bayern'e gitmesine izin vermedi, o da açıkça Ocak'ta imzalarım dedi buna rağmen sezonun ilk yarısı boyunca hiç problem çıkmadan yine iyi performans gösterdi.
Eminim ki sezonun kalanında da BVB adına enfes işler yapacaktır.
Dortmund'un da işi iş ya artık rakipte olamazlar uzun yıllar Munih'e.Bu sezon onlar için her anlamda şanssız bir sezon oluyor sakatlıklardan zaten çok çekmişlerdi şimdi de Lewa gidecek tam olacak. :D Zor dolar Lewa'nın yeri ama Kloop reyiz halledecek bi şekilde. :p
Aubameyang mıdır nedir o var ya :) yeter o bize..
Aubameyang Lewa'nın rolünü üstlenemez. O kanatlarda görev alır muhtemelen. Lewa'nın gitmesine hazırlıklıydı BVB, yeni forvet gelecektir.
auba akılsız atlet... klopp'un bir planı vardır...
Bayern Hummels'i de aldı mı olay tamamdır.
Hedefteki ismi açıklıyorum:
http://2.bp.blogspot.com/-aLbaXF13aQ...eus,+gotze.jpg
Ayrıca bence gitmelerinin nedeni Bayern'in büyük takım olması değil Pep'in gelmiş olması. Eğer Pep değil başka antrenör gelse ne Götze giderdi ne de Lewa Bayerne.
Guardiola'nın Klopp'tan ne gibi üstünlüğü var ki sırf hocadan dolayı Bayern'e gitsinler? Bence gitmelerinin sebebi Bayern'de daha çok başarı ve para kazanma ihtimalleridir.
BVB'den ayrılmalarının sebebi sırf hocadan dolayı değil, Bayern'e gitmelerinin ana sebebi Guardiola diye düşünüyorum.
tamamen paraya bağlı gitmelerinin nedeni daha bu seneye kadar 1.5 m € alıyomuş lewandowski bu sene sene sonuna kadar 5 m € ya anlaşmışlar sırf oyuncunun gönlünü yapabilmek için(eskişehir başkanı olsaydı kadro dışı bırakırdı ) bayernde ise bu adam 11 m € alıcak
Reus da takımın gidişatına göre karar verecektir. İyi transferler yapılır ve iyi perfonmans gösterirse takım kalacaktır aksi halde o da gider.
Lewa imzalamış bayern ile bakalım kadro dışı kalacak mı sezon sonuna kadar
Lewa tamamlar bu sezonu zannetmiyorum kadro dışı kalacağını ŞL'de ihtiyacı var takımın ona.
Lewa zaten sezon başından beri söylüyor Bayern'e imza atacağını.Kadro dışı kalması gibi bir durumun olacağını sanmıyorum.
Vefasızlık,vefasızlık :0:
Tayfun Korkutlu Hannover Wolsfburg tan sonra Mönchengladbach ı da 3-1 yenerek 2/2 yapmış
Hamburg Dortmund'u 3-0 mağlup etmiş. Hakan Çalhanoğlu'nun şöyle bir golü var
https://vine.co/v/MmqnvB2QEJO
Lakin anlam veremedim. Herkes durmuş topa vurmasını bekliyor, niye bu kadar rahat? Maçı izleyen varsa bi açıklık getirebilir mi