Neill gerçekten doğruysa çok iyi..Tek eksiğimiz forvet.
Printable View
Neill gerçekten doğruysa çok iyi..Tek eksiğimiz forvet.
Neill ve Itandje'yi kadroda kattığına göre Galatasaray, bence çıkması gereken onbir:
GK: Itandje
DR: Uğur Uçar
DC: Neill
DC: Servet
DL: Hakan Balta
MR: Barış
MC: Mehmet Topal
MC: Linderoth/Lincoln
ML: Arda
AMC: Kewell
FC: Ümit Karan
Uğur yedeği olarak da Erkan Ferin var.O da oynarsa gelecek vaat ediyor..
Bence neill ın DC oynaması hakan baltanın DC oynamasıyla aynı şey yararlı bir transfer olmadı bence
Bence Cimbom'un bu sene çift önlibero değil de şu şekilde oynaması lazım..
Gk-Itandje/Aykut
Dr-Uğur
Dc-Neill
Dc-Servet
Dl-H.Balta
Dm-M.Topal/Linderoth
Mr-Aydın
Ml-Arda
Mc-Lincoln
Amc-H.Kewell
Fc-Ü.Karan/Nonda
Aslında forvete de fazla ihtiyaç yok..Ama yıldız gelecekse hayır demem :D
neill kesinse bence çok iyi bir transfer değil.çok etkileyici bir performans beklemem.
itandje ise süper bir isim yıllardır ismini biliyorum fransa liginde de çok iyyiydi.ben beğendim.kesin almışsak.
bir galatasaraylı olarak itandje transferini beğenmedim. bence yetersiz bir kaleci. aykut'tan pek bir farkı yok maalesef...
katılıyorum ABOOO'ya.
Bende Itrandje'nin alınmasını istemeyenlerdenim ama şayet alındıysa da performansı görmeden kötü demenin de doğru olmadığını düşünüyorum, aynen süper transfer demenin doğru olmadığını düşünmem gibi. Faydalı olur umarım diyebilirim şu an için ancak.
Bu arada ABOOO'nun ve benim mesajlarımız uçmuş :D
Bu arada bence Neill'in bittiği uydurma..Hiçbir sitede falan görmedim adını..Sadece maraton'da yazıyor..
Skysport haberlerinde neill ve itandje ile sözlesme imzaladıgımız söylenmiş..Skysport yalan haber yapmaz..
Quote:
---------İtandje---------
----Neill-Emre-Servet-Hakan---
---------Topal--Linderoth-------
Arda-----Lincoln------Kewell
----------Nonda-----------
Şuanki kadro bu gibi..Eger itandje ve neill gelirse;)
Valla emre skysport kolay kolay yalan haber yapmaz..En azından ben öyle biliyorum...Hayırlısı olsun;)Quote:
Alıntı:)
Skysportun sporttour programında verdi kadın bogazın takımı premier ligden 3. transferinide tamamlamak uzere dedi itandje ve neill ile anlasıldıgını imzanın an meselesi oldugunu iki futbolcununda bavullarını coktan hazırladıgını soyledi hepimize hayırlı olsun
İnşAllah diyelim Emrah (: Takıma faydası olsun yeter (:
Bu yönetime ; Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'e transferde cok güveniyorum. Farkındaysanız yaptığımız transferler hep iyiye gitti. Türk aldığımız her oyuncudan maksimum verim elde ettik. Servet, Hakan Balta, Emre Güngör. Almanya dan hiç ismi duyulmamış olan 2 isim Serkan ve Barış; özellikle Barış. Hepsi yararlı oldu. Gecen sene yaptığımız Bouzid transferi karavana oldu, onu da Kalli istemişti gelecegin Popescusu falan diye. O yüzden yönetime transfer konusunda cok güveniyorum, en yararlı olacak isimleri getireceklerinden şüphem yok...
Neill neden alındı anlamıyorum. Yazık değil mi Emre Güngör'e :mad:
Göktuğ henüz kesin birsey yok hersey olabilir. Neill sag bekte de kullanılabilir. Sabri'nin bekteki durumu şüpheli. Ugur cok iyi ama ciddi bir sakatlık gecirdi sakatlıktan nasıl döner süpheli. o yüzden sagbekte de kullanılabilirr neill. Yine de ben resmi acıklama yapılmadan hiçbir transfer haberine inanmıyorum.
Daha neyi tartışıyonuz Neill defteri kapandı galiba..
Neill'e bonservis parası vereceksek almayalım.Defansımız iyi onun yerine forvet alalım iyi yeterli..
Sağ bek olması şart değil stoper mutlaka şart...
Itandje Aslan'a hayırlı olsun
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...B-Y2800000.jpgCim Bom, uzun süredir gündeminde yer alan Fransız kalecinin işini sonunda bitirdi. İtandje´nin bugün İstanbul´a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.
10.7.2008
8. yabancı file bekçisi
Charles İtandje artık Galatasaray’da... Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir transfer listesinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek 2 gün boyunca pazarlık masasında oturan Fransız kaleci, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in Paris’teki girişimleriyle ikna edildi. Daha önce Liverpool ile de her konuda anlaşma sağlayan yönetim, bugün veya yarın 26 yaşındaki file bekçisiyle resmi sözleşme imzalayacak. İtandje, Cim Bom’un tarihindeki 8. yabancı kalecisi olacak.
12 Temmuz’da katılacak...
Bugün İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Charles İtandje’nin, kafileyle birlikte Almanya’ya gitmeyeceği öğrenildi. Fransız eldiven de, tıpkı A Milli Takım oyuncuları ve yeni transfer Harry Kewell gibi 12 Temmuz’da Duisburg kampına katılacak. Kewell ile İtandje geçtiğimiz sezon Liverpool’da birlikte sahne almışlardı. Her ne kadar iki oyuncunun buluşma noktası genellikle yedek kulübesi olsa da, bu sezon Aslan’ın kemik gücünü oluşturacaklar. l Raşit ALTUN
İTANDJE KİMDİR?
Ülkesi: Fransa
Kulübü: Liverpool (7 maç)
Mevkii: Kale
Yaşı: 26
Boyu: 1.93
Önceki kulübü: Lens (170 maç)
İtandje iyi bir transfer oldu.Fakat Afrika Kupasın'a giderse 1 ay falan sorun yaşarız.Onuda Aykut veya Orkun'la kapatırız inş.
Bence iyi bir transfer değil,şöyle geçmişe baktığımda siyahi bir çok iyi kaleci göremiyorum.
Casillas,Buffon,Taffarel,Scmeichel(doğru yazamadım ama)Cech,Kahn,Van Der Sar daha bir çok sayarız..
İstisna olarak bir tek Dida'yı görüyorum.
Bunu düşünmemdeki sebeb;
Kas yapısı itibari ile tüm mevkilerde oynar ama,kale biraz zor.Yine çok iyi kalecidir ama bir Mondragon,Taffarel'in yarısı edemez BENCE.
Zenciler de artık Fransız Aygün..:DBu arada siyah olmakla kaleci olmak arasında bi bağlantı görmüyorum..Takılmayalım böyle şeylere. :D
Hayırlı olsun İtandje Galatasaray'a.Bir tek Chelsea ile oynanan kupa maçında izlemiştim o maçta iyi bir oyun çıkarmıştı bakalım Türkiye'de nasıl bir performans gösterecek.
Transfer kesin mi ?
Resmi sitede herhangi bi haber yok henüz ben baktım
resmi sitede haber çıkana kadar bütün haberler yalan :) inanmayın arkadaşlar . geçen senede pires'e geldi diyorLardı gelmedi :)
resmi site dediğiniz webaslan.com mu yoksa farklı bi sitemi ayrıca itandje ve kewell ii transfer baptistada yalan oldu
Resmi site denilen www.galatasaray.org.
www.ntvspor.net'i de resmi site sayabilirsiniz, hiç yalan veya yanlış yazdıklarını görmedim. Yalan yazmazlar da zaten.
ntvspor resmi site falan sayılamaz, ne yaptınız yahu.. :D
geçen sene Morientes'i sanırım ilk olarak ntvspor getirmişti bize.. ;)
ne biliyim sanki bu itandje yeterli değilmiş gibi geliyor inşallah yanılırım
Ben Lucas Neill geldiğine çook büyük bi ihtimal veriyorum.Nvtspor oyuncunun İng. sağlık kontrolünden geçerek Almanya'ya geçeceğini yazdı.Bu olmasa bile NEill bence Galatasarayda.
Adnan Sezgin: Kaleci Itandje ve kulübü Liverpool ile anlaştık ntvsporun haberine göre böyle yaziyor
not:son dk spor haberi olarak