belli yeteneğe sahip sönmüş oyncuları parlatmak kolaydır bundan sonra iş gerets e düşüo bnce...
Printable View
belli yeteneğe sahip sönmüş oyncuları parlatmak kolaydır bundan sonra iş gerets e düşüo bnce...
Ben büyütenleri gördüm merak etme senin üzüldüğünü ilk mesajda da söylemiştin. :)Quote:
Originally Posted by hurmet
ya starda habire alt yazı geçiyo
imzaladımı imzalıcakmı + nasıl birisi bu adam
milli takımın vazgeçilmezi değil... DK de toplam 20 dakika oynamışQuote:
Originally Posted by anakonda52
dünya kupasında 20 dk da olsa oynamış bi oyuncu... en azından orda oynayacak bi oyuncuları var artık gs nin..
nasıl bir oyuncumu buyur bir baska video beyler izleyin bu baska videoQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q
ayrıca benim imzamdaki iki video da izleee onlarda baska
Evet, ilk Japon. Daha önce Lee Young oynamıştı, Koreli :)
İnamoto iyi transfer ama Zico inamoto yu oynatmıyordu;)Quote:
İnş Türk futboluna yarar saglar uyum sorununu asarsa Türkiye için yeterli fakat S.L nde ne yapar bilinmez
Arsenal'a transfer olmuş anakonda. Senin verdiğin bilgilerde 0 maç 0 gol diyordu. Bence de aranan adam bu olmamalıydı. Ha gelir iyi oynar sözüm yok ama siz hep demiyor muydunuz gençlerimiz var diye? Mehmet Güven hayli hayli oynayabilirdi. Bir de Burak'ın dediği gibi 2.ligde 30 dakika oynamış olması da düşündürüyor.
Ayrıca yaşı da 30'un üzerinde galiba. Ama inşallah faydalı olur. Türkiye'de zaten iş yapar Avrupa'da büyük maçlarda başarılı olur inşallah....
Inamoto Arsenal'e oynadığı oyunla değil Japon olması sayesinde gelmişti.Arsenal'in amacı Japonya'da Inamoto formaları satmaktı.Nispeten de başarılı oldular bu konuda.Arsenal'de pek fazla forma şansı bulamadı.Arsenal taraftarları da Japonya'da patlayan Inamoto formalarından dolayı ona Mr.T-shirt adını vermişlerdi.
Inamoto'nun birçok maçını izledim.Kesinlikle kötü bir oyuncu değil.Ama kabul etmeliyiz ki bir Gravesen ya da Maniche de değil.Orta sınıf bir oıyuncu bölgesinde.Japon Milli Takımı'nda bile pek fazla forma şansı bulamadı Dünya Kupası'nda.Ama eğer gelirse Inamoto'nun Galatasaray'da faydalı işler yapabileceğini düşünüyorum.Bu transfer gerçekleşirse ön libero bölgesindeki açığımızı kapatabileceğimizi düşünüyorum.
evet bizim yönetim tam prof oldu :D ama ucuz adam alma profu :D
yası 27 yasında dedigim gibi fazla konusmayalım önce bir oynasın sonra hep beraber elestiri yaparız yada seviniri geldigineQuote:
Originally Posted by sekopej
bonserviz bizde olduguna göre begenirsek sözleme imzalama yetkisi bizde yani opsiyon bizdeeee işte bu iyi yönetimde az oynadıgını düsünerek 1 yıl imzalttı duruma göre sözlesme uzatcaz
NTV SPOR BASLADI NTV ACIN
Şimdi Japonya'da Galatasaray Store açarsak zengin oluruz işte.Borçların altından kurtulmanın yolunu bulduk.:D
Tamam ben yanlış bilgilendirilmişim. Ne diyeyim hayırlı olsun ama benim bile beklediğim bir transfer değildi yani. Ama GS'li arkadaşlar memnunsa sorun yok....
memnun değilim :D lig tv üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum o derece
Sanrım tek sen sevinmedim. :)Quote:
hürmet kardes yapacak bir sey yok sanki para varr
NTV ACIN NTVSPOR VAR
şokta olanlar daha yazamıyo ondan :D
adam almasınlar para yoksa bunu alcaklarına kimseyi almasınlar m.güven le devam edelim
şu konuyla ilgili başka bişey demiyorum..Quote:
gerçekten yazık. bunuda seneye yollarız artık :mad:
ewet ben biraz şoktayım :D
ya arkadaşlar görüyorumki beğenmeyenler var ama şunu bilin hem pazar olayı hemde adamın kalitesi ortada adamın bileği nerdeyse ronaldinho kadar iyi + olaya tribünlerdeki japon kızlarıda katarsak olay transfer diyebiliriz adam nike in japon pazarındaki en büyük kozu neden bizim formalarımızda satmasın ki japonların fanatiklik anlayışıda bi başka
hürmet kardes bu kadar abartma adamın 3 macınız izleyelim sonra konusurz
yapma ya o derece diyosun. Ama Carusca da geldi daha oynamıyo belki bu da kadroya girene kadar bi kaç maç geçer izlersin, sonra uyum sorununu da hallederse faydalı olur.Quote:
Bir de ben şunu merak ediyorum, bence Gerets'in de beklediği önlibero bu değildi. Yönetim tabi ki danışmıştır ama inşallah Gerets onlar sormadan önce verdiği listede alın demiştir İnamoto'yu yoksa yeni sorunlar çıkabilir....
Takımdan acaba nasıl soğuturlar?
Yok abi yok ne maça giderim bir daha ne Galatasaray için bir şey yaparım.. Büyük konuşmayayım ama biz taraftar olarak görevimizi yapıyoruz.. Yönetim bizim için bir şey yapmıyor..
Bunu yönetim 2 senedir yapıyor.. İsmi geçen hangi futbolcuyu aldı şuana kadar? Carrusca hariç Tolga, Okan bunlar fln nedir ya? Ben Gerets'in yerinde olsam ne kadar genç futbolcum varsa onunla sahaya çıkarım..
ligimize yıldız diye gelenler hem ligde kötü oynadı kactı gitti hatta ribery gelincede bu olaylar olmustu.... gördük şimdi niye gitti ye ortalıgı yıkıyoruz... hatta anelkanın bonusu dediler kim kimin bonusu oldugunu gördük
bu yüzden adam bir oynasın bu kadarda acımasız olmayın oynayınca görcez iyimi kötümü oldugunu sabredin bekleyin ve görün
ya bu yönetim ya çok yalancı ya kendileride hayal görüyor çözemedim
abi galatasaray dieye kaldıysa avrupada falan bişey beklenmesin derim...
ben gelen futbolcuya artık bakmıyorum..Quote:
gelen futbolcuları gördük.. şu yönetimin getirdiği yabancı futbolculardan kaç tanesi takıma düzgün oturdu? Song ve İlic dışında?
Bundan 100 sayfa öncesine gidelim.. 100'lerce transfer var.. Hangisi oldu? Bizi kimsenin kandırmaya hakkı yok..
inamotoyu aldık die ile kıyaslarsan die yi tercih ederdimQuote:
Originally Posted by nekop
ne die si yapma yaa sanki die bu sene oynadı o hep kadro dışı burak biraz sabredelim
Adamı daha top sektirmeden öldürdünüz.Bakalım birkaç ay geçsin ondan sonra yorumları yaparız.
İlla dünya yıldızı adam mı alınması lazım onu anlamıyorum.Para yok sanki ligimiz çok zorlu Avrupa'da da başarı grupta 3. olmaktır bu durumda.
Sanki kasada milyon dolarlar var,ülkede binlerce yıldız futbolcu varmış gibi konuşuyorsunuz.Biraz gerçekçi olursak bir milli takımda oynayan ve premier lig tecrübesi olan bir oyuncu bizim için gayet iyi.Bu sadece tahmin.Zaman gösterecek herşeyi.
ya arkadaşlar adamın son durumu gayet açık japon milli takımında 3 maçta 20 dk ingiltere 1.liginde (premier lig değil) 3 maçta 30 dakika
Adam her gittiği takımda 1 sene kalmış, doğru düzgün forma şansı bulamamış.. Biz dünya yıldızı istemiyorduk ama bu adamıda beklemiyorduk..
cok katılıyorum biraz sabredin yawwwwwQuote:
Originally Posted by dick
Bence de biraz sabır gerekli.
bekleyelim peki.. bakalım neymiş, kimmiş, neler yapıyormuş hep birlikte görelim..
sabır diye diye çatladık zaten
Adnan Sezgin, Inamoto ile her konuda anlaştıklarını söylemiş. Bir haber sitesinde okudum.
Hayırlı olsun, süper bir transfer yaptı Galatasaray. Biz almalıydık bu adamı, aranan kan bence. Orta sahada dinamo gibi çalışıyor. Vogel ve Gravasen'e 10 basar. Süper adam aldı GS, helal olsun, beklediler ama sonunda değdi. Yönetim akıllanmaya başlamış, iyi transferler yapmaya başladı, Carrusca ve Inamoto ile. Hayırlı olsun tüm Galatasaray camiasına, çok iyi transfer bence ;)
Tepki toplayabilir belki görüşlerim, ama bence bir izleyin adamı, çok savaşçı biri. Şimdiden burada adamı eleştirmeyin. Çıksın, oynasın. Beşiktaş maçında da oynar, Delgado'yu falan çok iyi tutar. Adam yıldızlaşırsa eğer, ben haklı çıkarsam, yönetimi tebrik edersiniz ;;)
Fulhamda oynamış biri premier lig tecrübesi var yani.Hatta çok şık bir golü var Man utd'ye.Youtube'da bir videosu var yetenekli bi futbolcu olduğu belli.Hem defansif hem ofansif olarak önemli olan istikrar yakalaması.
hadi bakalım artık bu adamla neler olucak belkide takım oyununa uyum sağlar işimize yarar bellimi olur...hayırlısı olsun diyip takımımıza sahip çıkmaktan başka şansımız yok...bizimkiler futbolcu almayacaktı ama gerets ısrarla adam istedi hatta adam alınsın diye 2-3 maçı verdi resmen yönetiminde yapacağı pek bişey kalmadı...