daha geçen hafta demedimi demiroren seyircisiz ceza olmucak diye passolig vs var diye ?.. ama konu gs olunca bas cezayi bu yil erken basladilar..
Printable View
daha geçen hafta demedimi demiroren seyircisiz ceza olmucak diye passolig vs var diye ?.. ama konu gs olunca bas cezayi bu yil erken basladilar..
Keske kisiler tespit edilse. Okadar kamera var ama ise yaramiyor. Okadar passolig cikartildi ama ise yaramiyor. Tek tek tespit edilde ve uzun yillar uzaklastirilsa bu kisiler trubunlerden. Seyircisiz maca karsiyim ben.
Eger bir yapanla beş yapan aynı olursa nasıl olsa her turlu ceza alacağız kalan 4 hakkımızı da kullanalım diye düşünür o holiganlar gayet mantıklı ceza sistemi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TFF belli olan rengini daha sezon başında yine ilan etti. Neyin ne olduğunu herkes biliyor zaten.
TFF'nin rengi Mahmut Özgener döneminden beri belli zaten, bu bildiğimiz bir şey.
Diğer yandan Süper Kupa maçında maç boyunca yabancı madde atan bizim seyircimizdi, fanatiklik yapıp bunu görmezden gelmeye gerek yok. Ben izlerken utandım açıkçası. Olayı tamamen TFF'nin taraflılığına bağlayıp kendi yanlışımızı gözardı etmek ya da çarpıtmakta doğru değil.
Ceza konusunda neyin adil olacağı konusunda kafam karışık çünkü bu tür olaylar TT Arenada olmuyor. Yani kendi sahamızda yapmadığımız birşeyin cezasını çekeceğiz (daha doğrusu İstanbul seyircisi çekecek) ama tarafsız sahadaki bu davranışın da bir cezası olması lazımdı. 3-5 kişinin yaptığı birşey olsa ceza almamızı isteyen rakip taraftarlar araya sızmış falan diyebilirdik ama öyle bir durum da yok.
TFF'nin adaletsizliğine veya taraflılığına dem vururken öz eleştiri yapmayı da unutmayalım, haklıyken haksız duruma düşmeyelim.
Bana kalırsa bu saha kapatma yerine para cezası olarak kalabilirdi. İşte paso ligin burada önemi kalmıyor. Bu sahaya cisim atan adamlar 2014 yılında tespit edilemiyor mu kameralar çekmiyor mu? Çekiyor ancak bu adamlara ne ceza veriliyor. İşin kolay kısmı sahayı kapatıp geçmek ama asıl önemli olan temele inmek ve bu adamları kazımak, caydırmaktır. Bu olaylar saha kapatma ile son bulmayacak aksine herkes nasıl olsa bir şey olmayacak diye devam edeceklerdir. Paso lig falan da tamamiyle boş bir iş. Göreceksiniz.
O değil de felipe Melo'nun askerleriyiz...
Passolig Şampiyonlar Ligi için de geçerli oluyormuş. Anderlecth maçına gitmek için İstanbul'da 2-3 gün daha kalıyordum, yaş oldu :uzgun:
Tartışma uzamasın diye konuya yeni girdim, önceki mesajlara da bakmadım zaten. İlk önce benim ilk yazdığım sadece neden GS ceza aldı diye soran arkadaşa idi, kararı desteklemek için değil. İkincisi benim yorumumda 1 veya 2 kıyaslaması gibi birşey de yok. İlk mesajımda da kararı anlamsız bulduğumu belirtmiştim. Asıl sorun sizin yaralanan görevli kısmını görmezden gelip sadece 1 ve 2 rakamlarına takılmanız. Eğer FB taraftarı bir görevlinin yaralanmasına sebep olsaydı biz de saha kapatma cezası alırdık. Ama siz sırf bu 2 rakamı alıp diğer yaptığınızı görmezden geliyorsunuz. İnsanların yazdıklarını anlamadan yorum yapıyorsunuz. Ama senin vicdanın rahatsa ve görevli yaralansa dahi FB ceza almadıysa biz de almamalıyız diyorsan yapacak birşey yok. Zaten federasyon da açıklamayı yaptı, yarın başka bir takım maç boyu hiçbir şey yapmayıp sadece görevli yaralasa onun da sahası kapatılır.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Şu saçma sapan sonu gelmeyen tartışmalardan biri daha tam olarak başlamadan bitirin beyler, uzamasın.
SON DAKİKA! Galatasaraylı Melo, Twitter hesabından RT ettiği hakaret içeren mesaj nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildi.
Ahahahahaha :n:
Gülmekten başka bir şey yapamıyorum :zuhaha
Üstelik PFDK adamın Twitter adresini bile yanlış yazmış :n: Bütün kurumlarıyla rezalet bir ülkeyiz.
PFDK'nın bahsettiği hesap;
https://twitter.com/_felipemelo
Tuttuğumuz takımların içinde bulunan insanlar kendi konumlarına yakışmayacak davranışlarda bulunuyor. Bari biz kendimize yakışanı yapıp, karşımızdakini kıracak düzeydeki tartışmalara girmeyelim.
15 senedir aktif halde Türk futbolunu takip ederim, bitmeyen, sonu gelmeyen, popülerliliğini kaybetmeyen bir şey varsa o da "Bize oyunlar oynanıyor" ütopyasıdır. Ne güzel insanlar bu ütopyada yaşayıp duruyor, işine gelmeyen her şeyde buna sığınıyor.
Bugün Avrupa'da olsa, Durduk yere Melo'ya hareket yapıp takımını daha doğrusu maaşını aldığı işi 3 maç eksik bırakan Volkan'a, keza durduk yere ceza alması halinde yine aynı durumda takımını 2-3 maç eksik bırakacak Melo'ya para cezaları ve ağır disiplin cezaları verilirdi. Çünkü bu iş profesyonellerin işi, ergen eğlendirme işi değil. Resmen kollarımızda Milyon dolarlık bebek besliyoruz.
Ama yaptığımız ne? Kahraman ilan etmek, Centilmen ilan etmek, Profesyonel ilan etmek ve bir sürü alakasız şey. Şu adamlar cehaleti kullanarak vuruyor ya kırbacı sırtınıza, haktır. Başka bir şey demiyorum.
Remember The Name !
http://i.imgur.com/y1eivWt.jpg
Yeni sezonda izlemek için sabırsızlanıyorum.Şu milli ara bitse de hafta sonu gelse hemen.
Ünal Aysal doğru şeyler konuşuyor ama yanlış zamanda.
Özellikle ırkçılıkla ilgili bir laf etmeye hakkı yok,kendisi konuyu açmadan kapattıran yegane insandır.Drogba ve Eboue'ye yapılanları hoş görmüştür.Bu affedilebilecek bir şey değil,şimdi konuşmasının içeriği doğru ve haklı ancak zamansız ve samimiyetsizdir.
Çok açıkça söyleyeyim. Bu yönetim Galatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimidir.
Ünal Aysal: "Ligde ve Şampiyonlar Liginde Farklı Forma Sponsorlarımız Olacak."
Ünal Aysal: "Forma sponsorluğunda 2015-16 sezonu için yabancı bir sponsor ile anlaştık. 5 yıllık bir sözleşme olacak."
1 hafta içinde açıklancakmış sponsor.
Galatasaray Gazetesi çıkıyor yakında.
Taç Spor kulübü bize devr olmuş. Yeni ismi Galatasaray Tenis Kulübü olacakmış sanırsam.
Denizbank ile yapılan anlaşmayla ödemeler düzene girmiş.
Bir de şikeden, ırkçılıktan falan bahsetmiş. Laga luga yapıyor işte. Zamanında ben topa girmeyeyim, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedi. RTE'ye yaranmak için "Galatasaray'ın AKP'ye oy veren 20 milyon küsür taraftarı var" bile dedi. Şimdi bıçak kemiğe dayanınca böyle açıklama yapıyor. Çok geç kaldın çoook. İste bunun için Galatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimi diyorum bunlara.
gs tarihinin en cesur baskanidir aysal aksini inkar eden yakin gecmisteki aciklamalarina bakar gezi olaylari twitter sike olaylarinda hangi klup gsye destek verdi ? bicagin kemige dayandigi yok son 2 haftadir acayip sekilde saldiriyorlar galatasaraya medya olsun tff olsun , daha ne istediginizi bilmiyorsunuz aciklama yapmayinca gs pisirik aciklama yapincada gec kalindi diyorsunuz.
Bir aslanın dişlerini gördüğünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin." Ünal Aysal | 2014-Eylül
açiklamalarin tamami hatasinida kabullenmis aysal oda iyidir..
http://www.youtube.com/watch?v=tT_HU003lso
Basketbolda 17 Haziran duruşu diye birşey çıktı. Bizim takım sahaya çıkmadı. Tişört falan bastırıldı. Ne oldu. Kupa Fener'in oldu. 1 sezonluk emek boşa gitti. Oyuncularda moral, motivasyon kalmadı. Bak başbakan demiyorum, çıkıp bir spor bakanı bile açıklama yapmadı. Olay gündemden düştü. Böyle büyük bir olay gündem bile olamadı. Bu yönetim beceriksizliğidir.
Şike olayında ve RTE'ye yaranma konularını açıkça yazdım ki o asıl basiretsizliğin göstergesidir.
Oyuncularına ırkçılık yapıldı. Tek bir şey yapamadı. Ne FT ne Ünal Aysal hiç birşey söylemedi.
Ayrıca şimdiki yönetim kurulu tek kelimeyle rezalet. Bunlar yönetici falan değil kimse kusura bakmasın.
Şimdi bugün söylediği söz taraftarı gaza getirmeye yeter ama yaptıklarının üstünü örtmez. İste sende haklısın abi şimdi aklına geldi ama çok geç kaldı. Düzelir inşallah. Adam gibi bir duruş sergiler yönetim umarım. Ama bu gözler Adnan Polat'ları, Adnan Sezgin'leri gördü. Tabi onlarda iyi bizim Aysal.
Ünal Aysal anca konuşuyor. Evet güzel konuşuyor ama sadece konuşuyor. İcraat ???
#ÜnalAysalİstifa
Anca laf dedigin gibi. Icraat sıfır.
Ünal Aysal' ın istifası kaostan başka birşey getirmez. Ha siz takımın kötülüğünü istiyorsanız ayrı
Yıllar sonra başımıza eli yüzü düzgün saygın bir adam geçmiş, kimin gelmesini istiyorsunuz da Aysal' ı istifaya davet ediyorsunuz anlamak güç
Ultraslan bu güne kadar hangi başkanı sevmiş ki Aysalı sevsin. Kulüp zenginleşsin,stad dolu olsun,bilet ucuz olsun,taraftar pohpohlansın sakın ha ne yaparlarsa yapsınlar laf edilmesin,genç oyuncular oynatılsın ama yıldız transferi de unutulmasın,takım her yıl şampiyon olsun ama şampiyon olurken muhakkak çok güzel oynasın gibi gibi uzar gider... Yok öyle bir dünya. Yapıcı eleştirelim istifa deyince düzelmiyor herşey. Aysal gitse kimi istiyorsunuz acaba.
Ben sahsen adnan Öztürk isterim. Ama tabi zor.
Ben Adnan Öztürk'ün başkan olabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum. 2. başkan falan olabilir ama başkan olmaz o adamdan.
https://pbs.twimg.com/media/BxPZbkpCAAANLLF.jpg:large
2.Kaptan Wesley Sneijder !
Umarım Selçuk Eskişehir maçında yedek bekler ve ilk kez kaptan olarak görürüz Portakalı !