Bu olayı ben de duymuştum , sizin kaynağınız nedir ?
Printable View
Zannetmiyorum zaten geri gelmezde daha çok kiralık bi oyuncu gelicek gibi
ah keşke diyorum,ama imkansız.adam "bundan sonra Türkiye'ye tatile bile gelmem" diyordu.böyle bir durumda tekrar ikna etmesi çok zor,etsek bile kafasını futbola ve Fenerbahçe'ye verebilir mi eskisi gibi?
Adı CheLsea iLe anıLıyor ve büyük oLasıLıkLı en fazLa yarım ya da 1 sezon sonra Ada da oLacak.
Fener DROGBA'yı yoklamış:D
Fenerbahçe Drogba istanbula gelin mi
Drogba Yok-LA gelmem:D
Ben Emenike'nin biraz abartıldığını düşünüyorum, Youla da gençken hızı ile Gençlerbirliği'nde bayağı gol atan bir oyuncuydu, Emenike birazcık daha iyi fiziğe ve bitiriciliğe sahip ama gollerini hızıyla atan bir isim. Hatta böyle bir istatistik vardı, o zamana kadar attığı 12 golünden 10'unu(sayılar hemen hemen böyleydi) savunmanın arkasına atılan toplarla bulmuştu.
Bence Premier ligde orta karar bir takımda iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir en fazla.
Zaten nedense Türkiye'den sorunlu ayrılan oyuncular sonra büyük külüplere gidiyor
Emenike eğer öyle bir madde koydurulduysa kesinlikle geri alınmalı. O paraya başka bir topçuyu zor alırız(o kalitede.) Bienvenu anlaşılan şuanda açığı kapatacak kalitede bir topçu değil.
emenikeye yapilan o muameleden sonra ben olsam bende türkiyede oynamak istemezdim.. adama sorguda neler soruldu söylendi onu bile bilmiyoruz ki bilmemiz gerekmez ellerinde delil vs. yokken adam sirf fener macina cikmadi diye 4 gün cezaevinde kaldi bu bile yeter oynamak istememesi icin... yani ben türkiyeye kendisinin gelmek isteyecegini sanmiyorum bu saatten sonra.
Lugano'nun donmek istedigi haberleri yalan degil. Ancak Fenerbahce kulubune henuz bir sey gelmemis. Gelirse degerlendirilir muhtemelen. chemedya Ahmet Ercanlar
Keşke gelse şu şike soruşturması biraz daha belli olsun yönetim boş durmayacaktır bence. Yol haritası hazırdır.
Fenerbahçe Premier Lig takımı değil ki. :) Türkiye Ligi için üst düzey bir oyuncu Emenike. Tıpkı Niang gibi.
Ayrıca Fenerbahçe 9 M Euro'ya aldığında fazla denilmişti fakat soruşturmadan sonra hemen 10 M Euro'ya sattık. Demek ki bu oyuncu bu parayı hak ediyor. Ayrıca yeni yeni keşfedilen bir oyuncu Emenike. 1-2 seneye Fransa ya da Almanya ligine falan gidebilir.
Lugano geri dönse Messi gelmiş gibi sevinirim herhalde.
arsenal mert günok'u izliyormuş.
Biz bile izleyemedik adamı Arsenal nasıl izliyor anlamadım :n: İzlemek istemeleri güzel ancak bu biraz zor :D
OmerTemelli Omer Temelli
luganoyu biz gondermedik kontratindaki maddeyi kullanip kendi gitti gelmek istiyor insallah olur
http://twitter.com/#!/OmerTemelli/st...74106711752704
Tota bu sabah Klübü ziyarete gelmişti, çay falan içmiş geri gitmiş :)
Eski oyuncumuz Diego Lugano, Fenerbahçe’nin geçen sezonun da üstüne koyarak hedefine doğru ilerlediğini ve Fenerbahçe’nin geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyon olacağını söyledi.
FB TV’ye açıklamalar yapan Diego Lugano, "Fenerbahçe bu sezon çok iyi gidiyor. Zaten alınan sonuçlar ve Fenerbahçe’nin bulunduğu nokta da bunun en açık kanıtı.Maçlara iyi hazırlanıldığı ve iyi futbol oynandığı zaten ortada. Takım geçen sezonun üzerine koyarak ilerliyor. Umuyorum ki bu şekilde devam edecek. Henüz erken ancak takımın çok iyi bir yolda olduğu görülüyor. Geçen sezon nasıl şampiyon olduysak, ben bu sene de şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.
Fenerbahçe’nin maçlarını takip ettiğini ve "Ben olabildiğince izlemeye çalışıyorum, izleyemezsem de bir şekilde sonradan maçlara, görüntülere ulaşıp izliyorum. Takımdan sürekli haberler alıyorum" diyen Lugano, "Futbolcu olarak hem bireysel anlamda hem de takım anlamında büyük başarılara imza attık. Şampiyonluklar yaşadık, Avrupa’da takımımızı bir yerlere getirdik. Bunların dışında insanlık olarak da biz çok güzel şeyler yaşadık. Hem Türk insanı, hem Fenerbahçe taraftarları, beni hem ailemi hem takımı asla yalnız bırakmadılar. Kulüp çalışanları da her zaman yanımızda oldular, bizi çok iyi şekilde ağırladılar, buradaki arkadaşlık ortamımız çok güzeldi. Bize büyük bir sevgi gösterdiler" dedi.
Fenerbahçeli taraftarların takıma bağlılığı hakkında ise Lugano, "Taraftarlarımız aynı şekilde desteğe ve takımın yanında olmaya devam ediyorlar. Benim için önemli olan bu sevgiyi yaşamak bu saygıyı kazanmak ve bunu karşı tarafa da hissettirmek. Bunlar benzersiz şeyler. Görüyorsunuz şu an bile, günübirlik ziyaretimde bile biz yine yan yanayız. Bu sevgiyi bugün bile hissedebiliyorum. Giderken de aynı şekilde beni omuzlarda yolcu etmişlerdi. İşte asıl önemli olan bu ve ben Fenerbahçe’de bunu her anlamda fazlasıyla yaşadım" diye konuştu.
Fenerbahce.org
- Ntvspor sizin Lugano'yu yeniden takıma katabileceğinizi söylediğinizi yazmış.Doğru mudur acaba ?
Ömer Temelli: sartlar olusursa yonetim karar verir ben degil
http://twitter.com/#!/OmerTemelli/st...83981316644864
[YOUTUBE="md0Uk6aPO9I"]Tota[/YOUTUBE]
Lugano artık eski bir dost olarak kalmalı, gelmesin yaşı da ilerliyor.Varsın biz onu Uche ve Högh'ten sonra gelen en iyi stoperimiz olarak yad edelim Bekir,Serdar ya başkası hata yaptıkça
Lugano benim için efsanedir artık fakat şuan gelmesini gereksiz görüyorum. Hem fazladan yabancı sınırı hem de Bekir'in şuanki performansı gözardı edilemez.
Ha geliyorsada koç olarak gelsin oyuncu olarak değil.
Lugano Luganodur bu lige gelmiş en iyi stoperdir yaşı 30 mu 31 mi bilmiyorum ama şuan gelse en az 3 sene rahat oynar defansta tecrübe çok önemlidir bunun yanında taş gibide adam pişman olmuşsa vakit kaybetmeden geri alınmalı
Lugano gelirse başımın üstünde yeri var. Her halikarda sarı - lacivert çubukluyu hak ediyor.