Muhammed Demir diyorsun galiba Antepteki, senin dedigin BJK deki. Muhammet bu sene iyi bi cikis yapti ama GS de ilk 11 oynar mi soru isareti. Terimle daha da parlar o kesin. Cok iyi bir golcu.
Printable View
Muhammed Demir diyorsun galiba Antepteki, senin dedigin BJK deki. Muhammet bu sene iyi bi cikis yapti ama GS de ilk 11 oynar mi soru isareti. Terimle daha da parlar o kesin. Cok iyi bir golcu.
ŞL'de oynayacak bir takımın forveti kendini ispatlamış bir isim olmalı.
En kötü Negredo olmalı bu forvet. En kötü.
luis fabiano nasil olur. gol krali olur bence super ligde kesin.
Drogba alınabilir, 4 milyon € yıllık maaş'tan aç kapıyı futbol aşkıyla gelsin : )
Elmander gibi bir adam var ilerde . Yanına adam eksiltebilen , seri ve Ömer Üründül'ün deyişiyle ' futbolu bilen ' :D bir adam alınırsa süpürür giderler ortalığı .
Gomez-Falcao karışımı, Soldado ayarında da olabilir. Alacağımız forvet. :)
matias suarez olabilir hatta :D
Çok uçmayalım arkadaşlar mali durum bizimde okadar süper değil.Gidip 15 m falan veremeyiz ve vermeyiz diye düşünüyorum bir oyuncuya.En fazla 7-8 civarı verilebilir.
Bende diyordum ki Rooney Man Utd'da mutsuzmuş Galatasaray gibi bir Avrupa devine gelmek istiyormuş.Burada Türkiye Kupası ve Ligi almak en büyük hayaliymiş.Yapmayın arkadaşlar coşmayın bu kadar :D Drogba belki diyordumda önüne geleni sömüren Rus kulüpleri varken biz alamayız Drogba'yı.Bas Dost'u alalım bitsin gitsin işte.
Gazeta Sporturilor'un yayın yönetmeni Justin Gafiuc: Romanya'da Chivu'nun Galatasaray'a imza atacağı sıklıkla konuşuluyor.
Gazeta Sporturilor'un yayın yönetmeni Justin Gafiuc: Teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz gün Chivu'nun son durumu için Hagi'yle görüştü.
Terim, Chivu'nun karakterini, oyuncu olarak özelliklerini ve son durumunu sordu
Gazeta Sporturilor'un yayın yönetmeni Justin Gafiuc: Bu görüşmede Hagi, Galatasaray teknik direktörüne olumlu bir referans oldu.
Gazeta Sporturilor'un yayın yönetmeni Justin Gafiuc: Tahminimce Chivu yıllık ücret olarak 3 milyon euro seviyesinde ücret talep edecektir.
Gazeta Sporturilor'un yayın yönetmeni Justin Gafiuc: Chivu'nun yeni sezon için Inter'le sözleşme yenilemesine ihtimal vermiyorum.
Gazeta Sporturilor'un yayın yönetmeni Justin Gafiuc: Chivu'nun önceliği Galatasaray olarak görünüyor. Maddi sorunlar olmazsa, imza atılır.
bonservissiz yine bir dunya yildizi alcaz ama biraz yasli olsun 31 yasinda :D
chivu ve hamit gelirse 6 bölgeye transfer yapmış oluruz :)
TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre İmparator, takimimiz ile olan sözleşmesini 2014 sezon sonuna kadar uzatti..
Chivu defansın dengesini bozar.Chivu'nun yerine yerli bir genç alınmalı.
Yerli bir genç şampiyonlar liginde gereksiz risk demek olur. Ayrıca kaç tane genç var Chivu'nun bölgesinde oynayıp 3 büyüklerde oynamayı kaldırabilecek yetenekte olan.
Sabri ve necatininde sozlesmeleri bitmis yonetimi gerçekten anlamak çok zor hala niye sozlesme imzalamazlar anlamiyorum.
antepteki oyuncular serbest kalcaklarmis
aslinda muhammet demirci iyi olur.
Bizim evlatlarımızdır onlar bir yere kaçmazlar. Kaçarlarsa da kendileri bilir.
aynen bende cok begeniyorum ve ek olarak duracagi yeri cok iyi biliyor , ve gelecegi parlak iste bole genç oyuncular fatih hoca gibi oyuncularin elinde yontularak parlarlar ornekleri cok.
servetin sozlesmesi bitti 12 dakka once kurtulduk.
Şu dakika itibari ile Galatasaray'da olan Felipe Melo'nun satın alma opsiyonu bitti.
Opsiyon önemli değil biz almak istersek Melo bizi tercih edecektir. Almamız şart.
Servet'i ve Sercan'ı Anadolu takımlarına karşı takasta kullansak iyi olurdu. Boşu boşuna serbest kalıyorlar ve ilerleyen süreçte kalacaklar.
Servet'in sözleşmesi bu sene bitiyodu zaten kimse yemezdi :)
Ama Sercan'dan ve M.Batdal'dan (kendini kanıtlamasını en çok istediğim futbolcuydu) pek umudum kalmadı onlar takasta kullanırsa iyi olur açıkcası.
Salomon Kalou alınsa harika olur.
Elmander - Kalou ikilisi büyük iş yapar.
Sol kanatda da oynayabilir ayrıca.
yok yahu bence kalsin ne kalousu devri bitti artik boyle adamlarin :D
Kalou bu takımda her türlü iş yapar o süratli , teknik , adam eksiltebilecek , fırsatçı oyuncu boşluğumuzu dolduran kişi olacaktır diye düşünüyorum Chelsea ile yollarını ayıracak büyük ihtimalle sözleşme koşullarında anlaşılırsa müthiş olur çok ses getirir.
Kalou ne ara teknik bir oyuncu oldu ? Benim mi haberim yok :D