arkadaşlar bununla 3. seferdir yazıyorum ama kaç günden beri bi cevap gelmedi. Ajax'a DL,DR,AMC arıyorum dedim. önceki sayfalarda da var ama hala cevap yok sizden. bi yardımcı olun lütfen ya. 19-23 yaş arası ve ucuz olsun
Printable View
arkadaşlar bununla 3. seferdir yazıyorum ama kaç günden beri bi cevap gelmedi. Ajax'a DL,DR,AMC arıyorum dedim. önceki sayfalarda da var ama hala cevap yok sizden. bi yardımcı olun lütfen ya. 19-23 yaş arası ve ucuz olsun
van den borre(dr)super gencQuote:
Originally Posted by emreözdoğan
kerlon(amc)muhtesem pisman olmazsın
mokoena amc 150k ye geliyo super
öztürk güngor dcQuote:
Originally Posted by Esqepboy
furkan bastan (pisman olmazsın)0ytl
serkan gedik (yorum yok)
:cool:
arkadaşlar ben yeni oyuna başladığımda gökhan hüleç in özellikleri çok kötü oluyor ama bildiğim kadarıyla ilerde iyi oluyormuş bu doğrumu mümkünse ilerki sezon oyunlarınızdan gökhan güleç in profilinin bir screenshot ını koyabilir misiniz
şimdiden teşekkürler...
kkanke kardeş saolasın. bide benim forvette huntelaar,charisteas,ryan babel ve rosenberg var. forvet almama gerek var mı? bide eğer gerek varsa şöyle bitiriciliği süper ama çok ucuz bi adam lazım. genç olsun. para pek yok.
forvet hattın iyi ama aklında bulunsun (avalos,vitti)oyunun basında ucuzlar
DL'ye chiellini'yi düşünüyorum. Juve satılığa koymuş. sizce alayım mı onu? bide brezilya'da bi adam buldum. marcelo diye. sol bek oynuyo. onu hiç aldınız mı? nasıl bi adam?
chiellini bu adamı kaçırma super!!!!!!!!!!!!:...................:eek:Quote:
Originally Posted by emreözdoğan
nasıl satılık anlamadım:eek:
bi baktım juve satılığa koymuş. hemde oyunun başında. 1 gün dahi geçmeden. gerçi 7-8 taliplisi var ama almaya çalışçam. fiyatıda 3,5 milyon euro. çok fazla değil.
yenı oyuna basLadıgında kotu ama ıLerdede pek iii oLmuo ben bjk'yLe oynadıgımdan hatırLıom
gelecek vaadeden bir oyuncu sağlam birisi kesin al
Fernando Genro
Porcellis
Evandro Roncatto (yılların eskitemediği isim)
Brezilyanın bomba gençleri bunlar ama Eğer Brezilya Ligi açıksa gözlerinize inanamayacağınız kadar iyi oyuncular sizleri bekliyor
milli takima cagirdim adam ortala 8.75 ile oynuyor :D
2008'deyim bana mükemmel bir AMC söyleyin para önemli değil(Zidane emekli oldu takım mal gibi oldu)
Messi olur mu ?
kerlon!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally Posted by robben.16
messi zaten bende. iyi oynayamıyordu kiraladım kerlonu alacaktım rossini'yle kıyasladım rossini'yi tercih ettim onuda yabancı kontenjanından oynatamıyorumQuote:
Originally Posted by bortecine
defans oyuncuları çok puan kaybettirdi tecrübe eksikliği hissettim lucio'yu aldım şimdi kontenjan dolu yardımlarınızı bekliyorum. İki senenin şampiyonu zor durumda!!!
Hangi takımdasın kontenjanım dolu demişsin ona göre söyleyelim ...Quote:
zidane diyorum ordan anlamıyormusunuz Real Madrid
Arkadaşım sana yardımcı olmak için cevap yazıyorum ama senin dediğin şeye bak ... Zidane'ı satmış olamaz mısın yani ?Soruna gelince Eto'o,Ronaldinho,Kaka,Tevez ve GerardQuote:
michael buckman:arkadaşlar bu oyuncu 1990 doğumlu ve potansiyel yeteneği 195 yani neredeyse 200 buda full demek mükemmel bir oyuncu fenerbahçede oynatıyorum.mevkisi DM. takımı harchester
(/1) (/1) (/1) TEVEZ İ İNTERE SATTIM YERİNE ONUN GİBİ BİR OYUNCU ARAYORUM UCUZ VE ÖZELLİKLERİ İYİ BİR OYUNCU OLSUN SERKAN GEDİK OLMASIN(/1) (/1) (/1)
:s_galatasaray: :s_galatasaray: ŞANPİYON CİNBOM:s_galatasaray: :s_galatasaray:
Gökhan güleç - burak yılmaz - Cafercan Aksu - Özgürcan Özgür bunlar sanırım senin işini görür heee bide semih
sanırım konu yanlış yerde vitti,furkan baştan,kisliy
özelliği iyi olan yabancı
Rafael sobis muthiş oynuto ayrıca istemezsen fred,cavenaghi,rodrigo palacio,hector tapia
rustem'e katılıyorum...
fred i kesin almanı tavsiye ederim
ama kerlon da olabilir
fred,Vitti,Vucinic
fred vitti furkan kerlon sobis
fred,kerlon ve cavenaghi