Aslında sağ bekte Gökhan gibi gelecek vaad eden birisi var,Önder stopere çekilebilir sakatlıklarda:)
Printable View
Aslında sağ bekte Gökhan gibi gelecek vaad eden birisi var,Önder stopere çekilebilir sakatlıklarda:)
Serkan çok yönlü bir oyuncu, iyi çalışırsa forma şansı bulur.. Şu anda görüntü gayet iyi, bir bozulma, şımarma olmaz umarım..
M.Yıldız'ın fiziği dışında hiç bir özelliği yok.O alıncaksa diğer 2 forveti yollamak saçma Özgürcan hemen 11 başlamasa bile sonradan girebilir oyuna daha sonra performansına bakılarak 11 bile başlayabilir.Cafercan'a noldu 1-2 senedir kiradaydı galiba?
cafercan Ordusporda kirada..bu yıl napıp edip orduda kendini göstermesi lazım..
ya zaten özgürcan kalli nin üstüne titredigi bi oyuncu ben sdce fikrmi söylemiştm ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
serkan düzgün bi çocuga benziyo..inşallah olmaz öyle bi durum..
bu arada konuyla ilgili degil ama barış özbekin oyun stilini hamit altıntopa çok benzettim..katılanlar varmı
katlyorm..önder ztn bu bölgenin adamıyken sag beke alnmştı
cekochan kardeş -ismini bilmiyorum kusura bakma ;;)- dediğine kısmen katılıyorum önder stoper oynar ama o zamanda sağ bek alternatifsiz kalır ;) olası bir bek ve stoper eksikliğinde (örn. gökhanla luganonun cezalı,sakat vs. olduğunu varsayalım) sıkıntı yaşayabiliriz :icon_wink: can kart görmeye müsait bir oyuncu,zaman zaman olmadık hatalar yapıyor :icon_frown: bunu geçen sezon hep beraber gördük... denizi stopere koyduğumuzu hayal bile etmek istemem çok ciddi hatalar yapıyor (bkz. ç.rize maçı) :( anlayacağın bir stoper alabiliriz diye düşünüyorum bilmem sende katılır mısın? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
önder stoper oynar ama bizim sisteme göre sağ bekte oynamalı,çünkü edu ve lugano gibi 2 tane güvenilir stoperimiz var ;) önderi olası bir sakatlıkta stopere aldığımız zamanda sağda tek bek gökhan kalıyor ;) aynı anda o bölgede en az 2 eksiğin olduğunu düşünürsek bu bölge biraz açıkta kalıyor,bu benim düşüncem :icon_wink:
sende haklısın kardesm ama ben açkçası önderi stoperde daha başarılı buluyorum..daha çok onu belirtmek istedim..yoksa yasin transferi çok dogru bir transfer olur
Tamamne katılıyorum;;)Ben de böyle demiştim zaten arkadaşlara;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Serkan Çalık'ın bu genç yaşında böyle bir takımda ilk 11'i kaldırabileceğini sanmıyorum.Kötü gutbolcu değil ama yeni gelecek adamla Ümit Karan ya da Hakan Şükür oynar.Serkan da çok güzel alternatif olur:)
Keşke Can Arat'ı kazanabilsek...
dediğine göre şöyle de olabilir : önder stopere kaydırılırsa lugano-edu ikilisinin yedeği olacaktır ama bu seferde sağ bekte tek adam kalıyor o da gökhan :) o zaman da stoper değil sağ bek transferi yapmak gerekiyor ;;) her iki olasılığıda ele alırsak ya sağ bek ya da stoper alternatifsiz kalıyor... kısacası defansa takviye şart :icon_wink: yani aslında ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz :)
Doğruyuz yani abi:)Bu arada adım Mert:)
evet keşke dediğin gibi olsa ama can geçen sezon ki performansına baktığım zaman bana pek güven vermedi :( bilmem sana verdi mi? ama bu sezon iyi olur inşallah,hazırlık maçlarındaki performansını beğendim ;;) zico hemen hemen herkese şans veriyor,bu biraz da onun bileceği iş... biraz güven aşılaması gerek bence ;;)
arkadaşlar gsmizin bu sezon ciddi bir değişime ihtiyacı vardı.bu doğrultuda ergün-inamoto-mondi-kabze-cihan-orhan-iliç gibi futbolcular gönderildi.he bu yararlı olur mu sezon başlayınca göreceğiz.ama bunu yapmak zorundaydık.aralarında hiç kimsenin beklemeyeceği tek isim necatidir ama necati sanırım lincolnün 10 numarayı izinsiz bir şekilde alıp bunun ben verdim şeklinde basına yansımasından sonra ismini vermek istemediğim bir yönetici ile arası bozulmuş olabilir.yani necatinin gitmesinde bana göre bir takım ilişkilerin payı %95dir formsuzluğu değil yoksa.ayrıca mehmet yıldızla bana göre büyük ölçüde anlaşmışlardır tahminimce eğer görüşüyorlarsa.he bu mehmet yıldız gelse bile yabancı bir forvetin alınmayacağı anlamına gelmez.
aklımdan geçeni yazdın mert... ülkemizde ne yazık ki genç isimlere fazla şans tanımıyoruz :( özellikle 3 büyükler ama şimdiye bakacak olursak dediğin gibi Can'ın kiralanması en hayırlısı olacak gibi... (tabi yasin transferi gerçekleşirse) :)
İnşallah diyip bekleyip görecez artık:)
ısrarla söylüyorum bjknın stopere değil forvete ihtiyacı var.ayrıca benim şahsi kanaatim nobre ve gökhan güleçin acilen bu takımdan gönderilmesi.çünkü türkiyede 3.büyük sıfatına sahip bjkda top koşturacak futbolcu değiller.ama görülen şuki del bosque olayı bjkyı fena vurmuş.bana göre bu saatten sonra transfer yapılmasın.transfer para ile oluyor.öyle avrupada bir sezonda 15 maç oynamış futbolcu en fazla gelir bu dönemden sonra bjkya o da zaten fayda sağlamaz.
kim formdaysa o oynayacak evt dogru ama taktik anlamda bakarsak kalli bi uzun bi gezen forvet oynatyo..yani gezen forvet olarak da kadromuzda serkan çalık dışında bir isim göremiyorum şuanda..bütün hazırlık maçlarını izledim ve en son bgnkü maçta da gördüm bunu..
arkadaşlar gsmiz bu arada 4-5 gün içinde bir bomba patlatabilir.aklıma biri geliyor ama zaten aradığımız tipte bir futbolcu.ama maalesef bu paylaşım yaptığımız site sadece gsmizi destekleyenler için değil.olursa çok büyük iş olacak.ayrıca medyada da adı geçmedi gibi bir şey.bu arada ben yönetimden asıl bombayı ön liberoya yapacağı transferden bekliyorum.ön liberoya adam alınırsa kimse şaşırmasın.kallinin muhtemelen kafasında çift ön libero anlayışı var.ayrıca m.topala da bundesligadan teklifler varmış.
dostum kalli bgn çift ön libero oynattı ve sistemindede bu var bunu gördk..iyide m.topal ve m.güven gibi gençlerimiz,ayhan linderoth gibi tecrübeli oyncularımz ayrıca gelecegin hamit altıntopu olarak degerlendirdigim barış özbekimiz varken bi önlibero transferine imkan vermyorm (benm fikrm)
özür dilerim kardeşim herkesin kendisine göre düşünceleri tabiki vardır.benim burada düşüncemi ifade etmem yersizdi.
Ön libero mu?Sanmıyorum.Kalli çif ön libero oynatırsa Linderothun yanına Ayhanı koyar;;)Olmadı Mehmet Güven,Mehmet Topal,Okan Buruk gibi isimler de düşünülebilir.Tabi bana göre tek ön libero oynar ama neye;)
kards bende tek önlibero oynar sanyordum ama bgn gösterdiki çift ön libero oynayacak lincoln serbest adam serkan gezen forvet ve sağ açık karışık oynuyor..arda da sol açık ...
ve aynen dedigin gibi bgn ayhan linderoth ikilisini oynattı ;) ön libero transferine gerek yok ;)
valla arkadaşım gerçekten yöneticilerimiz tüm fedakarlıkları yapacaklar bu sezon şu an için ilk hedef forvet.eğer ki imkan olursa sağ bek düşünülüyordu.ama kallinin sağ bekte birçok oyuncuyu oynatabilirim açıklamasından sağ bek transferi şimdilik yattı.ayrıca şunu hatırlatayım bu hafta neşter operasyonundan daha 4-5 kişi nasibini alacak.bu kadar büyük hedef önümüze koyduğumuz için bana göre kalli ve yöneticilerimizin hala kafasında ön libero isteği var.
Takımın güven vermyen yerleri kale ve sağ bek mevkileridir arkadaşlar. eksiklik olarak da yırtıcı bi santrafor lazım geldim mi topu direk gol yapacak. bitiriciliği yüksek kısaca... bildiğim kadarıyla özhan canydın bugün ahbertürkte bi açıklama yaptı kısa bi zaman sonra herkesin bildiği bir transfer daha yapacağız diye ben onu bekliyorum. bakalım!
Kalli'ye bugün sordular maçtan sonra forvet transferi dışında transfer yapcak mısınız diye:)Evet dedi
aslına bakarsanız sag bek içn barış özbek bgnkü oyunuyla çok büyük umt verdi..3.defadır tekrarlyorm oyun stili HAMİT ALTINTOP a çok benzyor..
forvet transferini büyük bi heycanla beklyorz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
belki sag açık yada sag bek olabilr..ama dedigim gibi sag bekte bgn barışı çok begendim..iyi bi sag açk gelirse güzel olur