Yaşandı bile.
Printable View
Hadi geçmiş olsun ama Fenerbahçe için Aziz Yıldırım ekimde serbest yazın bunu bir kenara .
Arkadaşlar suç hala sabit değil. Tutuklu yargılama kararı bu. Henüz mahkemesi olmadı.
bağdat caddesi adliyeye gitme kararı almış deniliyor
Vay arkadaş herkesin içinde bir savcı, hakim yatıyormuşta biz bilmiyormuşuz, durun bakalım beyler, bayanlar bi deliller tff'ye gitsin, dava bitmedi insanlar tutuksuz ve tutuklu yargılanıyorlar.
Ayrıca bıkmadı bu ülkenin hakimleri insanların yargılama aşamasında içerde hastalanıp ölmelerinden, bravo ne de olsa size bi yaptırımı yok.Ölen ölsün, sağlığını kaybeden kaybetsin.
Halen Aziz Yıldırım'ı savunan olacak mı bakalım. Bende en çok bunu merak ediyorum. Suçsuzluğu açıklanırsa medya dahil herkes kapak olacak ama şike dışındada başka tür suçlardanda yargılanıyor Aziz Yıldırım.
evet, bazı Fenerbahçeli taraftarlar suçluları buldular. 7 gündür gece gündüz nöbet tutan muhabir ve haberciler. en ilkeli yayını yapan ligtv muhabiri canlı yayını kesmek zorunda kaldı.
Ortada çok net bir deLiL oLmasa, karşıLarında bu kadar güçLü bir isim oLmasına karşı, ciddi sağLık probLemeLerine karşı tutukLu yargıLama kararı veriLiyorsa daha sonra ki mahkeme sürecinde de işi zor Aziz YıLdırımın.
gerçekten üzüldüm bakalım bundan sonra neler olucak
Halen Aziz Yıldırım'ı savunuyorum. Bu alınan karar nihai bir karar değil. 2 sonuç vardı; ya tutuklu yargılanacak, ya da tutuksuz yargılanacak. Tutuklu yargılanmasına karar verildi. Tutuklu yargılama diyorum çünkü henüz yargılama başlamadı. Mahkemesi yapılmadı henüz ve suçu ispat edilmiş değil.
Aziz Yıldırım ceza evinde fazla kalmaz,sağlık sorunları yüzünden hastahaneye sevk ederler.
"yargılanma" ne zaman gerçekleşir ?
Hala Aziz Yıldırımı savunan fenerbahçeli renkdaşlarımı görüyorumda şaşırıyorum nesini savunuyorlar bu adamın hayret ediyorum.
Gecmis olsun tum futbolseverlere. Aziz Yildirim ve ekibi cok saglam bir delil olmasa tutuklanamazdi ben boyle dusunuyorum. İsleri cok ama cok zor bu saatten sonra. Olan Fenerbahce Spor Kulubu'ne oldu.
Adamı hapse atıyorlar hala savunuyorsunuz . İnsanları öyle boşu boşuna tutuklamazlar. Fenerbahçe'nin 3-4 yöneticisi şikeden tutuklanıyorsa artık şike olduğuna inanabiliriz.
Tutuklanmak demek, mahkum olmak demek değildir. Aziz Yıldırım'ın tutuklanması suçlu olduğu veya Fenerbahçe'nin şikeye bulaştığı anlamına gelmez.
Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilip beraat ediliyor yargılama sonucunda. Ceza yargılamasının sonucunu bekleyeceğiz.
Tutuklama kararına bir üst mahkemede itiraz edilecektir muhtemelen. İtiraz sonucu da beklenmeli. İtiraz sonucu tutuklama tedbiri kaldırılmaz ama yargılama hızlı bir şekilde başlamalı, iddianame hazırlanmalı.
Olay bitmiştir zaten . Fenerbahçe Başkanı ve yöneticileri atıldıysa içeri.
Boşu boşuna tutuklanmaz diye bir şey yok. Tutuklama, adı üstünde "suç şüphesi" üzerine olur. Bakın "şüphe" diyorum, kesinlik değil.
Hukuk nosyonumuz bu kadar zayıfken Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği çağdaş uygarlık seviyesinde olamıyoruz, bu çok normal. Bence bu sayfadaki yorumlar gayet açık gösteriyor :)
Henüz iddianame bile hazırlanmamışken, üstelik hazırlanacak iddianamenin mahkemece kabul edileceği bile kesin değilken, Aziz Yıldırım şike yapmıştır, suçludur, cezasını çekecektir denmeye başlandı.
Allah akıl fikir versin.
konu bi süre yıllanmaya bırakılmalı bence herkes bi sakin olsun sonra açılsın :)
Taraftarların böyle yapmasına neden şaşırılıyor ?Fenerbahçe 1 haftadır yerden yere vuruluyor medya tarafından .
Aynen mahkeme baslayana kadar kapatilsin konu bence de.
katılıyorum kesinlikle. ama işte insanlar karalama kampanyası olarak görüyor bu durumu.yanarım yanarımda 100 yıllık Fenerbahçe Spor Kulübüne yanarım.Cidden yazık..Bir Beşiktaşlı olarak sonuna kadar pek haz etmesemde Fenerbahçe Spor Kulübün arkasındayım, destekçisiyim.Şahısların değil..
öncelikle teşekkürler bu başlık altında yaptığın tüm yorumların için fazlasıyla olgun bir rakip takım taraftarısın gerçekten.
Bunun dışında ben de delillerin olduğuna inanıyorum ama bunun şike ile ilgili değil suç örgütü ve menejerlik sınavı gibi olaylarla alakalı olduğunu düşünüyorum, umuyorum daha doğrusu.Çünkü medyadan takip ettiğimiz kadarıyla şikenin belgesi diye dağıtılan dökümanlar çok ama çok yetersiz.Ben şike olayının sadece duyum ve ihtimaller üzerine olduğunu düşünüyorum.Dava bitmeden de şike yapıldığını kabul etmiycem.
Diğer konu biraz daha karışık gibi duruyor ama şike konusuna gelince ben fenerbahçenin son 5-6 yıldır tüm maçlarını izlemiş biri olarak hiç bu seneki kadar dirençli oynayan rakiplerle karşılaşmadım.Bu şartlarda şike yapılması hem de tutuklu sadece tek futbolcu varken saçma geliyor bana.
Bakalım iddianameyi bekleyip göreceğiz durum nedir.
Hala basın mensuplarına saldırılar yapılıyor, cam şişeler atılıyor vs. vs.
Muhabir şişe geliyor diyor, sanki savaşta bomba yolluyolar :)
Hadi ben 18 yaşındayım daha liseye gidiyorum cahilim. Yani hiç aklınız mantığınız alıyormudur ama koskoca ülkede adı sanı duyulan koskoca Fenerbahçe'nin başkanını '' suç şüphesi '' taşıdığı için dört duvar arasına atıyorlar.
O zaman denirki yurtdışı yasağı olur birşey olur. Üstelik bu adamın bir ayağı çukurda resmen. Ama buna rağmen ve mahkemenin olması en az 4-5 ay bulabilicek derken adamı cezaevine koyuyorlar :). İlginç gelende bu bana zaten. Buna dayanarakta birşey varki içeri atılıyor diye düşünüyorum ben.
neyse ergenekondan sonra futbolda da herkes yargılama sistemini öğreniyor, ne nasıl oluyor :)
Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Aklım mantığımla yorum yapıyorum burada. Ayrıca hukukta "koskoca Fenerbahçe başkanı" diye bir şey yoktur. Anayasanın 10. maddesi gayet açık, kanun önünde herkes eşittir. Mahkeme "Fenerbahçe başkanı" olmasına bakmaz. Bu tür yorumlar yanlış. Orgeneral bile bugün tutuklu.
Mahkeme demek ki kuvvetli suç şüphesinin yanı sıra Aziz Yıldırım'da kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi de görmüş ki tutuklama kararı veriyor.
Aziz Yildirim'la beni ayni kefeye mi koyuyor saniyorsunuz mahkemenin :) Aziz Yildirim sucsuz bulunsa ona "pardon" diyebilirler mi? Hayatlari kayar, yasatmazlar bu ulkede o savciyi, o mahkeme heyetini. Ama beni tutuklayip sonra biraktiklarinda pardon derlerse ben "yarabbi sukur" der, gobek atarim. İnsanlar iste bunun uzerine diyorlar bunlari. :)
Davanın en erken 4.5 ay sonra başlıyacağını düşünüyorum. 15-20 gün sonra adli tatil başlıyacağını söylüyorlar ve adli tatili 4 ay diye biliyorum.
Benim merak ettiğim başkanlığa kimin gececeği ve seçimlerin ne zaman olacağı. Tam hatta hiç hukuk bilgim olmamasına rağmen yönetimin düşeceğini düşünüyorum. Umarım Aziz Yıldırım aklanır.