Kuyt varda işte Teknik Direktör onu oynatırmı o muamma.
Printable View
Llorente olabilir bize aslında harika da olur.Çok severim Llorente'yi, sempatik oyuncu :)
Hahaha :) Bir Fenerli Abim vardı.Ben 15 yaşındaydım Ne Olucak Bu Fenerin Hali Derdim ? Geldim 35 Yaşına Gene Ne Olucak Bu Fenerin Hali :))
https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQ...sOE3f1o3Pxm54k
belli oldu hiclerin mujdesi!
alexin oglu felipeyi almisiz... (:
inanmayın bu adama yalan söylüyor :) vereceği isim Neymar olur demedi demeyin :D
Emenike İstanbul'da şeklinde söylentiler var.
Fenerbahçe'de beklenen toplantı gerçekleşti. Cuma günü Aykut Kocaman yardımcıları aracılığıyla sarı-lacivertli yöneticilere transfer raporunu içeren iki klasörü teslim etti.
Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan Abdullah Kiğılı'nın önceki günlerde "Ara transferde 3 oyuncu alacağız" açıklamasından sonra transfer gündemi bir anda hareketlendi.
Cuma günü Fenerbahçe yönetimine transfer konusunda son raporunu veren Aykut Kocaman takıma bir yedek forvet, ofansif bir orta saha ile stoper alınmasını istedi. Kocaman'ın verdiği listede yaklaşık 15 oyuncu olduğu öğrenildi.
Fenerbahçe'de yöneticilerin Kocaman ile forvet konusunda fikir alışverişinde bulunduğu belirtiliyor.
FORVET "YEDEK" OLACAK
Sow'un artan performansıyla birlikte sistem değiştirmeye yanaşmayan Kocaman'ın tekli forvet düzeninde Sow'un sakatlığı veya bazı kritik maçlarda az süre alacak, kadro genişliği yaratacak bir forvet istiyor. Kocaman başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede ara transferde yüksek maliyetli bir forvetin takımda sıkıntı yaratacağını söyledi. Yöneticileri forvet transferinde zora sokan takıma monte edilmek istenen isimlerin yedek kulübesinde oturacak olması sebebiyle transferine yanaşmaması.
Fenerbahçe buradaki sıkıntıyı Mert Nobre ile çözmek istiyor.
ÖNCELİKLER BU İSİMLERDE
Aykut Kocaman'ın transfer listesinde ilk beş sıra içinde yer alan üç isim ise Mersin Idmanyurdu'ndan Mert Nobre, Montpellier'den Mapou Yanga-Mbiwa, yaz döneminde ufak pürüzler sebebiyle yazın transferi ertelenen milli futbolcu Sercan Saraer.
Kocaman'ın verdiği raporda henüz futbol piyasasında kendine büyük yer bulamamış bazı genç oyuncular da olduğu, bu isimlerle temas haline geçilmesini istediği ve yaz transfer döneminde bu oyuncuların durumlarının tekrar değerlendirleceği de öğrenildi.
İki klasör halinde F.Bahçe teknik ekibi tarafından sarı-lacivertli yöneticilere teslim edilen transfer raporundaki isimlerden bazıları şu şekilde;
Mert Nobre (Mersin Idmanyurdu), Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier), Sercan Saraer (Fürth), Mathieu Valbuena (Marsilya), Emanuel Emenike (Spartak Moskova), Loic Remy (Marsilya), Eren Derdiyok (1899 Hoffenheim), Mauro Zarate (Lazio), Nicolas Pareja (Spartak Moskova), Philippe Mexes (Milan).
Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan İspanyol kule forvet Fernando Llorente (Athletic Bilbao) ise sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde yer almıyor. Öte yandan sarı-lacivertli kulüpte yöneticilerin Wesley Sneijder konusunda bekleme politikasını uyguluyor.
Yedek forvet alıcakmışız ama Emenike listemizde. :D
Başkan o haber yalan. En azından dün gece çıkan Emenike haberi yalan bizim twitterdaki çocuklar goy goy yapmışlar biraz, iş baya bi büyüdü. Milleti Yasir Kaya , Fatih Demirkol diye yediler, çoğu kişi inandı hatta bu isimler gerçektede açıklama yaptılar (: . İşin özü Emenike şimdilik yok gibi.
Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan oyuncular; Reyes,Ziegler,Belhanda,Eren Derdiyok,Mehmet Ekici,Demba Ba,Rolando,Valbuena,Diego.
Belhanda,hücum hattının çoğu bölgesinde oynayabilen bir oyuncu,alınsa çok faydalı olur. Onun dışında Sow'a alternatif olarak Eren'in adı geçiyor,hem de Türk vatandaşlığı var. Bu iki oyuncu dışında listede bir de Rolando faydalı olabilir bence. Diego sorunlu bir oyuncu zaten,hoca ile hiç anlaşabilecek bir tip değil. Reyes,Ziegler,Valbuena'ya da gerek yok gibi,belki kiralık olarak Ziegler düşünülebilir. Reyes artık 30 yaşına gelmiş,bu saatten sonra faydalı olmaz,Valbuena'yı alacağımıza dediğim gibi Belhanda daha iyi olur. Defansta sıkıntı var,Rolando oraya ilaç gibi gelir,Yobo daha önceki 2 senede verdiği güveni veremiyor. Eğer çift forvete döneceksek de -ki sanmıyorum ben- Demba Ba çok faydalı olacaktır Sow ile birlikte.
Özet olarak; Stoper'e Rolando,Alex'in mevkisine Belhanda,alternatif forvete de Eren alınmalı bana göre. Sol bek'e alternatif olarak da Ziegler iyi olur,Hasan Ali çok maça çıktığı için fiziksel olarak yorgun düşüyor,Caner'den de verim alamıyoruz Sol Bek'te. :)
Transfer için adı geçen forvet isimleri çok komik. Eren Derdiyok daha bu sene transfer oldu Hoffenheim 15 milyondan aşağı istemez, Zarate çok pahalı ve sorunlu, Emenike ben ihtimal vermiyorum Türkiye'ye döneceğine ki adamın mahkemede davası devam ediyorken böyle bir risk almaz ve Spartak en az 15 milyon ister. Loic Remy zannedildiği gibi iyi bir futbolcu değil bence, çok istikrarsız ve pahalı Marsilya en az 12-13 milyon ister bu adam için. Remy FB karşısında bile rezalet oynamıştı (Ne kadar kötü defansımız olduğunu herkes biliyor). LLorente komedisinden bahsetiyorum bile.
Basında adı geçen futbolculardan bana mantıklı gelen trasnfer isimleri Nobre (Takımı müsade etmedi), Sercan Sararer (Şu an en mantıklı trasnfer olarak duruyor).
Mbiwa 3 yıldır basında adı geçiyor ben geliceğine ihtimal vermiyorum olursa çok büyük başarı olur, Valbuena da aynı şekilde takıma yeni katılmış bir adam Marsilya devre arasında bırakmaz. Rolando sezon başından beri top oynamıyor, adam takıma alışana kadar lig biter.
Ziegler ile anlaşıldı. Ne gerek vardı pek anlayamıyorum. Sol bekinde iyi alternatifi olan tek lig takımı biz olduk sanırım. Bu biraz fazla lüks.
Lig TV'yi izlemediyseniz görmemişsinizdir. Eren'in fiyatı da; 5.5 Milyon Euro'ya almışlar sene başı,şimdi 5 Milyon Euro istiyorlar. :)
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-kocamanin-raporu
Şunu izleyin derim :)
İzlemedim ama 5 milyon euro istiyorlarsa yeni aldıkları adam için kesin bir sorunu vardır. Bence yedek forvet için 5 milyon fazla 3 milyon idealidir ve gerektiğinde Kuyt forvet oynayabilir.
Garip olanı orta saha transferi yok. 2 defans 1 kanat 1 forvet transferi ne alaka. Takım formsuz kanat dolu bir tane daha eklemenin ne anlamı var. Ziegler transferine sevinmeyen arkadaşlar bence haksız, tamam iyi bir futbolcu olduğunu ben de düşünmüyorum ama bu gidişle Hasan Ali ilk sezonunda son kullanma tarihine ulaşacak kesin 1 alternatif gerekli. Haberdeki sadece stoperler iyi transfer olur. Mbiwa'nın geleceğini zannetmiyorum, Rolando da bu sene top oynamamış birisi yani hazır olana kadar lig biter.
Kısacası haberde verile transferlerden hiçbirisi Fener'e daha iyi top oynatmaz, takımda hiçbir değişiklik olmaz.
Bizim ninja abiden ses seda yok :D :D :D :D
Moussa Sowdan Demba ba'ya : demba ba demba baaaaaaaa!! Masha allah
Şu adamı bize getir başkan
Zaten orada "geleceğine inanmıyorum, gelirse büyük başarı olur" cümlesi var. Dikkat etmemişsin demekki. Cümleye yanlışlıkla virgül ile devam ettiğim için o şekilde anlaşılmış. Orayı nokta ile sonlandırılmış ve farklı bir cümleye geçilmiş gibi düşün. Zaten ben de gerekli düzenlemeyi yaptım.
Krasic'i Gönderip Yerine Adam Gibi Bir 10 Numara Oyun Kurucu Alırsa Fener Ligde İbreler Değişir
Fenerbahçe, Sercan'nın bonservisi için Fürth ile anlaştı.
Senad Ok
2 yıldız isimle anlaşılmış sinan engin açıklıycakmış beyaz tv de :0:
ziegler geldi diye biliyorum bende?
Ziegler'e ne gerek vardı.
Hasan Ali'nin adam gibi bir yedeği yoktu adam sakatlansa ya da yorulsa oynayacak adam yoktu.
Ziegler iyi transfer böyle hırslı oyuncular olsun yedek klübesinde sorun değil.
Sercan gelicekse stoch gitsin rus takımları bi 9 10 verir
Kaka ile anlaştık bence artı bide ereni aldık mı bu iş biter.Belki bide kiralık defans oyuncusu olabilir ben zieglerin alınacağını hiç düşünmüyorum
Kaka gelirse formasını alırım çok net :D
Seneye yabancı sınırlaması iyice belirgin olacak bir ligde Zieglere ne gerek vardı. Geçen yıl değişilmezi olan Ziegler yedek kalmayı kabul edecek mi merak ediyorum.
Kiralık gelir Ziegler.
ziegler yedek kalır sıkıntı yaratmaz o karekterde bi oyuncu değil
Reyes adı sıkca anılıyor ters köşe olabiliriz ancak Reyes alınırsa cidden çok saçma olur ve sadece rakibi gaza getirme transferi olur yapılacak espriler ile..
Böyle saçma işlere gerek yok madem yaşlı birini alacaksın git Kaka'yı al ne bileyim Lampard al.(Chelsea satmak istiyor)
Transfer konusunda tek dilegim 1 hafta icinde bitsin son güne kalmasın su transferler en sevmedigim şey.