İstemiyorum Melo'yu falan artık. O kadar Galatasaraylıyım dedin be adam şurada 500000 Euro'nun hesabını yapıyosun bize :D
Printable View
İstemiyorum Melo'yu falan artık. O kadar Galatasaraylıyım dedin be adam şurada 500000 Euro'nun hesabını yapıyosun bize :D
Gio Dos Santos'u alsak ya yeniden. Sağda oynar, solda oynar, 2. Forvet oynar, direk forvet oynar, ne iş olsa yapar.
http://www.gazzetta.it/Media/Foto/20...s_stipendi.jpg
http://img4.ressim.net/out.php/i5785...o-aciklama-jpg
3.3 milyon garanti para
+
mac basina 30 bin Euro
40 mac desek
Eder 4.5 milyon Euro.
Fotomac ve benzeri gazeteleri okumayali saniyorum 10-15 yil oluyor. :)
Melo'nun Galatasaray'a gelirken mevcut sozlesmesinden cok daha yuksek rakamlara imza attigini soyledigi bir cok haber var yabanci kaynaklarda. Bunlari bulmak oldukca kolay.
Melo'yu kucuk gormuyorum. Piyasasinin dar oldugunu ve Galatasaray'in bundan faydalanmasi gerektigini dusunuyorum. Melo'nun su anda gitmek isteyecegi bir cok kulupten alacagi en yuksek teklif 1.5-2 milyon Euro ise (benim tahminim boyle), Galatasaray'dan gecen sezon oldugu gibi 3.3 + mac basina 30 bin almamali. Turkiye'de oynama primini de dusunursek 2.5-2.6 milyon Euro gibi bir rakama anlasir diye tahmin ediyorum. Ayni maasa sozlesmeyi kabul etmesinin nedeni de Galatasaray'dan alacagi sozlesmenin, Juventus'ta kalan sozlesmesinden daha uzun sureli olacagindandir.Quote:
Bir futbolcunun Avrupa'dan aldığının fazlasını Türkiye'den almaması gerektiğini savunmanın ve aksi halinin yolunmak olduğunun bir fikir olduğunu düşünmüyorum zaten o konuda rahat olabilirsin. Avrupa'dan talipleri olan bir futbolcunun daha fazla para kazanmak dışında STSL'de oynaması için bir neden gösterebilir misin?
Riera'ya verilen 2.7milyon euro yolunmanın önde gideni ama bunu her futbolcu için söylemek abes olur. Senin mantığınla dünyada 3 milyon edecek bir oyuncu yok yada Melo'yu çok küçük falan görüyorsun?
Eger Juventus sozlesmesi bitince Melo'ya 1.5 milyon Euro'luk teklif gelecekse, gelecek 3 yil icin Melo 2.6+2.6+1.5 = 6.7 milyon kazanir. Yilda 2.5 milyon Euro'dan Galatasaray ile 3 yillik sozlesmeden de 7.5 milyon kazanir.
Avrupa'daki bir cok kulubun finansal fair play nedeniyle oyuncu maaslarini olabildigince dusuk tutmaya calistigini da gozardi etmemek lazim. Oyuncu maaslarinin Avrupa genelinde dusecegi bir doneme girdik. Bu da Melo'nun piyasasinin daralmasinda etken.
Riera cok kotu bir hamleydi ama yapildi. O hamle yanlis yapildi diye bundan sonraki hamlelerde ayni hatalari yapmak sadece hatalardan ders alinmadigini gosterir.
Ronaldinho bile gelse 3'ten fazla vermemeliyiz dedim. Bende Melo'nun maliyeti 4 - 4.5 gibi bir rakam olacaksa kalmasından yana değilim zaten. Konu aslında şimdiye kadar Melo'yu bile bitiremedik dememle başladı ve yönetime ufak bir eleştiriydi. Melo'nun yaptığı piyasasını düşürmez ama taliplerini azaltır bu ikisi farklı şeyler. Ibrahimovic ve Giuseppe Rossi'yi aynı fiyata satışa koysak Rossi'nin talibi daha çok olur ama Ibrahimovic daha fazla kazanır. Aslında aynı şeylerden bahsediyoruz ama ben Melo'nun arada kalan 200-300bin euro için kaybedilmesi taraftarı değilim açıkcası.
Beyler finans mevzuna takılıp niye kafanızı yoruyorsunuz ben çözemedim hala :D Finansa uymayacak bir hareket yapacaklarını düşünmüyorum.Şahsen finansı da kafama takmıyorum.Önerim sizde takmayın.Ha finans önemli tabi ama bizim için değil,taraftarlar için değil.
07 Haziran 2012 Perşembe - 15:50
Sporx.com
Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Rumen futbolcu Chivu'nun geleceği belirsizliğini koruyor! Inter ile olan sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan 32 yaşındaki sol bek oyuncusu için menajer Becali bir açıklama yaptı.
Galatasaray'ın transfer süreci için beklemede olduğunu belirten Becali, "Chivu'nun transferinde bir şey çözülmüş değil. Türk futbolunda şu anda bir belirsizlik hakim ve Galatasaray da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp oynamayacağının bilgisini bekliyor. Bu kararın açıklanması için 1 aylık bir süre öngörülüyor. Inter tarafıyla da bir görüşmemiz olacak ve daha sonra da kararımızı vereceğiz" dedi.
CHIVU İÇİN NAPOLI DE PUSUDA...
İtalyan basını Galatasaray ile adı anılan Chivu için Napoli'nin de devreye girdiğini duyurdu. Savunma takviye için ilk olarak Lyon'dan Aly Cissokho'yu düşünen ancak Fransız temsilcisinin 11 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesinin ardından transfer sürecini askıya alan Napoli'nin Pandev'den sonra Chivu'yu da transfer edeceği ve Rumen futbolcu ile pazarlık masasında olduğu belirtildi.
''Ha finans önemli tabi ama bizim için değil,taraftarlar için değil.''
Bu cümlemden sonra senin verdiğin cevabı ben anımsayamadım.Anlatmak istediğin ne ? Taraftarlar mı finans ile uğraşacak ? veya ben ''paraları herkese dağıtalım'' mı dedim ? Sadece burada finans ile ilgili konuları konuşmamızın hiç kimseye fayda sağlamayacağını anlatmaya çalıştım.Sadece kafanızı yorarsınız.Finansa kafasını yoracaklar yönetim ve Fatih Terim'dir.(Burada bahsettiğim finans transfer ve maaş bütçesi) Taraftar olarak finans ile ilgili somut bir adım atmayı düşünmüyorsan ne diye finansı konuşalım veya kafamıza takalım ? Hadi konuştuk diyelim bize ne fayda sağlıyor ? Fayda sağladığını düşünen varsa buyursun konuşsun.
Gonzalo Higuain ile görüşmeler var fakat bu transfer imkansıza yakın yönetim sadece şansını deniyor PSG Higuain'i çok istiyor. Buna benzer 2 isim daha var listede ama dediğim gibi Higuain çok zor.
Emir Sarıgül, ses getirecek transferler yapıyoruz 15-20 gün içinde bitecek ve kampa yeni transferlerle gireceğiz demiş. Melo'yla da aramızda ufak bir pürüz bulunduğunu bunun da en kısa zamanda çözüleceğini söylemiş.
http://spor.milliyet.com.tr/ses-geti...42/default.htm
transferler en geç haziranin sonunda bitcek diyorlar umarim geçen yilki gibi olmaz bu yil hemen bitmeli bitmesi lazim kampta hepsi olmali.
Anlaşmalar vs. hazırdır UEFA kararına göre açıklanır.Umarım sadece şikeyi yapanlar ceza alır da biz alnımızın akıyla Avrupa'da mücadele ederiz.
Higuain transferi olursa kulübün kasasından para çıkmayacak.
Ya ne çıkacak?
Real Madrid diğer takımlara göre bizden daha az bonservis bedeli istiyor olabilir. Bu transfer sponsor da karşılayabilir ama bildiğim kulüpten para çıkmayacak. Yİne söylüyorum transfer çok zor sadece görüşme var. Real Madrid ikna edilecek gibi işin zor olan kısmı Higuain.
Türkiye'ye Higuain'in abisi gelir bi tek boşa ümit etmeyelim :D
Kadir Çetinçalı : G.Saray Premier Lig'den önemli bir forvetin transferi için harekete geçti.
Bu sezon Newcastle formasıyla Premier Lig'de 16 gol atan Demba Ba'nın transferi için Galatasaray görüşmelere başladı.
DEMBA BA'nın sözleşmesinde 7 milyon paunda serbest kalır maddesi bulunuyor...
Demba haberi için ilginç yorumlar oluyor. Arkadaşlar ilk kez transfer twitti attım. Benim palavrayla işim olmaz. Olur olmaz bilmiyorum ama Ama tekrar söylüyorum Galatasaray Demba Ba için harekete geçti.
kaynak: https://twitter.com/kadircetincali/s...91539416080384
https://twitter.com/kadircetincali/s...91947454742529
newcastle avrupada oynamıcakmı bu sezon ?
Avrupa Ligi'ne gidiyor.
Demba Ba gelirse güzel olur.Sow'la kapışırlar :D Adamda 190 boy varmış.19 maçta 15 gol atmış Premier Lig'te.Yaş olarak da iyi.
7milyon sterlin aşağı yukarı 10 milyon eurodan fazla eder. Bence çok.
Demba Ba saglam golcü. Yokluguna Newcastle zorlanmıştı. Çok iş yapar Türkiye'de.
İngiltere'deki piyasası çok sağlam bir golcü ve oynadığı zaman çok iyi işler çıkardı. Parayı verebiliyorsa Galatasaray, transfer edebilir. 10-15 milyon € bonservis bedeli + Kontrat dersek, 20 milyon € civarı bir paraya mal olur. Galatasaray'ın böyle bir yükün altına gireceğini sanmıyorum.
Ba Türkiye'ye gelmez 1-2 seneye Chelsea'ye felan transfer olursa sasirmamak lazim.
Adebayor, Higuin, Demba Ba falan, uçuşlardayız yine. :)
Demba Ba müthiş olur ama Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum
Demba Ba bence gelebilir, golcu alınacaksa paraya kıyılmalı, piyasası da var istediğin zaman tekrar satabilirsin.
Gel bize Dem Baba :D
Galatasaray yönetimi, 27 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko’nun transferini bitirmek için kulübü Paris Saint Germain’e 5 milyon Euro’luk teklif yaptı
Galatasaray, geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonluğun ardından, yüksek maliyeti ve disiplinsizlikleri nedeniyle bonservisinin alınmasına pek sıcak bakmadığı Felipe Melo ile yol ayrımına gelirken, aradığı yeni ön libero için yine dünyaca ünlü bir yıldıza kancayı taktı.
Fransa’nın Paris Saint Germain takımında forma giyen Mohamed Sissoko için Fransız kulübün kapısını çalan Sarı-kırmızılı yöneticiler, yıldız oyuncunun menajeri ile de temasa geçti. Ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alan Malili orta saha oyuncusu için 4 yıllık cazip bir öneri hazırlayan Cimbom, kulübüne de bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro’luk bir teklif sundu.
MALİLİ’NİN KARİYERİ SÜPER
Mohamed Sissoko transferi için tüm imkanlarını seferber eden Galatasaray’ın, yıldız futbolcunun transferine son noktayı koymaya çok yakın olduğu belirtildi. Cimbom, bu transfer biterse, hemen hemen aynı özelliklere sahip olan Melo’nun boşluğunu kapatmış olacak. 27 yaşındaki Malili yıldız oyuncu, daha önce İngiltere’nin Liverpool ve İtalya’nın Juventus takımlarında forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon başı Paris Saint Germain’e transfer olmuştu. 1.87 boyunda olan ve stili ile Vieira’ya benzetilen tecrübeli oyuncu, geçen yıl toplam 30 maçta forma giymiş, 2 de gol atmıştı.
Sporbucks.com
- Doğru bir haber ise gerçekleşmesini çok isterdim.
Chivu Inter ile sözleşme yenilemiş.
http://haber.gazetevatan.com/galatas.../456454/5/Spor
Gaziantepspor Kulübü Derneği oyuncularından Dany Achille Nouenko Tchounkeu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Gaziantepspor Kulübü Derneği'ne 3.300.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının her biri için 1.000.000 EUR, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının her biri için 1.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
NTVSpor son dakika : Gaziantepspor'dan Dany 4 yıllığına galatasarayda