Şampiyonlar liginde oynayacağımızın farkında mı acaba yönetim? Geçen sene en sıkıntı çektiğimiz bölge kanatlardı. Ozan İpek falan bizim işimize yaramaz
Printable View
Şampiyonlar liginde oynayacağımızın farkında mı acaba yönetim? Geçen sene en sıkıntı çektiğimiz bölge kanatlardı. Ozan İpek falan bizim işimize yaramaz
ozan alternatif icin iyi olur arti ozanin defansif yonude kuvvetli bir oyuncu belki hoca onu sol bek yapar :D
Arif o bölgelerde zaten Culio,Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan, Riera, Engin Baytar ve ayriyetten Pino'da var onada şans verebilir. Ama hepsini toplasan adam gibi bir kanat oyuncusu etmez :)
Bize Ozan'mış Militoy'muş lazım değil. Yardıracak adam lazım böyle topu aldı mı sonuna kadar gidecek kaptırmayacak.
Şu Danimarka'dan Rusya'dan oyuncu bakılmalı.
Açıklama: Ozan İpek
Bugün Lig TV haber bültenlerinde ve internet sitesinde "Ozan Tamam" başlığı ile yayınlanan haberde yer alan transfer iddiaları gerçek dışıdır.
Bursaspor oyuncusu Ozan İpek ile anlaşıldığı ve transferin bu hafta içinde gerçekleşeceği iddiaları birer hayal ürününden ibarettir.
Haberde adı geçen Ozan İpek'le ilgili kulubümüzün şu ana kadar herhangi bir tasarrufu olmamıştır.
Taraftarlarımızı; resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulubü
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13703.php
Hamit işi bana yattı gibi geliyor.Zaten o yönde de haberler çıkıyor.Çok uzadı bu olay ve bir türlü anlaşmazlıklar çözülemedi.Umudumu kestim ben o transferden.
Şimdi olaya yaklaşımın senin görüşlerini içeriyor. Değiştirme amacında değilim ama en azından nedenini sorsam geri çevirmezsin diye düşünüyorum.
Bazı isimlere karşı yaklaşma bazılarına karşı ise kaçınma yaklaşımı gösterdiğini görüyorum. Burada istemediğin ismin Ozan, istediklerinin Sercan olması bir anlam ifade etmiyor. Yani isimlere takılmış değilim. Sadece isteyip istememe listeni neye göre yaptığını merak ediyorum.
Ozan'ı gerek geçmişte gerek Bursaspor'da süreklilik arz eden şekilde takip ettiysen istememe nedenini anlarım. Sercan'ı ya da Gökhan'ı Milli takıma seçilmeden önce ve seçildikten sonra sürekli şekilde takip ettiysen onları da isteme nedenini anlarım. Ben bunları yaptığını düşünmediğim için soruyorum. Şayet yaptıysan zaten merakım anlamsız oluyor.
Neticede sen bu oyuncuları uzun süre izlemiş olsan bile anlık izlediğimiz kişiler için çok çabuk fikir sahibi oluyoruz. Beceri yönünden eleştirdiğimiz Umut Bulut'u bile tek maçla alma derdindeyiz. Portekiz maçında mükemmel oynamış.
Bence yeterince takip etmeden doğal seçimler yapıyoruz.
Fotomaç'ın son bombası Niang :)
Quote:
NIANG ASLAN OLUYOR
Ünay Aysal önerdi, Fatih Terim kabul etti ve Niang operasyonu başladı. Sır gibi gizli tutulan transfer hamlesi salı günü mutlu sonla noktaladı. (FOTOMAÇ)
Galatasaray'ın listesinin başında bulunan Takashi İnui konusunda süpriz bir gelişme yaşandı.
Bochum2lu oyuncuyu almak için Galatasaray'ın Nikon'u araya kullanma planı ve Nikon'un, transferdeki bazı dönem ödemelerini yapmaya kabul ettiğini yazdı. Büyük ihtimalle transferin yarın bitebileceği iddia edildi.
netspor24.com
Takashi İnui kim ya :D
Bence Japon alacaksak illa Honda olmalı bu isim...Hem CSKA ŞL'ye gidemedi sıcak bakabilir...
Amrabat'ın açıklamaları biraz reklam kokmuyor mu ? Ben şahsen pek samimi bulmadım.Ha eğer samimiyse dediklerinde , çok mutlu olurum.
Takashi Inui için yeni Kagawa diyorlar ama bakalım.
Küçükten x takımlı olan bi yabancı oyuncumuz eksikti o da oldu Amrabat sağolsun.
Bende samimi bulmadım hiçbir yabancının Türk takımı tutacağını sanmıyorum mesela geçen sene Porta Uefa kupasını aldı hiçbir Türk'ün Ben avrupada artık Porto'yu tutuyorum dediğini sanmıyorum bu sene Atletico Madrid aldı ama Arda Turan'dan dolayı Atleticoyu tutan bir kısım türk taraftar olduğu kanaatındayım.
[YOUTUBE="XZqIVnVocMs"]Takashi[/YOUTUBE]
Vay vay vay vay :D Çok iyi adama benziyor
Üstün Japon teknolojisiyle donatılmış :D
Amrabat olayı fazla uzadı ve artık yalan söylemler dolaşıyor gibime geliyor. Galatasaray'a gitmessem futbolu bırakırım ne yahu? Bu yeni spor gazetesi gümdem yaratmaya çalışıyor sanki...
Takashi'yi televizyondan 4-5 kez izlemiştim ve kagawa stilinde bir oyuncu. Her zaman japon oyunculara bi ilgim olmuştur çünkü mükemmel bi oyun disiplinleri var. Çok fazla koşuyorlar ve çok çevikler. Son paslarda sıkıntı yaşıyorlar ama bence alınırsa iş yapar en az amrabat kadar.
Basında çıkan hiç bi habere inanmamız için açıkla yapılmış gs.org'tan ozan haberi vasıtasıyla. Zaten bence dany transferide bunun icin açıklandı "bakın hiç basında çıkmayan birisni aldık" gibisinden bir mesaj verildi gibi.
Bence içımiz rahat olsun elimizde sampiyon olmuş bi kadro+danny+okan,merthan,uğur ayhan,berk var.
Haber 1967 : Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a Transferi An Meselesi...
https://twitter.com/Haber1967/status/211925370402914304
Ünal Aysal transferleri bu ay sonuna kadar açıklayacağız dediyse o transferlerin açıklanması Ağustos başını bulur.Yani bu ayın sonunda transferler açıklanmayınca şaşırmayın,kızmayın :D
Burak gelecek ya heralde artık :D
burak gelirse çok sevinirim inşallah :)
Ben Burak'ın gelmesini istemiyorum sevmiyorum Burak'ı.Hareketleri falan çok antipatik geliyor bana.Fazla bencil.Çok saçma sapan son vuruşları var.Öyle vuruşlar yapıyor ki bu adam nasıl bu kadar çok gol atabiliyor diyorum.Ama bi yandan da Trabzonsporda bu kadar çok gol atan adam arkasında Selçuk varken daha iyi bir takımda Fatih Terim ile birlikteyken neler yapabilir diye düşünüyorum.Forvete Burak gelirse kanata da bir yabancı gelir daha iyi olur.Hayırlısı artık ne diyim :)
Burak süper ama süper olur bu kadar pozisyona giren takıma bir de Burak gelirse Burak kendi kendini de pozisyona sokuyor ne maçlar izleriz :D Süper olur.
Hop İbrahim Seten Kaka diyor :D
Hoillet'de diyorlar :D
Öh Kaka mı :D PSG var.Hadi diyelim yok.Bi ton masrafı var.Hadi diyelim o da yok.Geldi sistem bozulacak nerde oynayacak.Hadi diyelim oynadı müzmin sakat olan bu adam ne kadar oynayabilecek.Hadi diyelim oynadı ne kadar katkı sağlayabilecek eski Kaka değil ki :D
Kaka bu realdeki topçumu :D :D :D
Emir Sarıgül: Borcumuzu 300'lü rakamlardan 200'lü rakamlara indirdik. Ocaktan sonra 2 haneli rakamlara indirmek istiyoruz.
Emir Sarigul : `Benim hissiyatim UEFA Haziran sonu gibi karar verebilir bence GS'in CL'ye gitmesiyle ilgili sorun olacagini sanmiyorum`
Emir Sarigul : Onemli transferler icin calisiyoruz. 3-4 transfer yapacagiz. Haziran sonuna kadar transferler bitecek.(beyaz tv)
Hoilett ismi galatasaray ile geçiyor yabanci basina gore.
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...hoilett-871740
Aygün nerede oynayacak ne ya koyacan sol kanada yardıracak :D
Oyuncu yeteneklide o fizikle Türkiye'de iş yapmaz bence