*Alves bol bol çıkıyordu, Abidal değil.
Edit olanağı yok maalesef bu forumda, kusura bakmayın.
Printable View
*Alves bol bol çıkıyordu, Abidal değil.
Edit olanağı yok maalesef bu forumda, kusura bakmayın.
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/hamitaltintop.jpg
Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana sakatlıklarla boğuşan milli oyuncu Hamit Altıntop, İspanyol kulübünün yönetiminden sürpriz bir talepte bulundu.
İspanyol basının yüksek tirajlı gazetelerinden AS, yaz transfer döneminde Bayern Münih'ten Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu Hamit Altıntop'un Real Madrid yönetiminden eşine az raslanır bir talepte bulunduğunu iddia etti.
AS gazetesindeki habere göre, Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamayan 28 yaşındaki oyuncu, Real Madrid yöneticileri ile görüşerek bu sakatlıktan kurtulup, takıma katkı vermeye başlayana kadar kulüpten para almak istemediğini söyledi.
Bu gelişmenin üzerine, eflatun beyazlıların Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ve başkan Florentino Perez'in de görüşüp konuyu tartıştığı ve Hamit Altıntop'un kararına saygı gösterdikleri öne sürüldü.
Öte yandan mayıs ayında eflatun beyazlılara transfer olan Hamit, uzun süren sakatlığının arkasından ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Ajax maçının kadrosuna dahil edilmişti.
2000 yılında Milan'a transfer olduktan sonra ilk maçına çıkmadan sakatlık yaşayan İspanyol orta saha oyuncusu Fernando Redondo da, Hamit gibi formasına kavuşmadan para almayacağını açıklayarak dünya futbol gündemine oturmuştu.
Açıkçası ben saçma buluyorum bu düşünceyi. Sonuçta o klübe imza atarken her koşulda maaş alacağına dair imza atılıyor karşılıklı. Kişisel bir mesele bu tabi oyuncuya kalmış bir olay bu ama bana gereksiz geliyor. Vefakar olmaya mı çalışıyor artık bilemiyorum. Taktir edilecek bir şey mi bu, tartışılır.
bırak bu ayakları Hamit:)
Eğer ben işimi yapamıyorsam bunun da parasını almam diyor adam.Düşünmesi bile yeterli.Yattığı yerden para kazanmak istemiyor.
Bence de saçma ama güzel bi olay. Sonuçta haksız yere para kazanmak istemiyor adam. Sonuçta daha doğru düzgün antremana bile çıkamadı sakattı hep. Kendini daha taraftara falan kanıtlamamışken yattığı yerden para almak istemiyor, dokunuyor belli ki.
Reklam bence. Ocak ayi yaklasiyor. Bakti Real Madrid olmayacak.
Bir Alman oyuncu vardı, Marco Bode idi galiba ismi, oynarken bile parasını azaltmıştı, çok kazanıyorum diye. Hamit'in düşüncesi saçma değil o yüzden.
Bencede güzel bir düşünce. Hemde adam daha kendini gösteremedi ve yeni yeni sakatlıktan çıkıyor. Kulüpte kalabilmesi için böyle şeyler önemlidir. Kulüp yönetimi transfer döneminde hoca ile görüşüp maliyeti az bir oyuncu kadroda kalması alternatifli bir kadro için iyi olur diye düşünebilirler...
Dün oynamadımı.?
Mesutun yerine girip oynadi 6-7 dakika
Alınterimin karşılığını isterim diyor bence doğru bir davranış
Barcelona'da antrenmanda sakatlanan orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, 3 hafta forma giyemeyecek.
Kulübün açıklamasında, bugünkü idmanda sağ bacağından sakatlanan Fabregas'ın 3 hafta futbol oynayamayacağı belirtildi.
La Liga'da yarın deplasmanda Sporting Gijon ile karşılaşacak Barcelona'da, Andres Iniesta, Alexis Sanchez ve Ibrahim Afellay'ın da sakatlıkları bulunuyor.
Sezon başında Arsenal'den transfer edilen Fabregas, 7 maçta 4 gol atmıştı.
Rus ekibi Anji Mohaçkale'de oyuncu-antrenörlük görevine getirilen Roberto Carlos, ilk işinin, Jose Mourinho'yu aramak olacağını söyledi. Carlos, "Dünyanın en iyi teknik adamı" olarak nitelendirdiği Mourinho'nun tavsiyelerine ihtiyacı olduğunu ifade etti.
Roberto Carlos, bundan böyle Anji Mohaçkale'de oyuncu-antrenör olarak görev yapacak. Yeni görevini büyük bir heyecanla karşılayan Brezilyalı futbolcu, takımına yararlı olmak için şimdiden kolları sıvadı.
Roberto Carlos, ilk işinin Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu aramak olacağını söyledi. Carlos, "Dünyanın en iyi teknik adamı" olarak nitelendirdiği Mourinho'nun tavsiyelerinin kendisi için büyük önem taşıdığının altını çizdi.
“NEYMAR BİR AN ÖNCE REAL MADRID FORMASINI GİYMELİ”
Carlos, Brezilyalı genç yıldız Neymar'ı da, biran önce Real Madrid forması giymesi için ikna etmeye çalıştığını açıkladı. Neymar ile geçen hafta görüştüğünü ifade eden Carlos; "Neymar'a Brezilya'da bir pop yıldızı gibi davranıldığını biliyorum. Santos başkanı, ailesi ya da menajerler anlaşmayı geciktiriyor olabilir. Ancak ona 'Artık düşünmeyi bırak ve Real Madrid ile bir an önce resmi sözleşme imzala' dedim" diye konuştu.
İspanyol basını, Neymar ile Real Madrid arasında ön sözleşme imzalandığını ve yıldız futbolcunun, ara transfer döneminde eflatun-beyazlı formayı giymeye başlayacağını ileri sürüyor. Neymar ise sezon sonuna kadar Santos'tan ayrılmaya niyeti olmadığını söylüyor.
Adam işi sahiplenmiş beyler :0:
İspanya La Liga'da 6. hafta karşılaşmasında Valencia, sahasında ağırladığı Granada'yı 1-0'la geçip haftayı 3 puanla kapattı.
İspanya La Liga'da 6. hafta karşılaşmasında Valencia, Mastella'da Granada ile karşı karşıya geldi.
Valencia, ilk yarıda bulduğu tek golle haftayı 3 puanla kapatmayı başardı.
Ev sahibine 3 puanı getiren golü 4. dakikada Real Madrid'den transfer edilen Sergio Canales kaydetti.
Valencia, bu galibiyetle 13 yaparken, Granada ise 4 puanda kaldı.
La Liga ekiplerinden Real Madrid'de teknik patron Jose Mourinho, milli futbolcumuz Hamit Altıntop'un psikolojik olarak hazır olmasına rağmen fiziksel olarak yetersiz olduğunu belirtti.
Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, hafta içinde Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçında son 10 dakika oynayan Hamit Altıntop'un, psikolojik olarak iyi durumda olmasına rağmen, ilk 11'de oynamak için formunun halen düşük olduğunu söyledi.
La Liga'da Real Madrid'in yarın Espanyol'a karşı oynayacağı maç öncesi bugün basın toplantısı düzenleyen Mourinho, Hamit'in çok ciddi ameliyat geçirdiğini ve antremanlara başlayalı daha iki hafta olduğunu söyledi. Hamit'in Ajax karşısında son 10 dakika oynatılmasının altında Türk futbolcuyu ""ödüllendirme ve teşvik etmenin" yattığını kaydeden Portekizli teknik adam, "Hamit'in o 10 dakika sahaya çıkması, bu zamana kadarki tüm antremanlara çıkmasından daha önemliydi. Hamit'in sakatlığı yok ama kondisyonu iyi değil. Çünkü sezon öncesi hazırlıklara katılmadı. İlk 11'de oynayabilecek tam kondisyona kavuşması için daha var" ifadelerini kullandı.
Mourinho ayrıca, şanssız bir başlangıç yapan, henüz Real Madrid'in hiçbir maçında oynamayan Nuri Şahin'in durumuyla ilgili olarak ise, "Nuri'yi bekleyeceğiz. Gelecek iki hafta maçlar olmadığı için rahatız ve bu dönemin onun için önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.
Bu arada Brezilyalı Kaka hakkında yöneltilen bir soruya ise Mourinho, "Kaka için bir ay önce felaket şimdi dünyanın en iyi futbolcusu diye yazılmasını ben doğru bulmuyorum. Kaka mükemmel bir futbolcu ve zor günler geçirdi. Rahat olmak lazım. Biz, sağlıklı, güçlü, neşeli tam bir Kaka istiyoruz" cevabını verdi.
Real Madrid teknik direktörü, takımının bu zamana kadar performansından genel anlamda memnun olduğunu vurgulayarak, "İyi ve kötülerimiz oldu ama Şampiyonlar Ligi'nde 6 puanla lideriz ve gruptan çıkmaya yakınız. Lig ise daha yeni başladı ve çok uzun" değerlendirmesini yaptı.
Mourinho ayrıca, Real Madrid genel kurulunda kendisine destek çıkan kulüp başkanı Florentino Perez'e övgüler yağdırarak, "Real Madrid belki daha iyi teknik direktöre veya daha iyi futbolculara sahip olabilir ama Florentino'dan daha iyi bir başkanı olamaz" dedi.
Öte yandan Mourinho, Sergio Ramos gibi bazı futbolcuların antremandaki şakaları veya diyalogları internetteki sosyal paylaşım siteleri facebook veya twitterlarından yazmalarının kötü bir şey olmadığını söyledi. Mourinho, "Bu tip sosyal paylaşım siteleri benim için değil ama birçok kişi için artık hayatın bir parçası. Antremandaki bir şakanın orada yazılması kötü birşey değil, tam tersine" şeklinde konuştu.
La Liga'nın 7. haftasında yarın akşam deplasmanda Espanyol ile karşılaşacak Real Madrid'de sakatlıkları bulunan Benzema ve Pepe ile sarı kart cezalısı Di Maria forma giyemeyecek.
Real Madrid'de henüz forma şansı bulamauan A Milli futbolcu Nuri Şahin, önemli açıklamalarda bulundu.
Real Madrid'e gelir gelmez arka arkaya sakatlıklar yaşayan ve henüz hiçbir maçta oynayamayan milli futbolcu Nuri Şahin, ''Herşeye rağmen çok iyi hislerim var. Doğru yerde olduğuma inanıyorum ve Real Madrid'de ihtiyaç duyulan biri olacağım'' dedi.
Nuri, Almanya'nın Sky televizyonuna verdiği demeçte, sahalara ne zaman döneceği hakkında tarih vermese de tedavisinin beklenenden iyi gittiğini, programın 1 hafta önünde olduğunu söyledi. ''Önemli olan güçlü ve iyi olmam, ne zaman döneceğimi söyleyemem'' diyen Nuri, ''Çevremdeki insanlar, takım arkadaşlarım bana çok sahip çıktı. Gerek ben gerekse Hamit olsun her ikimizi de iyi kucakladılar. Yapabilecekleri kadar bize yardım ediyorlar ve biz de elimizden geldiğince uyum sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda hiçbir sorun yaşamadım, tam tersine olağanüstü iyi gidiyor'' açıklamasında bulundu.
Nuri ayrıca, teknik direktör Jose Mourinho'ya övgüler yağdırarak, ''Takım nasıl yönetilir gördüm. Benim için çok basit bir şekilde dünyanın en iyisi'' ifadelerini kullandı.
Demek ki Nuri Mourinho'nun gözünde baya beklenti olan bir oyuncu ve önem veriyor ona. İnşallah şu kendini gösterme, kabul ettirme, kalıcı olma safhalarını Mesut gibi kolayca aşar Nuri'de. Hamit içinde aynı şekilde... Çünkü özellikle Nuri Madrid'de oynayabilecek kapasitesi yeneteği var ancak futbolda önce şansa ihtiyaç var.Quote:
Mourinho ayrıca, şanssız bir başlangıç yapan, henüz Real Madrid'in hiçbir maçında oynamayan Nuri Şahin'in durumuyla ilgili olarak ise, "Nuri'yi bekleyeceğiz. Gelecek iki hafta maçlar olmadığı için rahatız ve bu dönemin onun için önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.
Nuri'yi Xabi'ye alternatif olarak aldırdığını düşünüyorum...
Düşük bir rakama üst düzey bir transfer yaptılar fakat Nuri için maalesef şanssızlıklar serisi sürüyor.
Umarım kendine iyi bakar ve beklentielri boşa çıkarmaz...
Real Madrid Betisi 4-1 geçti 3 gol higuain den..
Şimdi de Barcelona Racingle oynuyor..
hamit oynadımı
Messi ve 1-0.. Yine erken başladık..
Hamit 77'de girmiş Ronaldo'nun yerine :D çak yapmışlar helal Hamit'e :D
Kaka'nın golü çok kıyak goldü.
Real Madrid, Malaga Maçına Siyah Bant ile Çıkıyor
Real Madrid’in bu hafta oynanacak Malaga maçına, Şehitlerimizin anısına, Siyah band ile çıkması bekleniyor.
Bu talebin Mesut Özil’den geldiği öncelikle takım arkadaşlarıyla bu fikri paylaşıp olumlu yanıt alan Mesut’un daha sonra bu konuda Jose Mourinho ile görüştüğü ve ondanda olumlu yanıt aldığı belirtildi..
Almanya milli takımını seçtikden sonra tartışma konusu olan Mesut Özil, Belçika maçında attığı gol ve sonrasındaki yorumlarıyla bir nebze olsun Türk halkının sempatisini kazanmıştı. Bu hareketi ile ise 70 milyonun yüreğinde taht kuracağı şüphesiz.
Mesut hem son oynadığı milli maçta hemde bu yaptığı hareketle ön yargıları kırdı bence. Helal olsun diyorum bende... En azından Türkiye'ye olan bağını uluslararası alanda ön plana çıkarması, benim açımdan çok olumlu. Çünkü ben Türklüğüyle gurur duyanlarla gurur duyuyorum.
Nefret ettiğim bir kişiydi ama yavaş yavaş kendini sevdiriyor.