transfer kesin demekki hadi hayirlisi...
Printable View
transfer kesin demekki hadi hayirlisi...
Bu arada Alvesin takim arkadasi kaleci vandenbussche Alvesi takimda görmek istemediklerini açikladi.
Gerekçe olarak takimi 2 kere habersiz bir sekilde yüz üstü biraktigini gösterdi.
İngiltereye gidemiyor..Heereenven elden cıkarmaya calısacak:)
Arkadaslar son dönemde Bazı arkadaslarsürekli dalga gecmeye basladı..Dikkat edersiniz sevinirim...
Arkadasım ben haberi koydum..Olasılıklarıda söyledim anladın.Neden sürekLİ dalga geciliyor anlamıyorum..Lütfen rica ediyorum mesajlarınıza dikkat edin..Yada mesaj yazmayın:):) LÜTFEN...
Hiçbirşey beklemiyorum artık..
"Transfer bu hafta içinde bitecek...''
Adnan Sezgin Radyospor'da Oğuz Dizer'le Çeşitlemeler programına katılarak,
Galatasaray taraftarının yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.Yılan hikayesine dönen transfer haberlerinin bu hafta içinde biteceğini söyledi.
Galatasaray takımı çok iyi yolda.Oynadığımız bütün resmi maçları kazandık.Takımın %70'i değişti ama uyum sürecini beklediğimizden daha çabuk atlattık.Dün oynadığımız futbol çok iyiydi.Hakan ve Ümit'le ilgili çıkan dedikodular bizi etkilemez.Transfer çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde sürüyor büyük olasılıkla bu hafta içerisinde bitiricez.Perşembe günü taraftarımızla buluşucaz bu nedenle çok mutluyuz.D-Smart'ın teklifini daha duymadım ama kulüplere faydalı olcaksa neden olmasın.
Geçen haftada, buna benzer demeçler verdiler.. Bu hafta bitiyor, 2 güne geliyor.. Umudum azaldı açıkçası..
İyide transfer sezonunun bitmesine zaten 7 gün var.Bu hafta bitmezse ne zaman bitecek ?
:zuhaha
transfer sezonunun bitip de transfer haberlerinin bitmediği bir ülke basınına sahibiz 10 gün sonra devre arası için de isimler geçer
Bu hafta bitmek zorunda Galatasaray için transferin son günü 31 Agustos:):)
Son listeler verilcek..Bence uefa macından sonra isimler acıklanır..Adnan sezgin sürekli 1 degıl 2 de alabiliriz diyor...1 kişi hazırmı acaba çünkü alacaz diyor..
Bunlar göz boyama işlemleri bence.Kanmamak lazım herşeye..
Emrah abi transfer dönemi 3 eylülde bitiyor diye biliyorum ben
edit:pardon yanlış anlamışım
Bundan Sonra Bı Karar AlsaLarda 25 Ağustosta Bitse :p BzmkıLerde Yaydıkca Yayıo Son 2 Gun Son 10 Dk. Die
Bu Kdr Kımın İçin Uğraşmış OlcakLar Onu Merak Edıorum
Yoksa NıLmarmı Postiqamı Die Merak Etmiorum
O Sinandan kaynaklanan bir şey değil sistemden kaynaklanan bir şey.Sinan yanlış hatırlamıyorsam sol kanatta oynatıldı bjkde ama Sinanın yeri forvet....
nolursa olsun sinan buyuk takim oyuncusu degil...
Alvesde kimmiş Kiesling-Pantelic den biri Nilmar-Suazo ikilisinden biriis gelecek..
Adnan Sezgin alacakları bir oyuncunun Avrupa Kupasından forma giymiş olduğunu,diğerinin ise bu durumda olmadığını söyledi..Bence Bu NİLMAR...
Bırak onlar almazlarsa sözlerini tutmamış olsunlar, gelmezse sen rezil olacaksın seni düşündüğüm için diyorum;)
Nilmar ve Suazo kesinlikle gelmeyecek.İstediğin zaman da görüşebiliriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim gözümde de Galatasaray Beşiktaşla bir olamaz zaten...
(Galatasaraylılar da yanlış anlamasın)
Ayrıca Sinan Kaloğlu,Balili,Holosko,Mehmet Yıldız falan büyük takım oyuncusu değil arkadaşlar...
1)yönetim necatiyi takas kozu olarak kullanmak istiyoruz dedi
2)necati hertha berlin ile konuşuyor denildi
3)Gs pantelic ile görüşüyor denildi
muhtemel düşünce : para+necati=panteliç