duyumu söylüyorum arkadaşlar kesin birşey yok
Printable View
duyumu söylüyorum arkadaşlar kesin birşey yok
inşallah gelir En azından genç bir o kadarda yetenekli + Guarinden 10 tane Vogel çıkacagına eminim.
beyler diarra persembe günü geliyorrrrr cimbomun verdigi para sayesinde ilkna edilmişşşş
kaynak:FOTOSPOR
yav geçen senelerde beşiktaş tam 13 tane transfer yapmıştı ama o sene beşiktaş 5. mi ne olmuştu
yani transfer sayısına göre takım belirlenmez ;;)
diarra olayı doğru çok büyük ilerleme kaydedilmiş %80 bitmiş bi aksilik olmazsa ben en geç çarşamba gelicek diye duymuştum eğer aksilik olursa guarin oda olmazsa vogel alıncak ama bu hafta içi iş biticek o kesin
En hayırlı transfer hangisi olacak o olsun. Diarra veya Guarin
bu transfer dönemi benim ömrümden yıllar alıyor ya.. :roll:
diarra inş biter artık. o olmassa guarin gelsin :)
Ümit Karan'la H.Kabze iyileşince carrusca ile diarra(geleceğine inanmıyorum ama) takıma katılınca izleyin bakalım cimbom'u şampiyon kimmiş..
İspanyol spor gazetesi Marca, bugün verdiği haberde, Deportivo takımında oynayan İspanyol golcü Diego Tristan'a Galatasaray'tan teklif geldiğini yazdı..
Ama İnşallah Diarra Gelir Bi Transfer Olmassa Bu Sene İşimiz Zor Super Kupa Maçında Hİç İyi Deildi Takım:(
Bu ispanyol gazetesi Marca bizim Fanatik-Fotomaç ikilisine benziyor galiba :D
her ülkede var abi böyle sallapati gazeteler.. :D
Ümit Karan ve Hasan Kabze sakat, Hakan Şükür ve Necati formsuz. Aslında maddi durum el verecek alacaksın bir forvet daha.. neyse konuyu karıştırmayalım :D
diarra gelsin gelsin gelsin
Olabilir:)Ama Ben Sanmıyom Çünkü Ünlü Bi Gazete Bu
NEcati Çok Formsuz Hiç Tutmadım Walla:(Ümit KAran da Eski HAline DÖnmesi Uzun Sürcek.
Benim anlamadığım iş yabancının gelmesi için heinz'ı yollamak lazım ama isteyen yok o zaman mondragon'u niye türk yapmıyorlar Aurelio gibi
yabancı transferi için heinz ın yollanması değil bize direkt para lazım, heinz yönetim tarafından canlı para olarak görülüyordu ama baktılar isteyen yok daha doğrusu istedikleri fiyata ellerinden çıkaramıyorlar.. zararına serbest bıraktılar..
Heinz Gitmesse En Kötü İhtimal Sözleşmesini Feshetcekler..Demekki Bi ŞEy Var ki Yapmıyolar
heinz ın sözleşmesi zaten karşılıklı olarak bitirilmedi mi.. :roll:
Daha Bitirilmedi Diye bİLiyorum Ben:S
28.de ki hazırlık maçında oynadı. Ondan sonra galiba bitirildi sözleşmesi. Bitirilmediyse bile ön libero gelmeden bitiriler.
Galatasaray Hep Bu Saçma Transferlerden Zarar Ediyo
sözleşmenin bitirileceği kulüp bulunamaz ve oyuncu transferi yapılır ise heinz'a söylendi ama şu an itibariyle heiz henüz Galatasaray'ın malı
evet malesef öyle her sene oyuncu alıyoruz ama çoğunuda sene sonu yolluyoruz böyle.. :(Quote:
Originally Posted by Legendeleven
Evet daha bitirilmedi sözleşme
Zaten Gs nin Para Sıkıntısının Sebebi Fatih Terim ve Yaptığı Saçma sapan Transferle Bence Kimler Geldi Ya Ali Lukunku Fln:)
Turkcell Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala Süper Kupa Finali’nde Beşiktaş’a yenilen Galatasaray’da teknik direktör Gerets’in ön libero transferi konusundaki ısrarının sürdüğü öğrenildi.
Karşılaşma sonrası yöneticilerle biraraya gelen Belçikalı teknik adamın bu konudaki ısrarını dile getirdiği ve “Bu maçta da gördük ki mutlaka bir ön libero almamız gerekiyor. Mehmet yetenekli bir futbolcu ama henüz çok genç ve tecrübesi çok az. Bu yüzden hata yapması, bazı pozisyonlarda tutuk kalması normal. Şu anda bizim için yeterli değil. O bölgeye en kısa zamanda eksiğimizi kapatacak bir oyuncu almamız gerekiyor. ” dediği belirtildi.
Daha sonra yöneticilerin kendi aralarında biraraya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptıkları ve bir an önce bu mevkiye takviye yapılması konusunda fikir birliğine vardıkları öğrenildi.
Bu arada Somoza ve Vogel’in transferlerinden sonuç alamayan sarı kırmızılıların Almanya’nın Bochum takımında forma giyen Thomas Zdebel için menajerleriyle temasa geçtiği ifade edildi. Bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen 33 yaşındaki Polonyalı futbolcu halen Almanya’nın Bochum takımında forma giyiyor ve kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.
KAynak Ligtv
YAşlı Oyuncuyu Napcak Bunlar Ya Diarra Gelsin
F.Bahçe'nin transferine çomak soktu
31 Temmuz 2006 17:00
Fenerbahçe'nin Gravesen transferinde attığı çalımı bu kez Galatasaray atıyor. Sarı kırmızılı kulüp Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncuyla yakından ilgileniyor...
İspanyol spor gazetesi Marca, bugün verdiği haberde, Deportivo takımında oynayan İspanyol Diego Tristan'a Galatasaray kulübünden teklif geldiğini yazdı.
Marca'nın haberinde, Tristan ile ilk Fenerbahçe'nin ilgilendiğini,ancak son olarak Deportivo'ya 3 milyon avro bonservis bedeli teklifinde bulunan Galatasaray'ın ağır bastığını iddia etti.
Galatasaray'ın ayrıca 30 yaşındaki forvet oyuncusuna sezon başına yaklaşık 2 milyon avro teklif ettiği belirtildi.
Deportivo'da yeni teknik direktör Jo**uin Caparros'un gelecek sezon için Tristan'ı takımında düşünmediği ve İspanyol oyuncunun büyük olasılıkla ayrılacağı ileri sürüldü.
Marca haberinde ayrıca, Beşiktaş'a gelen futbolcu Juanfran ve teknik direktör Vicente Del Bosque'nin başarılı olamadıklarını hatırlatarak, ''İspanyollar için Türkiye bir tehlike'' yorumunda bulundu.
Oh yine ortalık karıştı, GS kimi istiyor belli değil... :D
Önlibero kesinlikle alınması lazım..
Forvetler iyileşene kadar bence Özgürcan oynamalı, şu an için Hakan'dan da Necati'den de çok formda...
Tristan GalataSaray için gereksiz Bir Transfer oLur. Sonuçta bizim 1-2 ay Sonra Forvete Ihtıyacımız kalmıcak Ümit ve hazan kabze iyileşsin o iş tamm.. O güne kadarda özgürcan, cafercan Bunlardan faydalanabilir. o paraya yazık Bence Tristan 2 sezondur yatıyor.
bu Marca galiba bizim gazeteleri örnek alıyor ve sallıyor
Cafercan B.Belediyeye gitti, Kabze uzun süre sakatmış, Özgürcan şu an için erken bana göre.. ama yinede tristan a hayır.. :roll:
(w) (w) O kadar parayı iyi bir ön liberoya versınler bız takımımızdan razıyız.Quote:
Originally Posted by nart_susruko