Şampiyon kadrodan bir Burak kaldı bir de Stoch :D
Printable View
Şampiyon kadrodan bir Burak kaldı bir de Stoch :D
Necatinin sözleşmesi yenilecek mi yönetimden hiç bir haber yok daha sabri reyiz ve basketbolda da oktay mahmudiylede anlaşma imzalamadık
Umut Bulut ''alternatif'' olarak ne kadar olumlu transfer olsada, hayal kırıklığına uğramadım değil yani. Ama Fatih Terim'in bir bildiği vardır diyip beklemeye geçelim. :)
Bu arada, seneye gazete başlıklarını görür gibiyim. ''Cimbom'un Umudu Bitmedi.''
oktay mahmuti besiktas macindan sonra boyle yonetimin ..... demis ondan dolayi ayrildigi yonetim biletini kesti diyorlar , ve birde para konusunda oktay hoca cok para istiyormus isi yokusa surmus diyorlar.
Bir yıldız transfer olacakmış ama bakalım kim :)
Umut Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki As kadrosu için yeterli değil diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle ELMANDER- UMUT ikilisi olacak ve yetersiz olacak.
Çildirt Bizi Unal Basgan :p
Ünal Aysal: "Demba Ba ve Milito ikisi de iyi futbolcular ama Milito bana göre yaşlı. Demba Ba'yı ise hoca istediği an bitirebiliriz."
Burak'la ilgili bir teklifimiz düşüncemiz yokmuş :) Ali Dürüst diyor :D
Açıklamaları isimlere göre toparladım
Hamit
Ali Dürüst: "Hamit'in aldığı ücret çok iyi, o ücretin altında bir mukavele götüremeyiz."
Amrabat
Ali Dürüst: "Bugün için gündemimizde Amrabat yoktur."
Ünal Aysal: Amrabat'ı da Kayseri satmayı düşünürse alabiliriz. Şartların iki tarafı da memnun etmesi gerekir.
Burak Yılmaz
Ünal Aysal: Burak Türkiye liginin gol kralı olmuş bir oyuncu, her kulüp onu transfer etmek ister. Transferi için Trabzon'u ikna etmek gerek.
Ünal Aysal: Galatasaray reddedilmeyi sevmez, eğer Trabzonspor'dan bir ılımlı yaklaşım görürsek düşünebiliriz.
Mahmuti
Ünal Aysal: İlk 2 yıl coachluk yaptı. Şu an menajerliği devam ediylor. Coach'luğu için yeniden düşüneceğiz.
Ünal Aysal: Oktay Mahmuti ile şu an yolları ayırmış değiliz. Görüşmelerimiz sürüyor. 2+2 olarak planımız vardı.
Melo
Ali Dürüst; ''Melo 3 senelik sözleşme istiyor. Kısa süre içinde yeni sözleşme imzalamak istiyoruz.."
Galatasaray'da 5 Tane forvet var: Necati , Elmander , Baroş , Sercan ve Umut hatta Stancuda sayılabilir.
Necati : Çok yaşlandı ŞLyi kaldıramaz diye düşünüyorum.
Elmander: Bu 6lı içinden en iyisi.AS oynayacaktır.
Baroş:Fiziksel açıdan bitik ve formsuz.
Sercan : Genç ve yetenekli buna söz yok ama saha içinde genelde yok.
Umut:Yeni kiralandı.
Stancu: Galatasaray için yetersiz.
Bu 6lı içinden en iyisi kuşusuz Elmander ve Umut .
Burak Avrupa'ya gitmek istiyor , Galatasaray'da Avrupa'da olduğuna göre , Burak bize gelecek :D
Ünal Aysal : Demba Ba ve Diego Milito ile ilgili teknik heyetimizden bir talep gelmedi
Umarım Milito alınmaz ama Demba Ba uygun fiyata alınırsa çok iyi olur.
Galatasaray Official @GalatasaraySK
SON DAKİKA... Galatasaray Kadın Basketbol Takımı baş antrenörlüğü için Ekrem Memnun ile anlaşıldı.
Hoca hakkinda bilgisi olan varmi nasil biri acaba.
Cem Akdağ güzel olabilirdi hayırlısı olsun. Bu arada kimse yönetime sallamasın Mahmuti konusunda. Hiçbirşey tek taraflı değil ve kimse Galatasaray'dan büyük değil. Kaprisin geçtiği bir camia olmadığımızı hepimiz biliyoruz. Öğrendiklerim hoş şeyler değil ve tatlıya bağlamak hiç kolay değil bence.
Demba Ba'ya Fatih Terim'in hayır diyeceğine inanmak istemiyorum. Müthiş olur.
NTVSPOR - SON DAKİKA... TRANSFER - Galatasaray Heerenveen'de forma giyen Faslı Oussama Assaidi'yi imza için İstanbul'a getirdi.
kimdi forumda heereven'deki aissaidi'yi alsak keşke falan diyordu.
başka birşey dileseymiş olacakmış demek ki.
edit: hugo veya revolution olabilir :D
bundan ziyade, oyuncuyu hiç izlemedim, bir yorumum yok.
Hayırlı uğurlu olsun çok iyi transfer valla başkan diyordu cezalar açıklansın öyle açıklayacağız ama 3 tane açıklandı bile :D :D
bu adam ajaxda değilmiydi ya kimdir nedir bu ne iş yapar yaşı kaç :D :D
Heerenvendeydi...23 Yaşında Amrabat'tan daha genç ve daha iyi...
FIFA'da oynadığım kadarıyla Assaidi hızlı ve teknik bir kanat, iş görür :D Bu arada AMK'da bir haber vardı bugün Terim'in planları diye. A planına göre Burak olursa kanatlara Assaidi ve Amrabat'ı yazmışlardı. B planı ise Burak olmazsa Assaidi iptal onun yerine Hamit yabancı statüsü de Milito alınarak doldurulacaktı. Diğer kanat oyuncusu da Amrabat'tı. Ama şu an aklıma bi C planı geldi. Milito-Hamit-Assaidi :n::n:
Ben Aissati'yi biliyorum valla :D
Bu adam'ı izleyen biri anlatabilir mi nasıl bir oyuncu ?. Bu arada fm'de ki profiline bi göz attım pek iç açıcı gelmedi bakalım.Sanırım iyi bir tekniğe sahip.
http://i48.tinypic.com/333ddi0.png
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=7mxCMq8gJQI&feature=related"]Assaidi[/YOUTUBE]
Biraz fikir sahibi olmak için.
Çok feci bileği var bu herifin.
İkisi de faslı ama Aissati kayıplarda çok düştü onun performansı Assaidi ise yeni parlayanlardan...
Ama yinede Assaidi bizim kalitemizde oyuncu değil. En kötü Shaqiri ayarında birisi gelmesi gerekirdi.
Bu adamı FM'de ilk kez gördüğüm de adıyla az dalga geçmemiştim.Anlaşılan gelecek yıl sık sık geçeceğiz dalgamızı.İnşallah iyi işler yapar.
[YOUTUBE="Jpo5HfOhgPI"]Defans Fail[/YOUTUBE]
Rakip defans futboldan soğumuş :D Gole bak arkadaş.
O gol geçerli değil.Ofsayt için düdük çalmıştı hakem, ondan öyle vurdu.
edit: Cevap Cihan'a.
Bu sezon 27 maçta 10 gol atıp 7 asist yapmış Eredevisie'de
Neyin dalgası yahu gayet normal adı bence...Faslıların adları böyle olur zaten :D
şu manchester cityli bi çocuk vardı feyenoordta kiralık oynayan isveçli adını gene unuttum onu alsak ya :D yada lukaku kiralanabilir :D