Baki mercimeğin menajeride lerbymiş.
Türkiyede tek gs değil ilgilenen diyo istermisiniz bi stoch part2 olsun :D :D :D
Printable View
Baki mercimeğin menajeride lerbymiş.
Türkiyede tek gs değil ilgilenen diyo istermisiniz bi stoch part2 olsun :D :D :D
Avrupada oynayamıyor ne yapacağız Sneijder'i.
FB zaten Galatasaray'dan once ilgileniyordu Sneijder'le. Ama o maliyeye girmeye de gerek yok bence. Belhanda iyidir
Bu Stoch konusunda o kadar mutlu oluyor ki bazıları, çeşitli platformlarda Stoch'u Galatasaray Kap'a bildirdi diyenler var ki yalan. :) Photoshop resmi site giriş fotosunu gerçekmiş gibi gösterenler var, çok enteresan ve çocukça. :)
Avrupada oynayamaması kötü zaten oynayabilse ilk tercihimiz olurdu diye düşünüyorum kayt abiside bizde ikisi takılırdı :D
Ama başarıya tok bir şınaydermi yoksa genç ve başarıya aç bir belhandamı
Baki Mercimek'in yönetici arkadaşım dediği kişi Hasan Çetinkaya olmalı. Fenerbahçe'nin Sneijder'e teklifini Baki Mercimek az önce iletti gibi oluyor. :)
Şınayder kulübün tapusunu ister bu durum aykut kocamana ters
selçuğun 1 m. aldığı yerde şınayder 6 m alamaz :D :D :D
O bedellere Sneijder'in alınması pek mantıklı değil. 4 ay oynamamış oyuncunun durumu Krasic'e benzeyebilir, ki göbeğini görünce çok ürktüm. Fizik durumu bir oyuncu için çok önemlidir. Hâlâ geleceğine inanmıyorum, Premier League'e gitmeye çalışıyor bence. Menajeri lehine pazarlığı kızıştırmaya çalışıyor gibi.
belhanda sakatlanmış
Aykut Yıldırım: Belhanda kas yırtığı sebebiyle Afrika Kupası'na gitmiyormuş... Yani uzun bir süre sakat olabilir... Detayları araştırıyoruz...
Uzun bir süre de olabilir, 1 ay da olabilir. Ameliyat da gerekebilir. MR çekilince ortaya çıkar.
Uuu kaç kaç kaç... Alternatif adam lazım şimdi..
Aykut Hoca'nın sisteme göre aradığı skor yaratan Ofansif Orta Saha oyuncusu bulmak gerçekten zor, piyasaya baktığınız zaman hemen göze çarpan isimler Kaka, Diego, Sneijder, Belhanda gibi oyuncular keza biraz yaşlansa da Ronaldinho. Bu oyuncular hem maliyetli hem de getirmesi zor.
Oysa şu inatçı kimliğini kırsa ve tutmayan 4-2-3-1 anlayışından vazgeçse hem transfer çehresi genişler hem de takım 10 numara pozisyonunda oynayacak oyuncunun ayağına bakmaktan kurtulur.
En kötü 4-4-2 oynasanız alacağınız oyuncu ya Sow'un yanına bir forvet ya da Meireles'in yanına bir ortasaha oyuncusu. Bu bağlamda transfer yapmak mevcut arayıştan daha kolay olacaktır. Fenerbahçe illa 4-2-3-1 oynamak zorunda mı ? Allah'ın emri mi bu ? Gerçekten anlamak mümkün değil.
Bi iki yerde gördüm,Yoann Gourcuff'tan bahsediyorlar,olur mu bilmem fakat gelmesini istemem açıkçası.
Bence yıldız alacağımıza 20-21 yaşında ki geleceğe dönük isimleri alalım daha iyi. W.Bony neden alınmaz merak ediyorum.
Belhanda'nın durumu belli oldu mu ?
2. tercih kim acaba elalem şınayderleri alıyor :D :D
BÜYÜK BAŞKAN BİZE KAKAYI GETİR :D :D :D
http://www.tribalfootball.com/articl...1#.UO1GuuTZZFs
1907 Medya @1907Medya
Bilgilendirme : Belhanda`nın sakatlığı ciddi değil , tedbir amaçlı turnuvaya katılmayabilir.
Belhanda ve yedek forvet gelsin yeter
Bu sene için :
TR Liginde 2.lik
TR kupası
Avrupa ligi çeyrek veya yarı final
Benim beklentim.
benat haberini baya bir siteden baktım teklifi yapmışız ama kabul görmemiş şu aşamada hoş takımın 2 tane orta sahaya bu kadar ihtiyacı varken gene eksik bir yerler kalır 1 ini şimdi alsak seneye elimizdeki bir oyuncuyu yollarlar sonra başka transfer bekleriz
benat hem oynar hem oynatır
Bence ya Benat gelir ya da Belhanda ikisinin geleceğini sanmıyorum gelirse orta saha nasıl bir şekil alacak. Nobre ve ikisinden biri gelirse iyi olacaktır.
Betis'i çok yakından takip ediyorum beğendiğimden dolayı nefis bir oyuncu Benat, üst düzey tekniği var.
yok benim anlamadığım ya benat ya belhanda olayı 2 si o kadar farklı oyuncuki aklıma takılıyor yani 2sini birden bitirmeye çalışıyorlar kanımca
Benat Belhanda'ya göre çok daha düz oyuncu. Ben Belhanda'nın alınması taraftarıyım. Takımın hücum gücüne büyük katkı yapar, gol yollarındaki kısırlığımızı aşmamız için daha mantıklı.
Belhanda uzerine yazilmis guzel bir yazi
http://www.hayatimfutbol.com/2013/01...unes-belhanda/
Lütfen, önce ben yazmıştım :p
http://dergi.turksportal.net/ocak2013/
Turksportal her şeyi bir adım önceden bilir : )
Benat İspanyol Mehmet Topuz bile değildir. Giden paraya yazık olur. Alt yapıdan bir isim çıkar oynat daha mantıklı.
Bizim yönetim hala neyi bekliyor güya 10 ocağa kadar bitecektı.
Belhanda'nın sakatlığı ciddi değilmiş.
Cem Yılmaz'ın Vizontele'de bir repliği var, onu biraz bu konuyla harmanlarsak : )
X: Yönetim ne dedi ?
Y: Maçtan sonra alelacele durumu kurtarmak için 2-3 transfer yapacaz, kamp başlamadan oyuncular hazır olacak, taraftarımız sakin olsun, her şey güzel olacak siz destek verin önce hele ona mahsuben.
X: Ona mahsuben
Y: Evet abe
X: Sen de bunu Yedin
Y: Evet abe
:D