Ben beklerim bu adamdan, kesinlikle o lafı söylemiştir. Geçen senede sezona kötü başlayan takıma neler neler söylemişti. :D
Printable View
“Fransa’da şampiyon Montpellier mi? Eğer Marseille’de, Paris’te, Lyon’da, Lille’de ya da Rennes’de olsaydım, kendi .ıçıma bir sosis saplardım. Şu durumda bizim şampiyon olmamız onlar için utanç verici olmalı."
Louis Nicollin
Milan mbwia yı isterken de gene bu tip bi açıklaması vardı beklenir bu adamdan :D
Bizim kibirli yönetimimiz inşallah vazgeçmez. Dediyse dedi biz işimize bakalım.
aziz yıldırımın bu adama reddedmeyeceği bir teklif yapması lazım, o kadar konuştular 3 transfer filan dediler para sakınılmıycak dediler, belhanda peşinde koşuyoruz ama diğer bölgelere olan transferlerdede bir ilerleme yok
Transfer komitesinin başına koyacaktık Rambo Okan'ı ya bu transfer bitmişti ya da Fransa :D
Önemli olan oyuncuların gelirim yada gelemem demesi. O yüzden bu laflara takılmamak lazım. Sonuçta bu işi yapacaksanız profesyonel olmak zorundasınız. Koyun masaya 20 MN'yi 2 oyuncu için bakalım o zaman da konuşabilecek mi? Amacı belli zaten oyuncuların fiyatını yükseltmek ..
Bizden delileride varmis
Mbiwa ve Belhanda alınırsa FB o iki pozisyon için 10 yıl futbolcuya htiyaç duymaz, tabi bir sıkıntı olmazsa. Ve bu adamlara şimdi 20 verirsin 3-4 yıl sonra 30 alırsın, kesinlikle zarar edilecek transferler değil bence. Ama geleceklerine de inanmıyorum.
Görüşün demiş başkanları, diye okumuştum bir yerde.
belhanda olmazsa ikinci alternatif barçanın thiagosuymuş 1art1 yıllık kiralık yıllık 2.2 m euro oyuncuda gelmeyi çok istiyormuş kendini göstermek istiyormuş ayrıca sow içinde liverpool 12.5 milyon euro teklif etmiş bugün diğer bir haberimde umanuelson ile ciddi girisimler var . Bu hafta kesin bir tane transfer açıklanıyormuş
bu bilgiler ali yıldırım teyitlidir :D :D :D
Thiago iyi güzelde alamadıktan sonra ne faydası var bize anlamadım, saçma bir transfer olur 2 sene oynatıcaz pişiricez sonra tekrar 10 numara ara :)
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Belhanda'dan daha önemli bir isimle görüşüyor Fenerbahçe... Henüz bu transferle ilgili çok fazla bilgi yok.. Belhanda hazır tutuluyor ama...
---
Kaka ya da Sneijder dir bu isim. İkisini de istemem. Belhanda gelsin, yeter artık :)
Sneijderle hic bir zaman ilgilenmemis kulup ilgilenmeyecekmis de ,Kigili acikladi. Kakadir o bence de. Madrid bonservissiz birakacak diye haber okumustm. Bonservisine para vercegimize maasini karsilariz, mantikli
sowa teklif varsa satilabilir fenerde harcaniyor adam :)
kığılıya göre transferler 3 ocakta bitiyordu lakin transfer sezonu 5 ocakta başladı :)
10 M Euro yıllık alıyormuş nereye karşılıyoruz yahu. gidip Belhanda'yı bırakıp Kaka'yı alırsak yazıklar olsun yönetime.
Kaka gelir inşallah.
Belhanda işi inada binerse biter, yoksa bu cins başkanla iş yapmak sabır ister (kastettiğim Montpellier'in anormal başkanı :D). Fenerbahçe'ye başka Belhanda mı yok, parasıyla rezil olacak.
Bence Diego olabilir, Belhanda'dan daha önemli denilen isim, gerçi onun da maaşı için 8.2 milyon euro deniyordu.
Diego, Kaka gibi adamları istemiyorum ben arkadaş. Gelecekler takım bu mantıkla yine iyi futbol oynamayacak ofansif orta saha kaybolacak sonra çıkıp adam yıllık şu kadar para alıyor yaptığı hiçbirşey yok diyecekler. Ve bu adamların en fazla 1,5 sezon top oynayacağını düşünüyorum, sonra yatışa geçerler.
Genç (maksimum 26 yaşında) ve güçlü bir adam alıyolarsa alsınlar yoksa da transfer yapıp boşuna para harcamasınlar. Şimdi gidip sırf transfer yapmış olmak için 7-8 milyon bi adama verecekler, adam tutmayınca yazın gidip 1 tane daha 7-8 e adam alacaklar. Onun yerine şimdi 15-20 milyona harika bir oyuncu alsalar yazın transfer istemeyiz, ya da şimdi almayıp yazın alsınlar.
Diego, belhandadan daha iyi topçu değil bence.
yarın baroni ye 10 numara verirlerse kafayı yerim
Belhanda gelirse. Meireles , Salih, Belhanda 3lüsü yedekten Cristian zaman zaman Topal gerçekten çok iyi bir orta saha olur. Cristian yedekten girdiği zaman daha verimli oluyor.
Cristian'a yedek kalma korkusu verin, kral top oynar ama kötü oynamasına rağmen ısrar ederseniz o da bir o kadar umursamaz olur.
Diego, daha bir iki hafta önce Türkiye gitmek istemiyorum, dedikodu bunlar, Wolfsburg'ta kalıyorum dedi.
Belli ki transfer icin yine son günü bekliycez.
Belhanda Fas Milli takımından 2 günlük izin almış transfer görüşmeleri için. kulübüyle görüşecekmiş. bu iş en geç cumartesiye biter bence.
Ben transferde aceleye gerek olduğunu düşünmüyorum.