hep ispanyamı bizi kazıklıycak birazda biz kazıklayalım :)
Printable View
İçiniz rahat olsun en az 2 transfer.
Aykut kocaman için herşeyi söyleyin kötü hoca kötü oynatıyor oyuncu ilişkileri kötü vs vs ama kadro yapılanması kötü demeyin.
İlk sezonunda gelen oyuncuların hepsi nokta atışıydı.Sonra olaylar çıktı takımın demir başları gitti gelecek olan lassana diarralarda gelmedi(emenikeyi söylemiyorum bile) neyse kimler geldi reto ziegler kimin yerine santosun yerine defansa kimse gelmedi niang gitti , emenike gitti biz geçen sene yaklaşık 25 maç forvetsiz oynadık devre arası aykut kocamanın raporuyla sow geldi . Gelelim bu seneye yobo - miereles - hasan - egemen - kayt - krasiç geldi . Aykut kocaman yobo ve krasiç için ilk tercihim değildi dedi meirelesi zaten söylemiyorum bile defans içinde kaç ay rolandonun peşinden koştular tino costa ve topalın peşinden kaç ay koştular ortada bir
Kadro yapılanmasında yanlışlık yok yönetimin beceriksiz transferleri var başta da ali yıldırımın
Hoca rapor verir yönetim transfer yapar .
Ceo atanmasını bile eleştirenler var. Yani yıllardır futbolda profesyonelleşmeliyiz diyenler bunun için atılmış büyük bir adıma bile karşı olabiliyor. Camia kendine gelmeli. Maddi sıkıntı olabilir,şampiyonlar ligine gidemedik bir kaç senedir,oyuncu maaşları çok yüksek. Selçuk Şahin'in garanti ücreti 950bin euro,alt sınırımız kaç bilmiyorum ama genç oyuncular dışında buna yakındır diye düşünüyorum. Maç başına primler,daha fazla kazananlar vs sayıldığında dağ gibi bir miktar ortaya çıkıyor.
Yani demem o ki Başkanı,hocayı sevelim sevmeyelim mevcut yönetimimiz çalışma süresini dolduracak gibi duruyor, galatasaray'da yükselişe geçmişken biz içimizde de ayrılığa düşersek yıllardır ligi domine eden fenerbahçe'nin yerine galatasaray alır. Bunu yapmaya başladılar bile.
Aykut Kocaman isitifa ettikten sonra dönmesiyle büyük bir yükün altına girdi. Transferde geç kalındı bence, artık yapılsa bile ne kadar etkili olacak göreceğiz. Ayrıca transfer ile çözülemeyecek sorunlar var takımda. Defans yolgeçen hanı, Sow ileride yalnızları oynuyor, Volkan çok formsuz, ameliyat olmamasının bunda etkisi olsa gerek.
KaynakQuote:
Yok böyle Fenerbahçe
18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi elde eden Sarı-Lacivertli ekip, topladığı 28 puanla, 18. haftalar itibariyle son 22 yılın en kötü sezonuna imza attı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Karabükspor maçından sonra niye istifa ettiğini açıklarken, “17 maçta alınan
27 puanı kimseye açıklayamam” demişti. Gerçekten de Sarı-Lacivertli ekip için çok az bir puandı bu. Tüm umutlar ikinci yarıdaydı ancak Kanarya, Elazığspor karşısındaki performansıyla adeta ilk yarıyı aratacağını gösterdi. İlk yarıdaki 24 puan kaybına ikinci yarıda 2 puan daha eklenirken, bu performans, Fenerbahçe için 18. haftalar itibariyle son 22 yılın en kötü sezonu oldu. 18 maçta
7 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi alan Sarı-Lacivertliler, 28 puanı toplayabildi. Fenerbahçe, en son 1990/91 sezonunda 18 maçta 28 puanda kalmıştı. Kanarya ayrıca 3 puanlı sistemde en az puan topladığı 3 sezondan birini yaşıyor.
KaynakQuote:
Kocaman'la 27+1
Karabükspor yenilgisi sonrası, “17 maçta 27 puanı açıklayamam” diyerek istifa eden, geri döndükten sonra 2. yarıdan çok umutlu olduğunu söyleyen Aykut Kocaman, dün yine Saracoğlu'ndan sadece 1 puan çıkarabildi
Fenerbahçe’nin başında ligde ilk kez 3 hafta üst üste puan kaybı yaşayan Aykut Kocaman, ikinci yarı başlarken çok umutluydu. Karabük yenilgisi sonrası niye istifa ettiğini, “17 maçtaki 27 puanı kimseye açıklayamam” sözleriyle dile getiren tecrübeli hoca, oyuncularından aldığı ışıkla ikinci yarıda çok farklı olacaklarını düşünüyordu. 2 kupa galibiyeti bu umutları artırmıştı. Ancak Fenerbahçe, dün ilk yarıda en kötü maçlarından birini oynadı. 5 oyuncunun yokluğunda sakatlıktan yeni çıkan Caner’in önünde Krasiç’i koyup, Semih’i kulübede oturtan Kocaman, kötü oyuna ancak ikinci yarıda çözüm üretebildi ve etkisiz kalan Salih ve Krasiç’i çıkarıp, yerlerine Semih ile Mehmet Topuz’u oyuna aldı. Bu da ancak beraberliğe yetti.
‘Şaka gibi bir maç’
Üst üste yenilen gollere adeta inanamayan Kocaman, maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bizim için şaka gibi bir maçtı” nitelemesinde bulunurken, “İlk yarının son maçını kaybetmiştik. Kupada iki deplasman galibiyetiyle her şey değişiyor gibi göründü. Normale dönecek gibiyken, bugünkü sonuç hiç olmadı. Kalemize gelen ilk 2 şut gol oldu. Bizim için esas maç ikinci yarıda başladı. Onlarca gol pozisyonu, ikili mücadele fakat sonuç 2-2. Her olayı bir nedene bağlamak doğru değil. Bunu zaman zaman yaptığımız oluyor, ‘Nasıl olsa kazanırız’ düşüncesi. Bursaspor maçında da oldu. 2. yarıda verdiğimiz reaksiyon doğruydu ama bunu maçın geneline yayarsak, orun kalmaz. Futbolcuların verdiği söz hakkında bir maçtan sonra olumlu ya da olumsuz yorum yapmak doğru değil. Maçı çevirmek için olağanüstü gayret gösterdier. ‘Söz vermiştiniz’ diye üzerlerine gitmenin anlamı yok” sözlerini sarfetti.
Younes Belhanda nın transferi için kendisi ve kulubü Montpellier ile görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=257056
Hadi hayırlı olsun. Bizim transferden sonra bekleniyordu zaten.
İyi oldu iyi.
Fenerbahçe SK @Fenerbahce
Kulübümüz, Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Younes Belhanda ve Kulübü Montpellier ile görüşmelere başladığını duyurdu.
Gel be artık :)
Hayırlı olsun diyebiliriz.
1907 Medya'dan şimdiye kadar bir tane fos haber görmedim.
Çok iyi ve geleceği olan bir oyuncu alıyoruz. Umarım yararlanırız.
buruk bir sevinç var içimde
Dün söyledim size ben .
Yarın imzaya gelecek veya yarın açıklanacak maçından sonra imzaya gelecek.
Bu haftada tüm transferler bitecek
Fenerbahçe Belhanda transferini çok önceden beridir uğraşıyor.Galatasaray ise Sneijder ile ilk temas'da bildirildi Kapa Fenerbahçe ise transferin son aşamasında :zuhaha
Hem bek hem açık hemde orta alan oynayan emanuelson da gelecek.
Palyaço kılıklı adam. :n:
bundan sonra sadece bir stoper yeter gerisi fuzuli harcama olur
Hem agresif hem de ayağı iyi olan bir stoper iyi olur. Egemen - Serdar karışımı yani. :)
sol bek için alternatif isim olur ama takımın alternatif olarak değil banko oynuyacak bir stopere ihtiyacı var, yani anlamıyorum bir benmi böyle düşünüyorum as takımın stopere ihtiyacı varken siz yedek kulübesine transfer istiyorsunuz
stoper gelirse kontejyan sıkıntısı çıkıyor.
Emanuelson as oynamayacak ama
Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Bekir - Topal - Meireles - Stoch - Belhanda - Kayt - SOW
Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Transfer - Topal - Meireles - Caner - Belhanda - Kayt - SOW
Transfer- Meireles- Belhanda- Sow-Kuyt
5 yabancı oluyor.
Topal sıkıntı. Salih'in de top çalmaları fena değil bence Salih oynar. Salih oynarsa Fenerbahçe'den enfes 4-3-3 takımı çıkar.
------------Volkan----------
Gökhan - Bekir - Yobo - Urby Emmanuel
-------Belhanda---Salih---Meireles
Kuyt--------------------------Stoch
-------------------Sow----------
Tabi bir yabancı fazla oldu Avrupa'da böyle oynanır Türkiye'de bekte Hasan Ali oynar yada Caner oynar.
Bizim transferden sonra bekliyordum bugün açıklanmasını yanılmadım :) Hayırlı olsun tekrardan :)
Meireles-Belhanda-Sow-Kuyt banko oynayacak yabancılarımız,bunların yanına Yobo'da eklenir sanırım. Solda da gelirse Emanuelsen ve Stoch değişimli oynarlar. Emanuelsen daha defansif bir kanat oyuncusu olduğundan aslında ben istemem ama bu kadar formsuz bir Stoch ve diğer alternatif Caner varken çok işe yarar.
Bunun dışında stopere Kjaer ismi geçip duruyor Erdem kardeşim bu bir söylentiden ibaret midir? Anaşılan sağlam bir kaynağın var.
Bu arada 4-3-3 demişsiniz ama Belhanda Ofansif Orta Saha :)
dediklerine göre belhandanın o yönüde var, orta saha yada ön libero olarak başlamış kariyerine öyle duymuştum
@sananes abi takımın gerisi sos veriyor ve yönetim elini cebine atıcağını söyledi ayrıca eldeki yerli kalitesini üst seviyede tutammazsak seneye sıkıntı çıkar kontenjandan dolayı