ben onu anlayamadim hocam sagolasin :))
Printable View
Twitter'da bir Galatasaraylı Hamit ve Adebayor'un GS'a geldiği üzerine çok fena yemin ediyor.Eğer gelmezlerse çok pis çarpılacak :D
https://twitter.com/#!/Cimbom007
Aman aygun o adam yalancininda yalancisi ona sakin inanma :D
Adam ağır kolpacı bide yemin ediyor :n::n: ama bozuk saat bile günde 2 kez doğru zamanı gösterirmiş, adam da 2 isim vermiş. Beyler !!!111!1!
Ünal Aysal transferler için şampiyonlar ligi onayını bekliyordu değil mi yanlış bilmiyorum? Öyleyse yavaştan bombaları patlatsın bakalım efsane birini getirmezse beklentimin altında kalır çünkü beklentiyi yükselten kendisi. O kadar genç adamın isminden sonra milito ile doymam ben şahsen. Umarım güzel transferler görürüz.
ama fazla abartmış bu nedir abi https://twitter.com/#!/Cimbom007/med...com%2FNMw88joR
Yav adam kolpa yapıyor.Amacıda bu zaten bakın burda bile adı geçiyor:)Allah'a inanmayan biri rahatlıkla yazar böyle.Yoksa akıl karı değil şu yazdıkları.Yahu Adebayor dediğimiz adam yıılık 9 milyon euro almıyor mu?Türkiye'ye gelmesi için heralde bi 15 milyon euro vermişizdir.
Eger kandil gunu bu soylediklerim kolpaysa Allah sabah uyandirmasin.
Kandil gunu Allah'in huzurunda Kuran-i Kerim'in uzerine yemin ederek soyluyorum. Adebayor ve Hamit GALATASARAY"DA!!!!!!!!
Yoneticimizin kendi agzindan duydum. Hamit Galatasaray'da! Tum Kuran ayetlerinin uzerine yemin ederek soyluyorum.
aslında bu arkadaş belki de yönetim tarafında yazıp çizer.Beklentileri yüksek tutarken inanmayıp düşüğünü bekleyen taraftar , bir anda bunlarla sarsılabilir..
Sanki komplo teorisi kurdum :D
Çildirt Bizi Unal Basgan....
http://www.1resimler.com/data/media/...ol_Sevinci.jpg
bide bunlara bak :D ;
@Cimbom007
Uefa karari acikladiktan sonra Baskan Robben transferini bizzat bitirecek.
@Cimbom007
...veya Lyon Bastos icin Semih Kaya arti 3-5 milyon euro istedi diyelim :)
@Cimbom007
Mourinho Semih Kaya'yi isterse kimse sasmasin.
@Cimbom007
Ordu'lu Gosso'nun menajeri Florya'da!
@Cimbom007
Takvim bugunki haberinde Bastos'u iki gun once ilk biz duyurduk demis. Ulan Allahsizlar, Allahtan korkun ya :)
@Cimbom007
Bastos yalan oldu. Uzgunum
@Cimbom007
Daha oncede soylemistim. Melo'nun yerine Cambiasso alinacak. Umarim yanilirim.
@Cimbom007
Bugun veya yarin Burak hakkinda cok ilginc bir gelisme haberi alacaksiniz.
bu kadar yeter heralde arkadaş büyük sahtekar
Robbenmi :D
Reklamın iyisi kötüsü olmaz, saçmalak bile bin takipçi kazanmaya yetiyor. :)
Robben'i almışken Ribery'i de alsınlar hem uyumlular hem de bir kanatta Robben varken diğer kanat'a kimse yok ayıp olur.
hadi ya hic dumaydim :) shangai'nin menajerini tigana saniyordum ben
Beyler soyle adamlar yuzunden hemen galeyana gelmeyin yahu :) Adebayor ve Hamit'le ilgilendigimiz gercek birsey zaten o arkadas da sansini denemis. Inandirici olmak icin de kuran'i allah'i katmis isin icine.
Robinho haberleri başladı.
Fm'de Adebayor Türkiye'ye geliyordu.:D Belki saçma gelebilir ama önceki serilerde Türkiye'ye gelen yabancıların çoğu, gerçekte de transfer olmuşlardı. Hadi hayırlısı.
Assaidi'ye 250bin euro daha fazla ver(e)meyen Adebayor'u , Robinho'yu Hamit'i ve daha bir çoğunu nasıl alacak.Daha cepte gördüğümüz Melo'yu bile alamadık.
Melo'nun inebileceği en düşük ücrete inmesi için bekleniyor bu kadar. Başka yerde "net" olarak bu parayı alamayacağını biliyoruz. Melo inmezse öyle böyle 3.30'a değil de 3'e 2.70'e imzalayacağız.
Bence bundan sonraki transfer prensiplerimiz Bayern Münich gibi olmalı tabi kendimiz de sezonda 1-2 oyuncu yetiştirsek tadından yenmez bir takım oluşur
Sol kanat 2 Faslı'dan birine emanet edilecekmiş, ya Amrabat ya Assaidi. Her ne kadar Assaidi daha yakın gözükse de Amrabat için S.Hurma bizzat görüşmek istemiş ama Assaiti kadar uygun olacağını sanmıyorum bonservisinin.
assiadi yetenekli olabilir iyi oyuncu olabilir ama amrabati tercih ederim ligi taniyor ortami biliyor uyum sorunu yasamaz.