:zuhaha Uçtun olum sen :D
Printable View
:zuhaha Uçtun olum sen :D
Güvendiğim bir Fenerbahçe'li arkadaşım (basından sağlam kaynakları vardır), 9.5 milyon euro bonservis + sonraki satıştan %10 diyor, Şahenk de yine devredeymiş. Bakalım tutacak mı rakamlar. Hayırlı olsun. :)
Dün buraya hocanın transfer listesini koymuştum o listede kjaer de var ömer de var lrontede var emenikede var belhanda da var hoca istemiş hepsini gerisi yönetime kalmış
ama bence dafans biraz lüks olur zaten takımda 4 tane stoper var
9 Milyon € ve Sonraki Satış'dan %10 diye biliyorum bende. :)
Serdar Kesimal'i seviyorum ben ama yetersiz dünki maç ilk yediğimiz gol sağ stoperimizin arkasına koşu yaptı adam sağ stoperimiz Serdar'dı ve Serdar yürüyerek pozisyonu seyretti. Ayakları iyi evet ama stoper gibi düşünmüyor.Futbola daha hücumcu olarak başlamıştı sanırım sebebi bu olabilir.
Bekir İrtegün çok kolay çalım yiyen bir oyuncu.Zaten takımımızın büyük problemlerinden birisi bu çalım yeme durumu. En yeteneksiz adam bile sıraya diziyor bizimkileri. Stoperimiz bari bunu yapmasın ayrıca saatli bomba.
Egemen Korkmaz geldi geleli bekliyoruz ama kulübeden çıkamayacak sanırım. Maalesef Bekir Aykut Hoca'nın prenslerinden birisi.Bekir'i kesmesi şu an çok zor.
Yobo ise benim en beğenmediğim stoperimiz.tabi Serdar'dan iyidir ama beklenti/getiri oranı düşük. Çok yavaşlamış ve sorumluluk almıyor. Sürekli yanındaki stopere bırakıyor topu. Kendini vererek oynadığını düşünmüyorum. Fiziği ve çabukluğu da eskisi gibi olmadığından çekilmez bir hal alıyor onu izlemek.
Bu şartlarda bizim Egemen'i 11'e monte edip yanına bir stoper almamız lazım ama maddi olarak kötü durumdaysak sene sonuna kadar Bekir ya da Yobo'yu yama yapabiliriz. Ama Egemen 11 oynamalı.
O liste yalan :) gecen seneninkini yapmaya çalışmışlar , becerememişler.
Topal kesilmez , kesilmemeli. Suan ligdeki en iyi defansif ortasaha. Neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Salih o mevkide olmaz. Yeteneklerini körertmeye gerek yok. Hem fiziği o mevki için uygun değil.
Marvin Martin'i de istiyorlardı sanırım, Belhanda daha iyi oldu. Hayırlısı olsun.
Geçen seneki imza ile aynı mı bilmiyorum ama bence doğru liste.
Özellikle dün yenilen goller defansın bariz hatası 2. golde de Volkan'ın üstüne gelen topu çelememe durumu var. Defans zaten evlere şenlik birde Volkan inanılmaz formsuz olunca bu duruma yansıyor. Öncelik oyunu ileri taşıcak biri olmalı bu Belhanda idi şimdi 1 yedek forvet 1'de stoper lazım aynı zamanda sol bek yedeği de lazım Caner ile olmaz o iş.
Bence 1 değil 2 tane defans lazım, hiçbir stoperimiz dolu dolu oynamıyor ve oynayacak gibi de durmuyor. Kaleye artık Mert geçmeli ve Volkan ameliyat olmalı sürekli hatalı gol yiyor. Sağ bekte Gökhan 3-4 maç dinlendirilmeli çok kötü oynuyor 1 hafta sonra M topuz oraya geçebilir. Cristian artık ya geride oynamalı ya da oynamamalı. Ve iyileştiği anda ne olursa olsun Stoch 11 oynamalı, Stoch oynadıkça güven kazanan bir oyuncu geçen sene ve ondan önceki sene herkes bunu gördü.
Bizim takımın mali durumu ise kötü değil fakat iyi de değil. Eğer paraya ihtiyaç duyulursa borçlanarak veya gelirler temlik edilerek para bulunur. GS zamanında borçlanarak para buldu ve kötü duruma düştüler. 2 senedir de borçlanmıyorlar ama gelirlerini temlik ettiler. 3 tribünün 2030 yılına kadar gelirleri temlik edilmiş durumda. Bizimkiler böyle durumlardan kaçınmak istedikleri için para yokmuş gibi bir durum çıkıyor ortaya. Bir de asıl sorun takım şampiyonlar ligine katılacakmış gibi para harcanıyor ve olmayınca gelirlerde bütçe hedefinden 15 milyon euro civarı bir sapma oluyor normal olarak.
sow da o kadar üst düzey oyuncu degil cok abartiyorsunuz iki tane rövasta atti diye millet kacirdiklarini görmezden geliyor kezmanla güizaya demediklerini birakmadilar...
Sow'Un röveşataları değil top ayağındayken yaptıkları bence beğeniliyor. Ayrıca Kezman ve Güiza'nın girdiği pozisyonların yarısının yarısına bile giremiyor maalesef.
Sow o iki isim kadar pozisyona girse 20'den fazla gol atar.
Fulhan bienvenu için 2artı1 milyon avro teklif etmiş büyük ihtimalle gidecek.
Emenike ...
emenike için krasic+stoch+ para diyorlar yada kiralık
Aygun Ozipek
Yeni Asır, Sabah, Fotomaç ve son durak Star Gazetesi....Fenerbahçe muhabiri ve kongre üyesi..TSYD İst.Şube Asbsk
Emenike olmuyor olmadi
Belhanda yillik 2.4 milyon euro+ mac basi 15 bin euro alacak. Kulubune ise bonservis bedeli olarak 10 milyon euro verilecek.
Verdiğimiz paraya alalım, üstüne Krasic'i verelim işte :D
Yobo nun menejeri : '' Fenerbahçe Spartak Moskova'dan eski oyuncusu Emenike'nin iadesini istedi ''
Nijerya:1 - Burkina Faso:0 gol:Emenike ve Joseph Yobo ilk 11'de.. Dk.83
BİLGİ : Fransa'da en iyi genç seçilenler: 2006-Ribery / 2007-Nasri / 2008-Ben Arfa / 2009 ve 2010-Hazard / 2011-Sakho / 2012-Belhanda”
Younes Belhanda'nın transferini bekleyen Fenerbahçe taraftarına Montpellier Başkanı Louis Nicollin'den yine ilginç açıklamalar geldi.
Montpellier başkanı Louis Nicollin, fransız gazetesi l'équipe'e verdiği röportajda Belhanda transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nicollin, Belhanda'nın Türkiye transferi ne durumda? sorusuna "Artık bu konudan, gitmek istiyorsa gider, ama bu adres Türkiye olmaz! Ben oyuncularımı ancak ve ancak Almanya ya da Ingiltere'ye satarım." dedi ve ekledi; "Yanga-Mbiwa Newcastle'a gidiyor, kendisi bir eşek ise bu benim suçum değil." diyerek oyuncusuna atıfta bulundu.
Rıdvan N.Erdem - TurkFutbol.com
Orjinali de burda haberin ;
http://www.lequipe.fr/Football/Actua...-un-ane/344265
Bu çocuk olmamış..
Para koparmak için konuşuyor sürekli bu adam, çok enteresan bir tip.
Fenerbahçe'nin bildirim yapıp bitiremediği transfer var mı ?
Edit: Alper Potuk varmış galiba.
Böyle başkan mı olur yahu? Bunun oyuncusu olsam bir dakika durmam kulüpte.Herhalde dediğiniz gibi daha fazla para koparmaya çalışıyor çakal.
fener kapa bildirdeyse alır o adamı kap konusunda bizden iyiler o başkanda fazla konuşmasın kimler geliyor bizim lige satmam ne demek?
Cinsini gördümde bu Niccolin kadar cinsini görmedim marjinallik değil bu artık farklı bi boyut
olursa iyi olur ama gidisat olmucak gibi montepieller baskaninin aciklamasi oyle diyor..
Dağılın beyler adam ruh hastası çıktı.
Yarın atacak imzayı. Olmadı maçından sonra
Belhandanın tek farkı Alex'ten daha cok koşması olur.Bu takımda Mierles oynamadı mı .Takımı orta sahası ne yapıcağını bilmiyor.
Bence Topal yerine Alper Potuk Almamız lazım.Verelim parası neyse.22 yaşında daha.Krasiç verilen 7 milyon Euro üstüne 5 milyon koyarak Alperi Alsaydık keşke.
Düzgün bir defans hattı olmadan ne kadar forvet, ne kadar orta saha alırsanız alın bir işe yaramaz.
Bu adamı ciddiye almak büyük saçmalık olur.
Benim sorum belhanda takımı toplayabilecek ve hücumda söz geçirecek bir transfer mi yoksa kendi halinde oynayan bir adam mı amrabat gibi