Bencede yedekte yoksa bu kadar çok gündemde kalmazdı ya bir yalanlama gelirdi yada başka klube imza atardı..
Printable View
Bencede yedekte yoksa bu kadar çok gündemde kalmazdı ya bir yalanlama gelirdi yada başka klube imza atardı..
Ben Sorensen'i daha çok beğeniyorum İtandje'ye nazaran sanki daha çok güven veren bir kaleci tecrübe bakımından da üstün
Çünkü yaş farkı var arada ve ismini daha sık duyduğun için olabilir mi:)
Umarım Sorensen gelmez bence hiç güven vermiyor. İtandje gelsin.
Yaş farkını biliyordum zaten ismi sık duyma konusunda ise esas tam tersi İtandje'yi daha çok duydum bu son sezon.Çünkü bu sezon maçları doğru düzgün takip edemedim Premier Lig'de malum Fox Tv.Ancak eskiden çok duyduğum sevdiğim bir isimdi belki bunun etkisi olabilir.Hatta bir zamanlar Fenerbahçe'nin almasını istiyordum
Bence yine de itandje gelsin daha önce büyük kaleci olmayacağını düşünüyorum hala aynı görüşteyim ama hiç olmadı elinde patlamaz.
Ya ondan değil bide bizim en büyük sorunumuz olan yan toplarda çok başarılı bir kaleci Itandje.
İnşallah hiçbir kaleci gelmez..Forvet alalım onların yerine.
Forvet zaten alınacak 3 tane boş kontenjan olduğuna göre:)
Bu sene buna yönelik olarak Aydın'a forma verileceğini düşünüyorum. Uğur da zaman zaman forma bulacaktır yine, Arda'yı söylemeye bile gerek yok. Yavaş yavaş Semih'te bu takıma adapte edilecek gibi duruyor. Görünen o ki önümüzdeki yıllarda altyapı kökenli 2-3 oyuncu ilk 11 içerisinde olacak, 5-6 oyuncu da ilk 18 içerisinde olacak. Güzel bir gelişme kanaatimce...
Aydın'ın ve Yaser'in önemli birşeyi yokmuş:)...Yaser'e hayran kaldım:D..Bu arada çok iyi bir forvet şart bize..Avrupa kupasındada böyle goller kaçırmamalıyız..
Yaser elinden geleni yapmaya çalışmış.Aydın'ın bişeyinin olmamasına sevindim..
Yahu Cisse alınırsa müthiş bir transfer olur ama yeni Hakan Şükür demek çok saçma olur.İnşAllah Gelirde ama 9 Numaralı formayı giymez.Kimse giymesin o numarayı :).En azından bu sene.
Hakan'la Cisse'yi kıyaslamaları saçma olmuş..Bir de Yaser çok iyiydi de Nonda ve Ümit'in sağı solu belli olmayan forvetler olduğu dün de kesinleşti..İkisi de çok kolay goller kaçırdılar.Durduk yere artistlik hareket falan yaptı Ümit.
+
Gençler ve Linderoth hariç takımın ağabeyi dediğimiz kişiler maça hiç önem vermedi.Galatasaray forması altında her maça önem vermeleri lazım.Gençleri çok beğendim gerçekten..
Cisse = yeni Hakan Şükür saçmalığını geçtim ama bu transferin olmasını çok isterim ben..
Hakan Şükür = Cissé sacmalığını da anca fotomac gibi bi gazete uydurur zaten .
Cissé alınırsa harika olur, gelmesini bende cok isterim.
Kaynaklarını yazmadan haberleri koymayalım arkadaşlar.
Cisse kulüpten ayrılacak diye bir açıklama geldimi?
Eğer gelmediyse bu transfer zor olur çünkü geçen sene Gerets'in Marsilya'ya gelişiyle mükemmel bir form yakaldılar ama ligin başında kaybettikleri puanlar sebebiyle şampiyonluk yarışında yer alalamdılar.Bu sene şampiyonluk için savaşacaklar.Eğer Şampiyonlar Liginede katılıyorlarsa Marsilya'yı bıtakması imkansız gibi duruyor.
Transfer sezonun başında Marsilya kiralık olarak oynattığı Cisse'nin bonservisi için Liverpool ile görüşüyor haberlerini duymuştum.Bildiğim kadarı Cisse Marsilya'da mutlu ve orada oynamayı seviyor.Büyük ihtimal kolpa basının uydurması..
Cisse degilde bence Fransa'daki Gomis müthiş bir transfer olur.Ayrıca Cisse'ninde gelirsede çok fazla katkı sağlayancagını düşünmüyorum.
gomis diyorsunda adam hem genç hem bütün kulupler peşinde imkanı yok öyle bir transferin gerceklesmesinin ama cisse olabilir hem taraftarı coşturur hemde futbol olarak katkısı büyük olur. Yaşıda zannedersem 28 türkiyeye gelmesi için uygun yaş. Ayrıca verdigim cisse haberi kaldırılmış birçok kişi kaynaksız haber veriyordu kaldırılmıyordu anlamadım. Neyse kaynak belirtmememın nedenı bircok internet sitesinde aynı haberi vermesiydi.
Cissenin gsye faydası olur.Adam klas futbolcu
Cisse 28 taşında Marsilya'dan iyi bir sezon geçirdi bu sezon yine orada oynamak isteyecektir bence ayrıca Liverpool'un Cisse'yi minimum 10 milyon Euroya bırakacagını düşünürsek Gomis daha mantıklı olur ileriki senelerde kat kat fazlasına satabilirsin en azından Cisse'de böyle bir ihtimalde yok.
Gomis in gelmesi Cissé'nin gelme ihtimalinden cok daha zor :)
ben söylediklerinin tam tersini düşünüyorum cissenin piyasasi her zaman vardir aynı anelka gibi bu tarz adamlar oynamasın 1 sene hawaiide tatil yapsın yine piyasası olur yüksek fiyata transfer olurlar. Gomise gelince adam bildigim kadarıyla 22 yaşında hayatın baharında fransa milli takımında oynuyor gelir mi sence almak tabiki güsel olur ama sadece hayalde kalır. Adamı dünya devleri istiyor transfer oldu mu bilmiyorum ama adam dev kulup ve liglerde top koşturmak ister.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kral Kanada'ya uçuyor!
Galatasaray ile yolları ayrılan 'Kral'ın yeni takımı belli oldu !.. HaberTürk TV'den Ali Okancı'nın haberine göre Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Hakan Şükür'ün, Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından Toronto ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
Dubai'den, Katar'dan ve Turkcell Süper Lig'den teklifler alan golcü futbolcunun özellikle kızlarının eğitimi nedeniyle Kanada'yı tercih ettiği belirtiliyor. Kanada kulübü yöneticilerinin geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldiği ve Hakan'ın yıllık 4 milyon dolara Toronto'ya prensipte 'evet' dediği gelen haberler arasında.
Kaynak : Milliyet
Gomis çok çok zor, Cisse olursa harika olur.Taraftarların sevgilisi olur kanımca;)
Gomis'in sözleşmesi uzatıldı epey önce, St Etienne bırakmayacağını açıkladı, o yüzden gelme ihtimali çok az :) Cisse daha gerçekçi bir hedef.
Cim Bom Oliveira'yı bitiriyor
Galatasaray bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı yönetim 3 ayrı transferi bitirmek için görüşmelerini yoğunlaştırdı. Doğan Haber Ajansı muhabiri Kadir Çetinçalı imzalı haber şöyle devam ediyor: "5 gündür telefonları kapalı olan ve nerede olduğu bilinmeyen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in İspanya'da olduğu ve Real Zaragoza'nın Brezilyalı forveti Ricardo Oliveira'nın transferini bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün 28 yaşındaki golcçü futbolcuyla büyük oranda anlaştığı, transferin tamamlanması için kulübü Real Zaragoza'yla aradaki küçük pürüzlerin çözülmeye çalışıldığı ifade edildi.
Öte yandan sarı kırmızılılar bir süredir gündeminde yer alan West Ham United'ın Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill'in transferinden de vazgeçmediler. Neill'in hem sağbek hem stoper pozisyonlarında oynayabilmesi Galatasaray'ın bu transferde ısrarcı olmasına neden oluyor. Avustralya futbolcunun transferinin perşembe gününe kadar netlik kazanması bekleniyor.
ITANJE TAMAM, LIVERPOOL TAMAM, MENAJER PROBLEMİ SÜRÜYOR
Öte yandan Galatasaray kaleci Liverpool'un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles-Hubert Itandje'nin transferi için saatleri sayıyor. Sarı kırmızılı kulüp 26 yaşındaki kaleci için kulübü Liverpool ile kesin olarak anlaşmaya varırken, İngiliz kulübünün de Itanje'yi başka hiçbir kulübe vermeyeceği öğrenildi. Fransız kalecinin de Galatasaray'a gelmek için sabırsızlandığı ve transferindeki pürüzün çözelmesini beklediği öğrenildi. Resmi imzaların atılmasına engel olan gerekçe ise Itanje'nin menajeri ile bu transfere aracılık eden ikinci bir menajerin aralarındaki komisyon anlaşmazlığı. İki menajer arasındaki 100 bin Euro civarındaki komisyon anlaşmazlığının Fransız kalecinin Galatasaray'a tranferini geçiktirdiği ifade edildi."
14.07.2008Kaynak : DHA
Aykut'un eklediği haber %100 Yalan çünkü Oliviera sezon başında 12milyon Euro'ya bonservisiyle Zaragoza'ya geçti :)
Oliviera iyi oyuncu alırsak iyi olur.Uğur'a ne olmuş yine ya üzüldüm şimdi.. :(
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, takımdaki futbolcuların satılık olmadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı ekip, Almanya'daki yeni sezon hazırlıklarını yaptığı akşam antrenmanıyla sürdürdü. VFB Homberg maçında forma giyen futbolcular günü izinli olarak geçirdi. Antrenmanda Hasan Şaş takımdan ayrı olarak koşu yaparken oyuncular ısınma ve kondisyon hareketlerinden sonra topla çalıştı.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, antrenman sahasında bir televizyon programının canlı yayınına katılarak, Galatasaray'da satılık futbolcu olmadığını söyledi.
Adnan Sezgin, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar hiç bir resmi maç oynamayacaklarını ifade ederek, ''Bu bizim için dezavantaj. Bu nedenle çok hazırlık maçı yapacağız. Her şey planladığımız gibi devam ediyor'' dedi.
Transferle ilgili olarak herhangi bir isim vermelerinin söz konusu olmadığını belirten Sezgin, ''Transfer 10 dakika sonra da olur iki gün sonrada. Önemli olan Galatasaray'ın şartları. Biz bütün transferleri Kewell gibi bittiğinde haber vermek istiyoruz. Futbolcunun bonservisi yoksa gider. Eğer varsa FIFA kurallarına göre önce kulüp ile temasa geçer. Bizim hiç bir futbolcumuz satılık değil. Galatasaray olarak hedefimiz çok büyük. Bu hedefe bu oyuncular ve yeni katılacak oyuncularla birlikte gideceğiz'' diye konuştu.
Galatasaray, XXL Tesisleri'nde çok sayıda taraftarın futbolcuları rahatsız etmesi üzerine çalışma yerini Duisburg Spor Akademisi Tesisleri'ne aldı.
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=50061
Fransiz Tv kanali 'Channél +' e göre Galatasaray AS , Riccardo Oliviera ile anlasmis, transfer bitme noktasindaymis...Ricardo Oliveira,takiminin bugün'kü idmanina ve saglik testlerine katilmamis:)Bizimkilerde italyadamış..Oliveirada italyadamış guya:D..Neyse zaman herşeyin aynasıdır:)
Edit: mesajin bir kismindaki "duyum" izin alinmadan yayinlanmistir ve bu nedenle kaldirilmistir. - perpetuaQuote:
Galatasaray’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Brezilyalı forvet Ricardo Oliveira en son İtalya’nın Milano kentinde görüldü.
İtalyan Mediagol adlı internet sitesi, Oliveira’nın Milano’ya doktor kontolü için geldiğinin zannedildiğini söylerken, La Liga’dan düşen Real Zaragoza’dan ayrılmak istediğini ve Atletico Madrid’in kendisine talip olduğunu da belirtti. Bakalım Oliveira’nın Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki söylentiler ne kadar doğru çıkacak?
MARATON.COM.TR/ ÖZEL HABER: KORAY BULUT
Yalnız bunlar duyum fazla beklentiye girmeyin sonra gerceklesmeyince "nooldu, hani geliodu? " gibi laflar sarfetmeyelim :)
CnnTürk Gece Haberleri:Galatasaray Ricardo Oliveira ile anlaşdı:)
valla galatasaray.org'da bişey yok eğer öyle bişey olsa coşardı resmi site :D
Maraton yanlış çeviri yapmış:D. Fanatik, Fotospor mentalitesi işte;) Mediagol internet sitesinde sadece Milan'da geçirdiği kötü sezondan bahsetmiş.
Oliviera olursa iyi olur..Cisse gelmesin zaten.