Video'yu izlerken Bir an Pirlo'yu gördüm :)
Banega'nın oyun stilini Pirlo'ya benzettim nedense. Henüz 19 yaşında şu anki performansının üstüne çok şey katabilir. Birde fizik açısından yetersiz duruyor. Onuda çeviklik ve hızı ile kapatıyor.
Printable View
Video'yu izlerken Bir an Pirlo'yu gördüm :)
Banega'nın oyun stilini Pirlo'ya benzettim nedense. Henüz 19 yaşında şu anki performansının üstüne çok şey katabilir. Birde fizik açısından yetersiz duruyor. Onuda çeviklik ve hızı ile kapatıyor.
Aaah ah ne zaman bir oyuncu Türkiye'ye gitmek istiyorum diyecek? Banega'ya gelince, keşke bize gelse, hazır Linderoth da sakatken :zuhaha Şaka bir yana Valencia bu transferi bitirirse helal olsun vallahi, FM'de almak istediğim oyunculardan biridir kendisi.
Albelda hic teknik degil diyorsun yaani, vasatin altinda diyorsun hattaa ondan berbat diyorsun.. birtek fizikle Ispanyanin milli takiminda oynayamazsin, Valencia gibi klübün kaptani olamazsin.
Afedersin ama senin futbol bilginden süpheliyim.. Senin tek yapdigin sey kendi tuttugun takimin oyuncularini abartmak..
albelda belki çok çok teknik değil ama birinci sınıf bi oyuncudur mevkisinde deniz le kıyaslanması biraz saçma olmuş...
Aurelio'nun yerine onu aldılar!
http://img100.imageshack.us/img100/5...yeni002qa0.jpg
İspanya'nın Valencia kulübü, ara transfer döneminde, Arjantin'in Boca Juniors takımından ortasaha oyuncusu Ever Maximiliano Banega'yı aldı.
Fenerbahçeli Mehmet Aurelio ile de ilgilendiği iddiaları ortaya atılan Valencia, ortasahası için genç bir futbolcu tercih ederken, 19 yaşındaki Banega'nın cumartesi günü İspanya'ya gelerek resmi imzayı atacağı duyuruldu.
Şu anda Real Madrid kadrosunda bulunan Fernando Gago'nun Boca Juniors'da oynadığı zamanlarda yedeği olan Banega, geleceğin yıldız futbolcularından biri olarak gösteriliyor.
Juventus, Chelsea, Atletico Madrid gibi birçok takımın ilgilendiği iddia edilen Arjantinli futbolcu, Valencia'ya transferi ile ilgili, ''Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Valencia'ya çok teşekkür ederim. Takıma en büyük desteği vermeye çalışacağım'' dedi.
İspanya'nın Valencia kulübü, ara transfer döneminde, Arjantin'in Boca Juniors takımından ortasaha oyuncusu Ever Maximiliano Banega'yı aldı.
Fenerbahçeli Mehmet Aurelio ile de ilgilendiği iddiaları ortaya atılan Valencia, ortasahası için genç bir futbolcu tercih ederken, 19 yaşındaki Banega'nın cumartesi günü İspanya'ya gelerek resmi imzayı atacağı duyuruldu.
Valencia'nın tercihi genç Arjantinli
Fenerbahçeli Aurelio ile de ilgilendiği iddiaları edilen Valencia, Boca Juniors'ın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Ever Maximiliano Banega'yı kadrosuna kattı.
http://www.ntvspor.net/Images/24203.jpg
İspanya'nın Valencia kulübü, ara transfer döneminde, Arjantin'in Boca Juniors takımından orta saha oyuncusu Ever Maximiliano Banega'yı aldı.
Şu anda Real Madrid kadrosunda bulunan Fernando Gago'nun Boca Juniors'da oynadığı zamanlarda yedeği olan Banega, geleceğin yıldız futbolcularından biri olarak gösteriliyor.
Juventus, Chelsea, Atletico Madrid gibi birçok takımın ilgilendiği iddia edilen Arjantinli futbolcu, Valencia'ya transferi ile ilgili, ''Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Valencia'ya çok teşekkür ederim. Takıma en büyük desteği vermeye çalışacağım'' dedi.
NTVSpor
süper transfer Valencia'ma hayirli ugurlu olsun.
26 milyon dolar ödenmiş.
Albelda, Baraja çok ağır kalıyordu Banega ilk senesinde belki zorlanır ama sonra ayak uydurur lige & takıma...
Çok fazLa paraLar veriyorLar. O yüzden de ne kadar geLecek vaad eden birisi oLsada şımarıyor, artistLeşiyor, oynamıyor, sonra sönüp gidiyor. VaLencia daha öncede bunu yaşadı. Aimar örneğinde. Ben Banega nın çok büyük yıLdız oLacak, ses getirecek kadar başarıLı oLacağına inanmıyorum. En az 3 yıL daha üLkesinde kaLıp buraLara geLmeLiydi. Bu yükün aLtından o da kaLkamaz.
Banega gerçekten çok iyi transfer. Artık M.Aurelio'dan vazgeçerler, vazgeçmezlerse bile 26 milyon Dolar ödeyen Aurelio için de 7 milyon Dolar öder :)
İspanya'nın Valencia takımında teknik direktör Ronald Koeman'ın göreve gelmesinden sonra kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi feshedilen İspanyol futbolcu David Albelda, kulübünü mahkemeye vererek 60 milyon Avro istedi.
Valencia'da kötü gidişe son vermek amacıyla teknik direktör Koeman'ın aldığı radikal karar sonucu kadro dışı bırakılan Santiago Canizares, Miguel Angel Angulo ve Albelda, kulübe büyük sorun yaratıyor.
Koeman'ın bu futbolcuları bir daha kadroya kesinlikle almayacağını açıklamasından sonra eski takım kaptanı Albelda, Valencia kulübü hakkında dava açarak, sözleşmesindeki bir şarta dayanarak 60 milyon Avro talep etti.
İspanyol futbolcunun avukatı, Valencia'nın Albelda'ya verdiği zararın ''onarılamaz'' olduğunu savunarak, istedikleri maddi tazminatın sözleşmede açık bir şekilde yer aldığını kaydetti.
Uçuşlarda..
Kadroda düşünmeseler bile niye böyle adam kötü birşey yapmış gibi kovarak gönderdiler?
eğer adımları iyi atıp güzelcene kendini geliştirirse mevkisinde en iyilerden biri olur diyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada daha 10 aylık bir profesyonel futbolcu.şu anki yaşı itibari ile 18 milyon euro eder mi soru işreti.
valencia manuel fernandes ide almıştı.iyi bir ikili oluşturabilirler.
Vefasızlık...
Sonuna kadar haklı Albelda....
albelda çok güzel bir ön liberodur.görev adamı.belli ki ronald koeman la sorunları var tam bilemicem.kadrodışı bırakılması yanlış.en faz yedek oyunculara kaydırılabilirdi.
Ben Albelda'ya hak veriyorum. Çok iyi bir oyuncu ve takım kaptanı çok emektar bir isim böyle gönderilmemesi lazımdı en azından kadroda düşünmüyosan bile Salgado gibi takımda tutursın kalması her 2taraf içinde ne iyisi idi..
Keşke daha büyük bir klübe gitseydi :)
Yok artık ...
SözLeşmede Ne Yazıodu da Acaba Böyle bi dava Açtı diye sorası geLiyor İnsanın.
Albelda gibi bir Orta Saha oyuncusu nasıl kadro dışı bırakılır ben hala onu anlamış değilim ?
Futbolcuyla sorunun var diyelim. Kadro dışı bıraktın. Bu oyuncudan çok büyük paralarda kazanabilirdi Valencia.
Özgür'in de dediği gibi ;
;)Quote:
Kadroda düşünmeseler bile niye böyle adam kötü birşey yapmış gibi kovarak gönderdiler?
Az bile istemis.. Onca yil kaptanligini yaptigi takim, adami kovuyormus gibi göndermeye calisiyor..
En son kadro disi kalacak kisilerden, ama Koeman Albelda'ya kafayi takmis..
Fazla kaçmış biraz sanki :)
Valecia'nın yaptığı çok kötü birşey, bunca yıl emek verdiği takımdan da böyle kötü ayrılmak daha da kötü ancak, Albelda'da biraz fazla istemiş. =)
Ne gibi bi şart acaba.Quote:
sözleşmesindeki bir şarta dayanarak 60 milyon Avro talep etti.
Sözleşmeyide fesh etmişler. Fenerbahçe falan alsa bari :p :)
Yalnız düşünsenize davayı kazanıyo :p
Koeman gider sezon sonu..
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... :p
Koeman'a ufakdan yol gözüküyor sanki böyle devam ederse..
albeda haklı bence
http://img.mynet.com/spr/GiovanniDosSantos4.jpg
The Sun gazetesinin haberine göre Chelsea, Barcelonalı genç yetenek Giovani Dos Santos için bastırıyor. Son zamanlardaki performansıyla Ronaldinho'ya benzetilen Dos Santos'un, Premier Lig'deki hayranları gün geçtikçe artıyor. Chelsea yardımcı antrenörü Hent Ten Cate, genç oyuncuyu Barcelona'da çalıştığı günlerden çok iyi tanıyor ve Dos Santos'u Avram Grant'a tavsiye etmiş gibi görünüyor.
Şu anda Bojan Krkic'in yedeği konumunda olan Meksikalı oyuncunun Katalan kulübünde ilk 11'de forma giymek istemesi, İspanya'daki geleceği üzerinde soru işaretleri oluşturuyor. Dos Santos'un bu durumu nedeniyle Chelsea de Meksikalı için yaklaşık 15 milyon avroyu gözden çıkarmış durumda.
The Sun gazetesi de oyuncunun menajerinin geçen ay Avram Grant, Sir Alex Ferguson ve Juan de Ramos ile buluştuğunu iddia etti. Tottenham'ın da bu oyuncuyu listesine aldığı; fakat bu kulübün teklifinin 10 milyon Avro civarında olacağı söyleniyor. Bu arada Meksikalı'nın bir diğer hayranı olan Ferguson ve Manchester United da 2 yıl önce, Dos Santos henüz Barcelona'ya da gitmemişken, bu oyuncuyu renklerine bağlamaya çalışmıştı. Edinilen bilgiye göre Kırmızı Şeytanlar da alarma geçerek 18 yaşındaki yıldızı kadrolarına katmak için plan yapmaya başladılar.
Fakat Barcelona şu anda oyuncusu için teklifleri kabul etmiyor. Katalan kulübü, özellikle de Thierry Henry'nin formunun düşük olması, Ronaldinho'nun da bu sezon takıma çok az katkıda bulunması, Samuel Eto'o'nunsa Afrika Uluslar Kupası'na katılmak için bir süreliğine milli takımına katılması nedeniyle Dos Santos'u ne pahasına olursa olsun, elinde tutmak istiyor.
Kaynak: Goal.com
Barçanın bırakacağını düşünmüyorum
Gerçekten stili Ronaldinho'yu çok andırıyor.İleride yıldız olabililecek oyunculardan.15M Onun için büyük bir rakam değil bence
Hem Barca bırakmaz, hem de Dos Santos ayrılmaz...
Krkic'in yedeği demiş ne alakası var. Mevkileri farklı bir kere...
2 sene önce Barcelona'ya henüz gitmemişken demişler. 13 yaşından beri Barca'da olduğu akıllarına gelmemiş herhalde.
Goal.com pek inandırıcı sallayamamış :D
Abramoviç'e 15 milyona günahını bile satmaz kulüpler.
Barcelona satmaz
Bence bu çocuk ta yok olup gidecek..
Eğer biraz forma şansı bulabilirse bence geleceğin yıldızı olacaktır Banega.