Bakış açına hayran kaldım ..:DQuote:
Originally Posted by dick
Printable View
Bakış açına hayran kaldım ..:DQuote:
Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde anlaşma sağladığı Junichi İnamoto İstanbul'da... Sarı - kırmızılı taraftarlarca karşılanan japon yıldızın ilk açıklaması ise şu oldu...
Galatasaray'ın anlaştığı Türkiye'nin ilk Japon futbolcusu Junichi Inamoto, Türkiye'ye geldi. İngiliz British Havayolları'nın saat 12.55'teki tarifeli uçağı ile İstanbul'a gelen Inamoto'yu Atatürk Havalimanı'nda Galatasaraylı bir yönetici karşıladı.
Taraftarın gelmediği havalimanında basın mensuplarının ilgisi altında çıkan Japon futbolcu, Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, elinden gelen katkıyı sağlayacağını ifade etti. Inamoto, Sarı - kırmızılı ekibe gelmesinde Türkiye ile Japonya arasındaki iyi ilişkilerin de etkili olduğunu söylerine ekledi.
İngiltere`nin West Bromwich Albion takımından alınan Inamoto daha sonra sağlık kontrolünden geçmek üzere Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne gitti. Sarı - kırmızılı ekibin yeni transferiyle öğleden sonra sözleşme imzalanacağı açıklandı.
kesin karpuz bol oldugu içinde olabilir
bu arada sözlesme kacta imzallanacak hangi televizyon vercek bilen varsa yazsın
bende forma giydirdim kaleci forması ama olsun :D
http://img311.imageshack.us/img311/6...amotogsol2.jpg
Quote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
Süper ..... :D
süper mahmut kardes
bu imza kacta yaw acaba hangi televizyon vercek
Quote:
Abi sen fotosporda işe gir acayip para kazanırsın:D
buyrun arkadaşlar biraz video larını izleyelim.
Ronaldinho - inamoto şov:
http://www.youtube.com/watch?v=XSHFiXO35JE
inamoto asist yapıyor:
http://www.youtube.com/watch?v=P7AjCJWJ_qA
inamoto gol şov:
http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q
Lig TV yayınlayabilir..Quote:
Originally Posted by anakonda52
Uğur Uçar Kayserispor'da!
Kayserispor, Galatasaraylı Uğur Uçar ile anlaştı. Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın altyapısından yetişen genç defans oyuncusu Uğur Uçar'ı sezon sonuna kadar kiraladıklarını söyledi.
Miraboğlu, Arjantin liginde oynayan Uruguaylı Mendez'in de bugün Kayseri'ye gelerek, resmi sözleşmeyi imzalayabileceğini bildirdi.
ermoom kardes lig tv yayınlar saatini bilsek baska televizyonda canlı verir
sağlığı geçemesin şu inamoto
Keşke gelse ama nerede :(Quote:
Umarım ... Ayrıca Gerets ne düşünuo acaba bu transfer 2. bi okan buruk facia sı olmasında :DQuote:
Originally Posted by hurmet
Burak Abi Uğur Mlada Boleslav maçlarında oynamış mıydı?Eğer oynadıysa Kayseri'nin Avrupa maçlarında oynayamaz.:(Quote:
oynadı sonradan girdi
inamato kac yasında arkadaslar bilen varmı?
79 doğumlu yani 27 yaşındaQuote:
Originally Posted by AndersonCosta
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1979
Boy: 1.81
Kilo: 75
27 olması lazım.
Japona göre uzunQuote:
ama bu adam önlibero değil
Bu arada Heinz konusu ne oldu arkadaşlar?
sözleşmesi fesh edilcek
beyler kendisi besiktas maıcndan bir gün önce dogum günü var
ya bizim gs tv miz olsa izleriz anasını satim
GS tv bi ara açılıodu bi gelişme yok galiba ...
Inamoto, havalimanında yaptığı açıklamada, ''Burada olmaktan son derece mutluyum. Türkiye'de oynayacak ilk Japon futbolcu olduğumu biliyorum ve bu beni mutlu ediyor. Galatasaray'ın Avrupa çapında çok büyük takım olduğunu biliyorum. Galatasaray'ın başarılı olması için üzerinde bir baskı olduğunu da biliyorum. Ben de elimden gelen katkıyı sağlayarak, takıma faydalı olmaya çalışacağım'' diye konuştu
Hayırlı olsun, insallah CL de is yapar.
sözlesme imzalayacagı saat hala belli olmadımı yaw
izlicemde bekliyom
olmadı daha sağlık kontrolü var (allahım nolur geçemesin)
Burak niye istemiyosun ki? Adamin saglam gecmisi var(sayilir). Son dakkada gelen Bratular Petreleri hatırla.
ya adam son 2-3 yıldır fos abi sakatlık adamın futbol hayatını bitirdi ve adam tam ön libero değil
hiç yoktan iyidir beyler bordeux maçında kötü oynarsa beraber tepkimizi veririz sahaya çakmak atarak :D:D
tamam deme burak kardes artık bekleyelim görelim uzatmaya gerek yokQuote:
ınamoto Turkıyede oynıyan ılk japon olmıyabılır ankaragucunde 5-6 sene once japon futbolcu vardı ama oynayıp oynamadıgı hakkında bı bılgım yok ama antremanda gormustum hatta Turkıyedekı ılk japon futbolcu yu ankaragucu taransfer ettı denmıstı
Hasanın olduğu yerlere atmayın kafası acıyor adamın:D:D:DQuote:
Originally Posted by SefaReis66
renktaş bu transferlerin çoğunu yönetimin ağzından çıkmamaş olmasına rağmen basın transfer edilecek gibi göstermiştir sadece bizim diil değil fenere de saviola crepso scolari beşiktaşa cygan pascal geliyordu basın bizi çok fazla umutlandırdı bence iyi bi transfer adamı bi izliyelim ondan sonra karar verelimQuote:
Originally Posted by gookhan
sözlesme belli olmadı mı yaw
Quote:
hahaha :D :D süperdi yaa iyi yakalamışın bravo valla :D :D :D
anakonda52 farkı buyrun inamoto
http://img512.imageshack.us/img512/6...avo1rb3ce0.jpg
formayı eline almıs iyisallah az sonra giyecek
hala sözleşem imzalama saati belli degilmi
İnamoto bence yararlı olabilecek biri.Bu paraya alınabileceklerin içinde bana kalırsa en iyisi
bu adam Fulhamda oynarken en çok sarı kart kırmızı kart gören adamdı