Bizim takımlarımızın APOEL'den ne farkı var ? Bizimde Avrupa'daki başarılarımız 1 kerelik.Hangi takımımız Avrupa'da istikrar yakalamış ?
Printable View
Biz de istikrar için üst seviyede transfer olsun diyoruz. APOEL'in başarısıyla bizim başarımız arasındaki tek ortak nokta istikrarsız olması. Bunun dışında arasında dağlar kadar fark var. İstersen bir daha izle bizim oynadığımız futbolla APOEL'in oynadığı futbolu. Bizim kapanarak mı kendi topumuzu oynayarak mı onlara kafa tuttuğumuzu bir izle derim.
Ben de bunu diyorum zaten. APOEL kapanarak elde etti bu başarıyı neredeyse 2004 Yunanistan'ı gibi. Hatırlatırım 2000'de Taffarel, Popescu, Hagi 30 yaşın üstündeydi. Yerlerini doldurabildikten sonra 30 yaş üstü oyuncu gelmesi yanlış bir hamle olmaktan öte yararlı bir hamle oluyor.
Oraya sadece Hagi'yi yazıp aynı kefeye mi koymuşum? Yoksa sadece örnek mi vermişim?
Ben de Arshavin yerine Amrabat veya Assaidi'yi tercih ederim. Hem daha gençler hem daha ucuzlar ve en az Arshavin kadar katkı yaparlar. Arshavin'i çok beğenirim ama bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Ama 2000'deki başarıyı örnek vermişsin.O sene Hagi'nin yaptığı fanatastik işlerin kupayı kazanmamızda ki etkisi yadırganamaz.Ayrıca Popescu ve Taffarel'de efsanevi oyuncular.Arşavin o düzeyde değil.Onu anlatmak istedim.Neyse çok uzattık konuyu,burda birbirimizi yemenin bir manası yok herşeyi zaman gösterir.
Ben Arshavin ve Amrabat yerine Assaidi'yi tercim ederim.Hem maliyeti az hem de oldukça yetenekli.
Arshavin falan gelmez her sene aynı balon haberler
Arshavin haberini kim çıkardı bu arada ? Hatta öyle bir haber mi var :D
Valla Kaan'dan çıktı bu haber. Barnetta ya da Arshavin dedi, Arshavin'e yüklendik :D
Haklısın hocam fakat biraz takımın maddi durumu iyiye doğru giderse ciddi anlamda bu ligin Bayern Münich i olabiliriz yanlış hatırlamıyorsam münich schalkeden neuer i 30 milyon euroya yakın parayla almıştı yani biraz başarı sonra gelen paralar sonucunda rakiplerimiz satmak isteyecektir hem oyuncular için düzenli olarak şampiyonlar liginde oynarsak daha iyi olur.Ve şu anda haberlerde çıkanlara göre takımımızın 250 bin euronun bile hesabını yaptığı yöndedir eğer böyleyse başarıyla bu sorun gidecektir ve ben bu çıkan haberlere inanmıyor çünkü Galatasaray istediği her oyuncuyu alabilecek durumdadır.(Bunu sadece Gs ile kısıtlamamın sebebi de Fenerbahçenin malum devam eden davası beşiktaşından maddi durumu)
Bizim Münih olma gibi bi şansımız yok en azından 5-10 senelik bir dönem içinde yok. Bize en güzel idol Porto'dur. CL'de devamlılık, kaldırılan UEFA kupası 3e5e alınıp 40a50ye satılan oyuncular. En gerçekçi ve olması gereken hedef budur. Porto olursak maddi güçte gelir o zaman Bayern hedefini koyabilirsiniz önünüze.
Bu ülkede hiç bir zaman bir kulübün alıp başını gitmesine izin verileceğini sanmıyorum.Bugüne kadar verilmedi,bugünden sonra da verilmeyecektir.
Sadri Şener: "Burak düzgün bir çocuktur. Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum"
Bunu açıkladığına göre satmaya niyetleri yok :)
Eğer transfer varsa böyle açıklama gelir. Bu yöneticileri hiç tanımamışsın. :)
Anlayamadım abi :) Geçenlerde Ünal Aysal açıklama yapmıştı "Satmak isterlerse görüşür, alırız" tarzında. O açıklamadan sonra "Burak "düzgün çocuktur" (Buradan "Bizi bırakıp rakibimize gitmez" lafınıda çıkarabiliriz) Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum" demesi satmak istemediklerini gösteriyor bana. En azından bize satmak istemiyorlar. Yurt dışına gidebilir.
Hocam eğer ülkede şu şike davası mıdır nedir 1 yıldır bitmek bilmeyen davada fenerin aleyhine bir sonuç çıkarsa bunun olma ihtimali yükselir beşiktaşında o borcun çoğunu kapatması da en 4 yıl kadar sürer ve Galatasaray'a alıp yürüme hakkı verildiğinde güzelce bir şekilde uefa kupasını aldığımız ve 2002deki milli takımın kadrosunu oluşturduğumuz görülür.
Bence şu anda Porto hedefi olmak bana daha zor göründü çünkü bizim ülkemizdeki teknik direktörle fatih hoca da olsun kolaya alışmış hocalar bu ülkede arsene wenger veya ferguson cruyff tarzında sabırlı hoca ve yönetim yoktur ve Galatasaray camiası gibi bir camiada bunun olması daha zor olur.Tabi bu Porto sistemi işine başlanacaksa Liverpool un Trt ile anlaştığı gibi Galatasaray da bu şekilde alt yapıya önem vermeli tabi Liverpool 1 tane götürüyor İngiltereye bizim ise en az 10 tane her dönemden oyuncu yetiştirmemiz gerekir ve oyuncu koçluğu küçük yaş da başlamalıdır ve antrenörlerimizin daha eğitimli olması gerekir futbol konusunda
yurt icine satmak istememeleri normal hele hele istanbula satmak istememeleri gayet normal.. gökdeniz ile fatih tekke zamaninda istanbula transfer olacakken bu adamlarin arabalari kursunlandi aileleri tehdit edildi burak da bunlari biliyordur zaten sadri sener acik acik basinda tehdit etti istanbula giderse trabzona bir daha ayak basamaz diye gs burak transferini unutsun imkansiz bir olay su an icin..
Dun yazmistim Melo oyle boyle kalacak diye bugun AMK da yazmis duyumlari aldigim buyugumun gidip elini opecegim ne dese dogrulaniyor gibi ama Barnetta ve Arshavin haberini bir turlu gormedim :D
Hahaha forumca gideriz :D
Allah korumuş bizi o zaman :)
İstesede satmama gibi bir lüksü yok zaten abi :D 5m euroyu getiren Burak'ı götürüyor.Zaten bize gelsin istemiyorum ama sırf yurt içi diye 10m euroyu çöpe atıp 5m euroya boyun eğen kişi kulübün menfaatlerini düşünmüyordur.
Bilmiyorum bende sana soruyorum :D
Yabancı kulüpler 5 verirse Burak'ı alabilirler.
Arshavin gelrise yolu tarif et Kaan senden önce ben gideceğim :D
Bir şeyi 40 kez söylersen olur derler ya hani. uA forumda 40 milyon kez falan Matias Suarez ismi geçti heralde, acayip istek var :n::n: Yönetimden biri girse ya şu foruma :D
Matias Suarez çok iyi olur ve internette alper potuk' un Galatasaray'a geleceği yönünde haberler var 3milyon+2 oyuncu verilecekmiş internette çok yazılmaya başlandı
Şahsen ben Alper'i beğeniyorum. Değişik bir stili var, defansif yönü kuvvetli ama aynı zamanda teknik bir oyuncu. STSL'den gelmesini istediğim 4 isim vardı Alper, Amrabat, Popov ve Dany. Birini aldık bakalım diğerleri ne olacak.