Biraz önceki trabzonun soner transferinden sonra büyük ihtimalle alperi istemeyeceklerdir artık ve gerçekte çok izlemedim alperi fakat fmde eskişehirden aldığımda alperi takım küme düşmüştü önceki sezonda ilk 8deydi
Printable View
Biraz önceki trabzonun soner transferinden sonra büyük ihtimalle alperi istemeyeceklerdir artık ve gerçekte çok izlemedim alperi fakat fmde eskişehirden aldığımda alperi takım küme düşmüştü önceki sezonda ilk 8deydi
Hani ola ki Melo'yu falan alamazsak, Cana'nın geri dönmesini isterim şahsen.
"O, Arjen Roben, Wesley Sneijder gibi Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyor"
Ne içtin Fazeli bizede getir.
Hamit, Fener'e Mi, Cim Bom'a Mı?
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Hamit Altıntop, kararını 2 hafta içerisinde verecek. Şu anda tatilde olan Hamit Altıntop, tatil dönüşü menajeri Reza Fazeli bir araya gelecek ve bir karar verecek.
Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a bir açıklama yapan Fazeli, "Hamit şu anda tatilde. 2 hafta içerisinde tatili bitecek. Biraraya geleceğiz ve bir karar vereceğiz. Gelen teklifleri yeniden gözden geçirecek; ancak Hamit, Real Madrid'te de devam edebilir" dedi.
TRANSFER SÜRECİ TAMAMEN KAPANMADI, HAMİT YENİ BİR DEĞERLENDİRME YAPACAK
Galatasaray'la yapılan İstanbul'daki görüşmede bir sonuca ulaşamadıklarını belirten Fazeli, "Galatasaray'la bildiğiniz gibi bir görüşme yaptık. Ancak bu görüşmenin ayrıntılarından asla söz etmem. Ortak bir noktada bulaşamadık. Ancak bu transfer sürecinin tamamen kapandığı anlamına gelmiyor. Temel olarak transfer süreci devam ediyor. Hamit'le yeni bir değerlendirme yapacağız" diye konuştu.
FENERBAHÇE'YLE BİR TRANSFER MÜZAKERESİ OLMADI
Reza Fazeli, Fenerbahçe'yle ilgili iddialar için ise "Fenerbahçe'yle bir transfer müzakeresi içerisinde olmadık; fakat bazı insanlar beni aradı. Bu hep olan, rutin bir şey. Biliyorsunuz Türk kulüpleri her dönem Hamit'le ilgilenmiştir" dedi.
HAMİT'İN TRANSFER KRİTERLERİ
Galatasaray'ın önerisiyle ilgili detaylardan bahsetmek istemediğini yineleyen Fazeli, "Hamit bir karar verecek. Vereceği kararda elbette önemli kriteler var. O, Arjen Roben, Wesley Sneijder gibi Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyor. Doğal olarak onun için maddi kriterler kadar yer aldığı takımın yarışmacı özelliği, yarıştığı kulvarlar, iddialı ve iyi bir projeye sahip bir ekip olması da önemlidir" diyerek, Hamit tercihinde belirleyici olacak kriterlerle ilgili ipucu verdi.
MOURINHO HAMİT'İ SEVİYOR VE KALMASINI İSTİYOR
Reza Fazeli, Jose Mourinho'nun Hamit'le ilgili ne düşündüğü yönündeki soruya ise, "Mourinho, kesinlikle Hamit'i çok seviyor. İyi bir karaktere sahip olduğunu ve son derece iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyor. Mourinho, Hamit'in takımda kalmasını istiyor. Ancak gelecek teklifleri değerlendirmek isterse, bunu da saygıyla karşılayacağını belirtiyor. Kısacası, Mourinho'nun Hamit'e bakışında hiçbir sorun yok. Hamit isterse Real Madrid'te devam edebilir, gelen teklifleri değerlendirmek isterse, bu konuda Mourinho onun önünü açıyor" dedi.
REAL MADRİD ELBETTE Kİ SATIŞ BEDELİ TALEP EDİYOR
Fazeli, Real Madrid, Hamit için bonservis ücreti istiyormu sorusuna "Elbette istiyor. Ancak parasal beklentinin ne olduğu konusunda bilgi veremem" dedi.
ALMANLAR GERÇEKTEN HAMİT'E TALİP Mİ?
Fazeli, "Wolfsburg, Werder Bremen, Hamburg ve Valencia" gibi kulüpler Hamit'i gerçekten istiyor mu?" sorusuna ise "Hamit için çok sayıda opsiyon var" demekle yetindi.
Cana, Galatasaray'in orta sahasinda oynayacak bir oyuncu degil bence. :)
Ozverisi, istekli oyunu harika. Ama Cana daha cok bir ligin orta siralarina oynayan ve topu rakibe daha cok veren takimlara uygun bir futbolcu. Mesela Orduspor'da oynasa, Gosso gibi cok ovgu alan bir oyuncu olurdu.
SAĞ VE SOLAÇIK, ORTA SAHA
Ünal Aysal, transfer düşünülen mevkilerle ilgili olarak da şunları söyledi;
"Bizim takımımızın genel olarak herkes biliyor, bir derinliği yoktu geçen sene. Ama malesef her pozisyonda bir kişi veya iki kişi ile götürdük. Ama şimdi bir de Avrupa hedefimiz var. Bunu yerine getirmemiz için bizim sağ ve sol açıklara, bir de orta sahaya bir takviyeye ihtiyaçımız var. Defanstaki eksiğimizi kapattık gibi görünüyor şu anda. Fazla yok aşağı yukarı 4-5 kişilik güzel bir takviyeyle bu takım bu seneyi güzel bir şekilde göğüsler.
İsim veremem. Ama bu ay sonuna doğru bütün isimleri birarada açıklayacağız. Öyle bir planlama ve program yaptık."
Ya bunlar da niye hepsini aynı anda açıklıyor ki. Açıklasınlar işte ara ara :D
Forvet almıyacak olmamız beni şaşırttı.Umut bile sadece kapa bildirildi.Necati ile ilk görüşmeler olumsuz geçti.Baros muhtemelen yolcu.Bu durumda yabancı olarak Elmander kalıyor .Valla yabancı bir forvet almazsak hayal kırıklığına uğrarım.
Bence transferlerin içinde 1-2 tane Mustafa Sarp potansiyelli oyuncu var, birlikte açıklıyolarki diğer isimlerle arada kaynasın bunlar :n::n:
4-5 kişi demiş başkan.3 bölge kesin zaten kanatlar ve orta saha.Melo kalır desek en fazla 4 oyuncu takıma katılacak.2'si as 2'si yedek olacak.O iki oyuncudan birisi de Türk olucak.Yıldız transferi olacak diyordu Ünal Aysal.O yabancı kim olacak çok merak ediyorum.
Eski Beşiktaşlı'dan, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ı şok eden e-posta...
Galatasaray'da "Transferi sen mi yaptın, ben mi yaptım" karmaşası sürerken, Almanya'dan gelen bir e-posta ortalığı karıştırdı.
Milliyet'in haberine göre Başkan Ünal Aysal'a zehir zemberek mail atan isim, bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve şu an Kaiserslautern'in başkanlığı yapan Stefan Kuntz'tan başkası değildi. Bundesliga'dan geride bıraktığımız sezon düşen Kaiserslautern forması giyen Olcay Şahan'ın top koşturduğu kulübün başkanlığını yapan Kuntz'un, çok ağır ifadeler içeren mesajlarının Başkan Ünal Aysal'ı bir hayli şaşırttığı bildirildi.
Kuntz'un ağır ifadeler içeren maili şöyleydi:
"Biz Galatasaray'ı büyük bir kulüp olarak bilirdik. Oyuncumla anlaşmıştınız. Geldi, bize ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine istemeden de olsa kulüp yetkilileriniz ile masaya oturduk. Anlaşma da sağladık. Bunu yaparken de 2 milyon eurodan 1 milyon euroya kadar indik. Resmi yazışmalar oldu. Sonra vazgeçtiniz. Benim oyuncum bu saatten sonra nasıl faydalı olacak. Bu nasıl ciddiyet. Büyük hayal kırıklığı yaşadım".
Davala aramıştı
Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim'in listesinde olan Olcay Şahan için, ilk teması kuran isim yardımcı antrenör Ümit Davala olmuştu.
Davala, genç oyuncuyu arayarak, "Seninle ilgileniyoruz" mesajı vermiş ve bunun üzerine menajerliğini de yapan ağabeyi Osman Şahan İstanbul'a çağrılmıştı. Kulübü ve oyuncuyla anlaşan sarı-kırmızılılarda, Başkan Ünal Aysal da, Almanya'da bulunan eski sarı-kırmızılı oyuncu Erdal Keser'i aramış ve futbolcuyla ilgili olumlu referanslar almıştı.
Teknik patron Fatih Terim'in vazgeçmesi sonrası Olcay transferini askıya alan sarı-kırmızılılara, Almanların tepkisi ise Stefan Kuntz'un sitem dolu mailiyle gerçekleşti. Kaiserslautern 14 Haziran'da toplanırken, Olcay Şahan da takımıyla beraber çalışmalara başladı.
Sabah
İmzalamadan vazgeçmekte ne var ki olabilir demek ki daha iyisini bulmuşuz.
Ulan herkes MIT olmuş CIA olmuş. Telefon konuşmalarını tespit ediyolar, şahsi mailleri buluyolar falan. Ayrıca vazgeçtiysek nolmuş oyuncuyu isteriz, imza aşamasına geliriz ama başka bi gelişme olur almayız kim ne diyebilir. Ciddi anlamda gıcık oluyorum bu yapılanlara sırf gündem yaratıp gazete aldırmak için saçma sapan hareketler yapıyorlar.
Alayını alırız, almayız millete ne ?
ayıp olmuş adama :D :D
Galatasarayin yaptigi hic etik degil :icon_twisted:
Demba Ba bitmiş :D uA foruma sardım bu aralar transfer dönemi nedeniyle her yeri geziyorum. Ordan bi abi Demba Ba'yla Assaidi bitti hoca beklemeye aldı onları, onay verdiği an imzalar atılır diyor. Ne kadar doğrudur bilemem ama güvenilir birine benziyor :)
iki kanadada oyuncu arıyorsak keşke belhanda,ait fana, boudebouz,dan birini alsak. Maiga'da forvette tam aradığımız oyuncu olur. Valla çok sabırszlanyorum 25 haziran için.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20803646.asp
Bakalım ne çıkacak.
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Dany'den sonra diyor da Dany bende büyük bomba etkisi oluşturmadı.
Hurma'nın yüksek para istemesini anlıyorum. Neticede elinde büyüklerin istediği oyuncu varsa fazla istersin. Büyük takımda oyuncuyu istiyorsa büyük parayı verir.
En azından kulüp bazında görüşmelerin başlaması olumlu bir gelişmedir. Yarın öbür gün Kayseri tarafından oyuncumuzu ayartıyorlar gibi bir çıkış gelirse bu görüşmeyi hatırlatırız.
bence bitti trnsfer. Geçen sene acemilikten dolayı açıklamışlardı.
Kap'a bildirdiysek olmaz o transfer :D
amrabatı kapa bildirdiğimize göre assaidi GS 'da diyebilir miyiz ? :D
Bu Kayseri beni öldürücek.Kesin bir dille hem Hasan Ali hem Amrabat'ı satmıyoruz dediler yine sattılar önceki Mehmet Topuz&Gökhan Ünal vakası gibi. :D
Transferin gerçekleşme olasılığı % 50'den fazla değil, inşallah olur Amrabat.
Yine mi Amrabat :D KAP'a bildirilmesiyle transfer kesin yattı :D
Hasan Ali'yi 4-5 milyon euroya elinden çıkaran Kayseri Amrabat için 7-8 den aşşağı istemez.Verilirse 5 milyon euro civarı verilsin.Üstünü isterlerse bıraksınlar anlaşmayı.Başka oyuncu mu yok?Amrabat,Amrabat sıktı iyice valla.Alıyorsak alalımda bitsin şu mesele.
15M Euro diye okudum bir yerde. eğer öyleyse imkansız ama sanmam o kadar uçacaklarını..
15M€ Amrabat'a öldürsen vermezler. Giderler Adebayor'u falan alırlar :D
Hurma da hemen açıklama yapmış , teklif istediğimizden düşük diye . KAP'a bildirilmiş bir konuda ne diye açıklama yapılır anlamam ki . Adam bildirmiş görüşmeye başladık diye , ne diye çıkıp da teklifi düşük bulduğunu söylüyorsun ? Neden gizli tutmuyorsun şu görüşmeleri ? Az bulduysan git görüştüğün adamlara söyle az bulduk diye , otur yeni teklif bekle . Çok kızıyorum bu adama.
Teklifi beğenmedilerse almayız bu kadar basit.Galatasaray'a gelecek oyuncu mu bulamayacağız.
10 çok fazla 6-7 de fazla 4-5 den fazlasını vermeyelim aslında 5-6 ya eljero elia ı alırız da kimsenin aklına gelmiyo :D
Ne Amrabatmış birader...
Bırakın gelmesin şu adam. 5-6 Milyona gelecek beni deli edecek. Assaidi 2-3 e getiriliyorsa getirilsin yoksa o da gelmesin. Gidin Afrika'dan getirin bir adam. Yıllık 1 milyon verin bakın ne biçim koşuyor.