Yeni totem :n:
Siz anca Sow'un posterini alırsınız .
Printable View
adamı real madrid istiyor :D
Mevlüt girişimi doğru. yarın görüşülecekmiş. kaynak Ahmet Ercanlar. bu adam iyi ki twitter da var. Sow-Mevlüt ikilisi yeme de yanında yat :) leblebi gibi atarlar :) hadi hayırlısı...
sow senegal kampında.
transfer görüşmesini abisi yapıyormuş. kulüple anlaşıldıysa, oyuncuyla da anlaşılır.
Mevlüt'ün bonservis bedeli sorun yaratır.
mevlütü ingiltereden de istiyorlardı sanırım
adamlar Tevezi istiyor elden çıkarırlar. zaten biz kiralık için görüşçekmişiz :D
Ek$i'de ver bienvenu'ye gir kemoterapiye diye konu var =)))
Mevlüt kiralık+release future fee ile olabilir, PSG Carlos Tevez'e imza attırmak üzere. Deli bir bonservis ücreti ödeyecekler M.City'ye.
Resmi açıklama yapan kulüple nasıl anlaşıyoruz onuda anlamadım. Lille de tutarsız demek.
Bu Mevlüt'ü herhalde ben bir türlü sevemedim. Nedense bana vasat bir oyuncu gibi geliyor.
Ben inanıyorum, Sow transferi gerçekleşecek. Ortega, Alex, Güiza, Kezman... daha isimlerini hatırlayamadığım nice futbolcular içinde gelmez diyorlardı. Hepsi Fenerbahçe formasını terletti, terletiyor...
Güiza geldi bu sefer biz sinirden terledik :icon_biggrin:
Orası öyle ama o zaman ki Fenerbahçeyle şimdi ki fenerbahçe arasında dağlar kadar fark var , bilmem anlatabildim mi ?
@chemedya Ahmet Ercanlar
Yarın öğlen saatlerinde Mevlüt için PSG kulübüyle bir görüşme yapılacak. Muhtemelen kiralık olarak alınmaya çalışılacak. İyi geceler...
Sow diye gittik, sanırım Mevlüt ile geleceğiz. :(
Sow'u başka takımlar istiyor mu bilmiyorum ama İngiltere,İtalya,İspanya,Almanya ligleri önceliği olacaktır...Teklif yoksa başka takımlardan zaten gelir...
PARIS'TEN CANLI-2: Sow'u İng'den isteyen M.City, Tottenham, Liverpool gibi kulüpler var. Transfer bu gece bitmez-miş ama F.Bahçe ısrarlı..
PARIS'TEN CANLI-1: Ali Yıldırım ile Hasan Çetinkaya, Moussa Sow'un ağabeyi ile görüşüyorlar şu an.. Lille ile anlaşma sağlandı ama..
Diyor İbrahim Seten.
City Balon olabilir forvete ihtiyaclari yok
O değilde Lille forvet transfer etti mi ? Omar Wade Boluspor'a geldi Sow'da bence artık Fenerbahçe'de. Herhalde Frau vardı bir de.
Nolan Roux'ı aldı abi :)