Bir andaaa bir andaaaaa Belhandaaaaaaa :zuhaha
Printable View
Bir efsane daha geldi geçti ... :D Başarılar dilerim kendisine Zaragoza'da.
Hadi bakalım, inşAllah güzel çıkar.Quote:
PSV Eindhoven altyapısından Burak Kardeş denenmek için Türkiye’ye getirildi.
Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfere karar verilecek.
Ne oldu Belhanda transferi yattı mı? haberler var mı?
TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına telefonla bağlanan Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Ersin Düzen'in sorularını yanıtladı. Kiğılı Belhanda'nın transferi hakkında ayrıntı vermekten kaçınsa da mutlu sona yakın olduklarını belirtti.
İşte Abdullah Kiğılı'nın açıklamaları...
"Bu sene oynadığımız maçların hemen hemen yarısında 1-0 mağlup başlıyoruz, umarım bundan kurtuluruz. Biz istiyoruz ki golle başlayalım ve öyle devam etsin. Takım fevkalade, çalışmalar iyi, teknik heyetten bize sunulan raporlar iyi. İkinci devre itibariyle iyi bir çalışma ortamı oldu. Türkiye Kupası maçlarında son derece başarılıydılar. Kolay değil 3 kulvarda yarışıyoruz."
Takımın tutukluğunu neye bağlıyorsunuz?
"Hocayla da uzun uzun konuştuk. Bende bilmiyorum, oyuncular da bilmiyor. Nazar var üzerimizde, inşallah bu nazarı bugün atmış olduk. Umarım bu son olur da bir daha bu sıkıntıyı yaşamayız. Anlamakta zorluk çekiliyor ama bu düzelecek yakında.
Belhanda transferinde bir gelişme var mı?
Taraftarlarımız bir kaç gün daha sabretsinler, şu anda bitmiş değil. Görüşmeler devam ediyor, bu hususta fazla açıklama yapmak istemiyorum. Çünkü her açıklama bize maddi - manevi zarar veriyor. Kulübün başkanıyla anlaşmak başlı başına bir sorun, taraftarlarımız sabır göstersin. Mutlu sona yakınız.
Bu transferdeki pürüzler nedir?
Öyle bir durumdayız ki, Türk ticaret kanununda ağırlaştırılmış cezalar var. Her söylediğimize dikkat etmek zorundayız. Talimat dahilinde doğruları konuşmak mecburiyetindesiniz. O yüzden fazla detaya girmeyeyim, ama yaklaşıyoruz diyebilirim.
Belhanda dışında bir transfer çalışmanız var mı?
Yok, Belhanda'yı alırsak transferi kapatacağız. Yerli oyuncular üzerinde yeterli anlaşmayı sağlayamadık, zaten vakitte kalmadı. Dolayısıyla Belhanda'yı alırsak bir eksiğimiz kalmıyor.
3-4 transfer yalan olmuş demek.
belhandada güya 2 ocaga kadar geliyordu.. bence yatacak o transfer ayni hazard transferi gibi
Üzerimizde nazar varmış, tüm takımı toplayıp kurşun mu döktürsek ne :D
Yönetenler ve Hoca bazen öyle konuşuyor ki başka takım taraftarı olsam, bu adamları bir ömür Fenerbahçe'nin başında görmekten büyük memnuniyet duyardım. Transfer işinin hava civa olacağı belliydi zaten, Belhanda'yı getirmenin şartı da para. Tamamen kesenin ağzını açmaya bakıyor.
hazard ile de anlasilmisti sorun paraydi 3 kurus az verdiler adam chelsea ye gitti bizde stochu aldik.. belhanda da aynisi olacak büyük ihtimal
Henri Bienvenu Zaragoza'ya kiralık gitmiş sanırsam.
Belhanda gelse bişeylerin değişeceğine inanan var mı ? Varsa şimdiden kolay gelsin.
İstemiyorum transfer falan artık, Faruk haklı hiç bir şeyin değişeceği yok.
Geçelim bunları..
Arkadaş adamlar Sneijder getiriyor, Drogba getiriyor, biz bi Balhanda'yı getiremedik :)
bu yönetim ve teknik ekip transfer yapmasın zaten. para israfından öte değil.
oyuncu almak kolay, asıl iş takıma harmanlayıp verim almak.
Siz hâlâ Belhanda. :D
Ne zamandan beri rakip takımın transferleriyle ezilip bükülür duruma geldiniz anlamıyorum.. Daha iyilerini alsalar keşke..
Sadece yapılan transferler ile şampiyon olunmadığını en iyi bizim bilmemiz lazımdı aslında. 22 yaşındaki Belhanda dediğiniz adam Çinde oynamıyor ya da kulübü tarafından kadro dışı bırakılmadı ve oynaması gereken bir turnuva var.
Kaldı ki 10 gün önce imza atmış olmasının sana ne faydası olacaktı bunun? Alıp oynatacak mıydık dün?
firmasi disinda pek bilgim yok, tanimazdim kendisini ama ne zamanki fb yoneticisi olarak on plana cikti o zamandan beri zerre degeri kalmadi bu adamin bende. su yaptigi aciklamalarin hicbir elle tutulur yani yok, hepsi bos laf. onun kadar gereksiz ve tutarsiz ayni zamanda patavatsiz biri olamaz, 1-2 milyon dolar verecek diye boyle tiplere katlanmak zorunda olmamiz cok aci. sorun sadece aziz yildirim degil cevresindekilerde de ciddi problemlerimiz var.
Alternatifi yok onun zaten. Bunu eleştirebilirsin pek ala..
Fas elenmiş. Belhanda yarın gelir İstanbul'a.
Edit: Kaldırdılar, bir daha son dakika yok : )
belhanda gelse fenerbahçe de çok şey değişmez.belki artı 5 6 puan yazarsa yazar.
alexsiz oynamya alışacak takımın ilgilendiği oyuncular zaten riyakarlığın yalancılığın ne demek olduğunu gösteriyor.
emre alex şuan şu kadro da olsalar bu takım galatasarayın ya ensesinde ya da önündeydi.
adam gibi korkak olmayan bir büyük takım hocası olmak şartıyla tabi.
Benim Fenerbahçe için ismi geçen futbolculardan anladığım kadarıyla Aykut hocanın direk olarak Alex'le sorunu varmış. Çünkü oyun sisteminde değişen bişey yok, oynanmak istenende bir değişiklik yok, oyuncu aranan bölge aynı. Ama sorun şu Alex'le Belhanda tarzı farklı oyuncular. Eğer Aykut Hoca Belhanda'dan Alex performansı bekliyorsa bi genç yetenek daha heba olur.
Herhangi bir oyuncudan Alex performansı beklemek zaten abesle iştigal :) Özel oyunculardan biriydi Alex.
Kimseden Alex olmasini bekledigini sanmiyorum ben Aykut hocanin. Alex'i bizzat gonderen de Aykut Kocaman degildir. Bu ayrimi iyi yapmak lazim. Bu sezon gonderilene kadar neredeyse tum maclarda forma verdi Alexe. Bir macta yedek soyundurmak istedi - teknik direktor olarak en dogal hakki -. Alex'in ayrilis seruvenini baslatan yine Alex oldu.
Takim ortasahasina yaratici oyuncu ariyor Aykut Kocaman, Alex'in gidisini sezon basinda hesaplamadigi icin o acigi simdi kapatmak istiyor.
Alex'in zamansiz ayrilisinin suclulari varsa bunlar Aziz Yildirim ve de Alex'in ta kendisidir.
Belhanda yeni Alex değil sadece orta alanda yaratıcı oyuncu rolünü üstlenicek kişi olucaktır. Ayrımı yapmak lazım.
Şahsen benim dediğim tecrübeyle sabit, yıllardır yeni Hagi arıyoruz biz ben değil ama her gelene yeni Hagi gözüyle bakan ciddi bir kalabalık mevcut. Belhanda geldikten sonra da ona yeni Alex gözüyle bakan milyonlar olacaktır. Ama benim düşüncem daha farklı ben Aykut Hoca'nında yeni bir Alex aradığını düşünüyorum. Alex, Hagi, Jardel, Van Hoijdonk falan bunlar eşi olmayan, olmayacak oyuncular farkındayım.
Haftalardır ezik büzük oynayan son olarak Galatasaray mağlubiyetinden sonra alelacele FB TV'de program hazırlatıp sınıra gelmiş taraftarı " 3 tane dünya yıldızı getireceğim " diye umutlandıran Aziz Yıldırım,
Karabük hezimetinden sonra yine alelacele "Bir transferi bitirdik hafta başında takıma katılıyor, 2-3 transfer gerçekleştirip bunları kampa yetiştireceğiz" diyen Abdullah Kiğılı,
Ve bugün transferin son günleri, elde sıfır ve sonunda yönetime Sosyal Medyada büyük bir tepki. Aslında ne bu adamlarda ne de Fenerbahçe'yi yönetip bu hale sokanlarda suç aramıyorum, Suç bu palavralara kananlarda, Galatasaray 2 transfer yapınca gerçeğin farkına varanlarda. Senelerdir Aziz Yıldırım'ın gütmüş olduğu ucuz politikayı yutanlarda. Onun için ağlamak da yok sızlamak da. Herkes hak ettiğini yaşıyor.
aziz yıldırım napmaya çalışıyor valla ben anlamadım
verdiği yalan vaadler artık iyice can sıkmaya başladı
1 milyar koyacaktı kasaya yalan havuzdan cıkacaktı yalan
kampa transfeler, dünya yıldızı yalan
fenerbahçe başkanlığının imajını zedeliyor.
tribünleri bölmeye çalışıyor iyiden iyiye, gfb de belli başlı adamları besliyor migros tayfasında, geçen gece gidip takımı karşılayıp büyük başkan çekmişler.
gerçekten fenerbahçeye yakışmayacak şeyler oluyor ve olmaya da devam edecek gibi.
transfer gelmemesi fenerbahçenin geleceği adına en hayırlısı gelecek yeni yönetim ve hoca yapsın bundan sonra transferi.
Aziz Yıldırım bıraksın artık. Sıktı gerçekten, kaç ay önce 1 ay sonra müthiş 2 proje açıklıyorum demişti, ortada yok. Vaatlerin ardı arkası kesilmiyor. Suyu çoktan ısındı da yıl sonunu bekliyoruz.
Eğer Aziz Yıldırım başarılı bir başkan olsa fenerbahçe şu anda dünyanın en büyük 10-15 kulübünden biriydi fakat o eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi fırsatlar ise galatasarayın berbat bir mali durumu olması beşiktaşın sportif yönden başarısız olması uyum sağlayamamasıydı ama olumlu kullanmadı artık o ihtimali de kendi yok etti bence
Bu gidişle biz sezonu transfersiz kapatıcaz öyle görünüyor sadece belhanda var onun akıbeti mechul değil değil.Başkan Almanya'ya gitmiş gelmiş.Başkanı satmak istemiyormuş.Anlaşılan bu transfer olmayacak gibi.