sow bitti sanırım.
Anlamıyorum daha durumlar bu kadar karışıkken neden bu kadar pahalıya oyuncu alınıyo...Bi şey bildikleri var demekki küme düşürülme olmayacak.
Printable View
sow bitti sanırım.
Anlamıyorum daha durumlar bu kadar karışıkken neden bu kadar pahalıya oyuncu alınıyo...Bi şey bildikleri var demekki küme düşürülme olmayacak.
Zaten suçsuz olduğumuza inanıyoruz yani bizim inancımız gerçekse küme düşürülme gibi birşey olamayacağından çok normal böyle bir transfer yapmak. İnsan inandıkları üzerine bir hayat yaşar.
Bunun dışında inandığımız şey yanlış bile çıkarsa yani küme düşersek Sow'u elden çıkartmak hiç zor olmayacaktır. Harika transfer oldu, harika.
Moussa Sow 19 Ocak 1986
Doğum Günün Bize Geldiğin Gündür :D
Burada Fenerbahçe yönetimini tebrik ederim. Bu zor dönemde böyle bir riski aldıkları için.
Sow Fenerbahçe için yararlı olacaktır.
Çubukluyu görelim de öyle inanalım.:p
Sanıyorum Krasic işi çıkmaza girince, orada kullanılacak bütçe buraya aktarıldı ve Dia'dan verim alınmaya bakılacak. Dia ve Niang'ın milli takımda baskı kurdukları kesin.
Evet şimdi sıra bu dönemde 6-7 maç bizi götürecek bir forvet, Nobre istenilse hemen bitirilebilir Semih'i falan vermeden, kısa vadede iş yapacak yedek kalmayı sorun etmeyecek yerli statüsünde bir isim iş görecektir.
Alsınlar mehmet yıldızı :D
okan yılmaz yokmuydu oda gol kralı oda olur:D
Net bir şekilde Niang etkisi yaratacaktır. Çok kaliteli bir santrafor,böyle bir transferi bitirdikleri için FB yönetimini tebrik etmek gerekir,ama biraz rakipleri de düşünmeleri gerekirdi :p Bienvenue'den Sow'a geçiş hoş bir durum değil :p
sanki şike demedikleri adam kalmadı :D mehmet gsye daha yakın bi futbolcudur hem şike demezler
[YOUTUBE="cEZ9-D-5BP4"]...[/YOUTUBE]
Helal olsun yönetime bide mevlüt gelirse on numara olur :D
10 numara alexde belki 13yada 14 olabilşir:D
videodaki gibi guzel goller atar umarim ligimizde.:p hayirli olsun
http://www.facebook.com/photo.php?v=166770946759646
İlker Yasin'in yorumu da enteresan :)
dikkat ettiniz mi hep sağ çaprazdan atmış yada videoya o golleri koymuşloar :D
Atıcak atıcak kara boğa numarasıda 7 olsun kimsede yok yanlış bilmiyorsam bu numara
valla kaç olursa olsun gelsin de :D
8 olmaz ki kim giymiş sekizi giydiyse çıkarsın yada gitsin başka kulübe numara boşalsın:D
Mevlut kiralanicak, El-Arabi de alinacak diye haberler var. Sow da geldi, forvet mevkii bu sekilde tamamlanirsa bu 3-4 haftada GS alabilecegi max puani alsin. Cunku Play-off ta isleri zor olucak :n:
el arabiyi almayız gibime geliyor mevlüt kiralanabilirse güzel olur
Şu transfer tamamlansın, yeni patch'le birlikte Fm 2012'i orjinal satın alacağım. :) Hadi be! Çok uzattın reyiz, gel artık.
Zaten haber dun geceden beri bu yonde, yeni birsey yok. Kluplerden resmi aciklamalari bekliyoruz sadece.
Bienvenu Manisa maciyla birlikte gozden cikarildi bence. Sezon basindaki Emenike-Niang ikilisinin bosalttigi bolgeyi Sow-ElArabi ile dodurabilecegi dusunulebilir yonetimin. Ben El-Arabi de alinabilir diye dusunuyorum. Mevlut de varsa listede, Semih ciddi ciddi dusunmek zorunda kalicak takimdan ayrilmayi.