Allah aşkına bir alınan adamı da izlemeden yorum yapmayın kötü diye.Nerden biliyorsunuz belki 2.Taffarel olacak yapmayın :)
Printable View
Allah aşkına bir alınan adamı da izlemeden yorum yapmayın kötü diye.Nerden biliyorsunuz belki 2.Taffarel olacak yapmayın :)
Türk futbolunun yan top zaafını düşününce yan toplarda zaafı olan bir kalecinin alınması ne kadar mantıklıdır ? Taffarel'de yan top almaya çıkarken ölümden döndüğü için yan top zaafı vardı ama o zaman ki kadro bu eksikliği hissettirmiyordu şimdi ki kadro aynı formu gösterebilecek mi ? Bu kaleci 30 yaşındaymış 1 yıllık kontrat yapmış keşke Vander Sar'ı ikna edip istediği ücreti verip deneselerdi.
Hürriyet : Abdurrahim Albayrak'ın açıkladığı kaleci Lauro başkan Ünal Aysal'dan veto yedi.
Bir iki yerden okudum, rüzgarın yönü tekrar Muslera'ya dönmüş sanırım. Muslera gelsin artık. :)
Bizdeki mantık hep aynı zaten.Mehmet Batdal gelir yeni Hakan Şükür deriz.Bir 10 numara gelir yeni Hagi deriz.Bir kaleci gelir yeni Taffarel deriz.Genelde de bu oyuncular kıyaslandığı kişinin tırnağı kadar performans veremezler.2.Taffarel olacağını hiç mi hiç sanmıyorum.Adam gibi oynasın saçma sapan işler yapmasın o bana yeter.Ama yıllardır devam eden kaleci sorunumuza çözüm değil bir sorun daha gelir diye düşünüyorum.
İstatistikleri bulunduğu konum vs.den belli oluyor az çok :)
Zapata'yı falanda izlememiştik geldiğinde ama adam belli ediyor yahu kendini daha gelmeden. Valla şu kaleci mevkiğine bastırıp parayı almamız lazım. Şöyle 25-26 yaşında bir kaleci al bastır parayı. 10 sene oynasın.
Hikmet Albayrak "Prensip anlaşması kesin anlaşma değildir." demiş Twitter'dan. Yedekte mi bekletiyorlar acaba bu adamı.
Romero'dan daha iyisini alamıyolarsa Romero'yu alsınlar uzatmasınlar :D
Bari Sinan Bolat'ı alsaydık o adamı beğenmedik ya.
Buffon gelecek derler,yaşlı denir.Muslera gelecek,kötü kaleci şurası burası zayıf denir.Zaten hiç bir şeyi beğenmediği bazı taraftarlar bence Laura iyi transfer.İyiyse sonuna kadar yanındayım,kötüyse de o zaman eleştirirsiniz.Siz daha gelmeyen,İstanbul'a ayak basmamış adamı kötülemeye şimdiden başlarsanız bu yönetimi kimi alsa yazık gerçekten :)
Muslera - Romero - Sinan 3lüsünden birinde karar kılsınlar parası neyse verip alsınlar getirsinler yeter yav
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=707663
Şeref Aydın sağlam olmadıkça yazmaz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun diyebilir miyiz acaba? :)
NTVSpor'da da cikti herhalde adamlar bizi cok sevindirmek icin once Lauro sonra Muslera diyecekler :D Gel Muslera gel gozunun yagini yiyem :zuhaha
Galatasaray'da rota yeniden Muslera'ya döndü
29 Haziran 2011 20:26 | NTV Spor
Brezilya basınının Galatasaray'ın Internacional'den Lauro ile anlaştığını yazmasına rağmen, sarı-kırmızılı yönetim taraftarın tepkisi nedeniyle Lauro transferini dondurdu. Sarı-kırmızılılar yeniden Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'ya döndü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/161/muslera3_V9EYB.jpg
Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro transferini askıya aldı.
Galatasaray'ın Lauro ile anlaştığı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından taraftar Internacional'in 3. kalecisinin Galatasaray'a gelecek olmasına büyük tepki gösterdi. Dün Brezilya basınında Lauro ve Taffarel'in fotoğraflarının yayınlanması ve Brezilyalı kalecinin menajerinin katıldığı radyo programında "Galatasaray ile anlaştık" açıklamalarının ardından taraftar gün boyunca kulübe bu transfer nedeniyle çeşitli kanallarla tepkisini dile getirdi.
ALBAYRAK DA DOĞRULAMIŞTI
Türkiye Futbol Federasyonu seçimi için Ankara'da bulunan Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, "Lauro hayırlı olsun, az maliyetle büyük bir yıldız yaratacağız" sözlerini kullanmıştı. Yönetim taraftarın büyük tepkisi nedeniyle Lauro'dan vazgeçerek rotasını daha önce Lazio Kulübü'ne "Artık, ilgilenmiyoruz" dediği Fernando Muslera'ya çevirdi. Galatasaray, Roma Kulübü'ne teklifini yeniledi.
Ayrıca, Lazio'nun uzun süredir transfer listesinde olan Lorik Cana da takasta kullanılacak.
Kaleci ve forvet transferi ile sanırım transferleri tamamlayacağız.Halbuki ben hala orta sahaya adam bekliyorum.Bana kalırsa forvetden önce orta sahaya adam almak önceliğimiz olmalı.
Haydaaaa :D.Fm'de olsa çoktan menajer görüşmeleri bırakmıştı adama bir gel bir gelme diyorlar.
Stancu Mehmet Baros Elmander bizi bu sene taşırlar olmadı bir tane alırız tüm transferler bitince.Emre abinin dediğine katılıyorum.
Birde yeni aldığımız gurbetçi adam vardı.Oda forvetti sanırım.Mehmet Batdal bakalım takımda kalacak mı?Onu kazanabilirsek çok güzel olur.
G.Saray ve Kaka iddiası!
İspanya medyası, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Real Madrid'li Kaka'yı transfer etmek istediğini yazdı.
29 Haziran 2011 Çarşamba - 22:07
Sporx.com dış haberler
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS, internet sitesinde yayınladığı bir haberde G.Saray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in Kaka'yı istediğini yazdı.
Haberde Avrupa'nın transfer piyasasında en aktif takımı olarak bahsedilen G.Saray'da iyi bir kadro kurmak isteyen Fatih Terim'in yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği belirtildi.
Galatasaray'ın Atletico Madrid'den Forlan ve Reyes ile de görüşme halinde olduğu belirtilirken, Fatih Terim'in güçlü bir kadro kurmak için Real Madrid'de gözden düşen Kaka'ya sarı kırmızılı formayı giydirmeyi düşlediği söylendi.
AS gazetesinin iddiasına göre Galatasaray Kaka için Real Madrid kulübüne iyi bir teklifte bulunursa İspanyol kulübün bu transfere onay verebileceği ifade edildi.
http://www.sporx.com/img/2011/06/29/kaka.jpg
İmkansız...
Kaka'yı istemeyen teknik direktör mü var :) Herkes ister kimse alamaz :) Böyle hayaller peşinde koşacağımıza alalım 3 tane sağlam adam tamam daha niye uzatıyorsak.
Abartmamak lazım.
İstemek bedava.
Ben de önümüzdeki 5 senede 7 lig şampiyonluğu , 9 şampiyonlar ligi kupası istiyorum ama bunları yaparken ligde birinci olmamayı ve Edirneden ötede maç yapmamayı istiyorum. Anladın sen onu.... eigghhhh.... :n:
http://www.yukleresim.com/images/367...4708004539.jpghttp://www.yukleresim.com/images/841...9391432174.jpg
İyice cıvıttılar artık. Brezilyadan mı afrikadan mı çinden mi artık adam getiriyorlarsa getirsinler koysunlar da saçma sapan haberler çıkmasın en azından. Ben şampiyonluğa oynayacak bir takım kesinlikle beklemiyorum.
Twitter'da bombalar patlıyor yine. Söylenene göre SPK'dan mı KAP'tan mı ne biri yarın Muslera'nın açıklanacağını söylemiş. Ayrıca Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları nedeniyle 114Bin TL para cezası yemişiz.