Elano`nun golünü dün gece gördüm.Muhtesem ötesi bir gol.Yani bir frikik bu kadar isabetli vurulur mu ? Tam Doksana ! Helal olsun valla.
Printable View
Elano`nun golünü dün gece gördüm.Muhtesem ötesi bir gol.Yani bir frikik bu kadar isabetli vurulur mu ? Tam Doksana ! Helal olsun valla.
yaklaşık 30-35 metreden kalecinin hatası olmadan atılan ender gollerden bir tanesi..
Zaten anca oraya vutunca gol olur o da oraya vurmuş :icon_biggrin:
Gözlerini lig şampiyonluğuna diktişler herhalde
manchester ligde,sampiyonlar liginde sampiyonluk icin mucadele ediyo ayriyetten bide carling cup ve FA cup var bu bu buyuk takimlar ya carling cup yada FA cupdan birini devre disi birakiyolar kaybetmelerinin nedenide bu.
Bende bu maçı yeni gördüm.Demek yenilmişler.
Fena transferler yapmadılar ama bir şeyler ters gidiyor.
Anlamış değilim.
ters giden bisey ben goremedim;)
Gayet normal.İngiltere'de herşey olabilir.
Henry nin gitmesi kendi kararı ona bişey demem.Ama Arsenal için iyi oldu.Takımın umudu Henry di ve oyun Henry üzerine kuruluydu.Şimdi tam bir takım oldular.Belki ara sıra tökezlerler ama 1-2 sezon sonra böyle bir problem olmaz.Önümüzdeki 10 yıl Arsenal ortalığı dağıtacak
Newcastle United tekink direktörü Sam Allardyce, Salı günü rezerv lig maçında yıldızlaşan ve sakatlığından kurtulan Emre Belözoğlu'nun en önemli kozlarından biri olduğunu ve onu asla kaybetmek istemediğini açıkladı.
Salı günü Manchester City'le oynanan ve 2-2 biten rezerv lig maçında üstün bir performans ortaya koyan ve süper bir frikik golüne imza atan 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili, Newcastle World Tv'ye konuşan teknik direktör Allardyce, "47 defa Milli takım formasını giymiş yıldız bir futbolcuyu Ocak ayındaki ara transfer döneminde kesinlikle bırakmayacağım. Emre pas yüzdesiyle ve kapalı defansları açabilme kapasitesiyle takımda eşi olmayan bir futbolcu. Ayrıca müthiş bir sol ayağa ve sahanın her yerini görebilen gözlere sahip. Diğer ortasaha futbolcularından kesinlikle çok farklı ve takımımıza ekstradan çok şey katabilecek bir yetenek. Kadromun yeterli olduğunu düşünüyorum ve kaybetmeyi en son isteyeceğim futbolculardan biri Emre. Artık sakatlıktan kurtuldu ve Milli maç arasıyla birlikte sağlığına iyice kavuşacak ve yüzde yüz fit haliyle müthiş işler yapacak" dedi.
Milli futbolcu Emre ise yaptığı açıklamada, "Bu sezon Milli takımda ve Newcastle'da 2'şer maç oynayabildim. 2 ya da 3 maç üst üste oynadıktan sonra mükemmel hale geleceğimi düşünüyorum. Antrenmanlara çıkmak güzel ancak maç yapma alışkanlığı çok farklı birşey. Tüm futbolcular gibi ben de oynamak istiyorum. Son 2 senede 65'in üstünde maçta görev aldım ve bu sezon da aynısını yapmak istiyorum. Yaz döneminde iyi transferler yaptık ve çok zor geçirdiğim son 4 ayımı dikkate alacak olursak yeniden ilk 11'de sahaya çıkmaya başlamak hiç de kolay olmayacak. Çok fazla çalışarak formayı kapmak istiyorum ve takım arkadaşlarım ile teknik direktörüme saygı duyuyorum" dedi.
Oynatsin artik Emre'yi....
Elano cok güzel gol atti..
Emre'den faydalanması lazım Newcastle'in cok iyi topcu bence..
Ne ahantarı.Sezon başından beri adamı oynatmıyor.Lig de sadece 2dk forma giyebiLdi.Neden bahsediyor ALLardayce.
Emre bana göre Milli takımımızın en süper,yetenekli futbolcusu. Onsuz milli takım olmaz. Emre'ye her ne yaparsa yapsın ayrı bir sempati duyuyorum Galatasaray'dan ayrılsa bile. Çok iyi bir yetenek Sam bu işi bilmiyor. Reading'e attığı frikikten sonra güyya Newcastle'ın vazgeçilmesiydi. Ahh Sam ahh geç kaldın.
yedek anahtar heralde..adamı 1 maç bile 90 dk sahaya sürmemiş anahtarım diyor..
Anahtarını kaybetmiş.
arada bir 11de oynatsan sürekli yedek nsl anahtarın anlamadım
Bence o anahtar kırlmış.
Anahtari kaybetmis...
Yakında forma şansı bulmaya başlar menajerinde dediği gibi Emre newcastle için çok önemli
sol anahtarı heralde :icon_biggrin:
Oynat o zaman
Mübarek ayda yalan söylemiş.
Yalanın batsın ..
Alırım anahtarını Allardayce
Emre'den nerfet ediyorum. Oynatmaması beni sevindiriyo açıkçası.
Oynat Artik Bİ Zahmet Bu Arada Neden Bukadar Nefret Edİyosunkİ M@rmelat?
Adamım ligdeki gibi gollerine devam ediyor:D
Bırak bu ayakları hoca.Oynatmıyorsan takımdan gönder.