Bunları gösteriyolar ama 1-2 sini maçlarda giyiyolar diğerlerini hiç kullanmıyolar sadece satış amaçlı yada bana öyle geliyo :)
Printable View
Bunları gösteriyolar ama 1-2 sini maçlarda giyiyolar diğerlerini hiç kullanmıyolar sadece satış amaçlı yada bana öyle geliyo :)
Yalnız siyah forma canlı çok daha güzel. Yakası V olsa alırdım herhalde.
http://www.galatasaray.org/images/ha...12b%20copy.jpg
http://www.galatasaray.org/i/spacer.gif
19.07.2011 11:32
İngiltere Galatasaray Futbol Okulu Açıldı
İngiltere Galatasaray Futbol Okulu, düzenlenen törenle açıldı.
İngiltere Galatasaray Futbol Okulu'nun açılışında kurdele kesen Muhafazakar Parti Milletvekili David Burrowes, Galatasaray forması giyerek "En büyük Cim Bom Bom" tezahüratı yaptı.
İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği öncülüğünde başlayan 'Galatasaray Futbol Okulu' projesi, dün akşam düzenlenen bir törenle hayata geçti.
Galatarasaray Futbol Okulları Yöneticisi Savaş Çam'ın Londra'ya gelerek yaptığı incelemelerin ardından verdiği onayla dün akşam Southgate Hockey Center tesislerinde gerçekleştirilen açılışa Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Ahmet Demirok, KKTC Londra Konsolosu Mustafa Kemal Beyazbayram, İngiliz İşçi Partisi Türkiye Dostları Grubu Başkanı Nilgün Canver, Galatarasaray Futbol Okulları Yöneticisi Savaş Çam ve Cihat Aksu'nun yanı sıra Muhafazakar Parti Milletvekili David Burrowes katıldı.
Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Metin Arslan, açılışa katılan İngiliz Milletvekili David Burrowes ve Başkonsolos Ahmet Demirok'a birer Galatarasaray forması hediye etti.
İngiliz Milletvekili Burrowes ve Başkonsolos Demirok, daha sonra okulun resmi açılışını yapmak üzere Galatasaray Futbol Okulu yöneticileri ve öğrencileriyle biraraya geldi.
Burrowes, sarı kırmızı kurdeleyi kesmeden önce yaptı açıklamada, "Öncelikle herkese hoşgeldiniz diyorum. Galatasaray Futbol Okulu'nun resmi açılışını yapmak benim için büyük bir onur. Özellikle benim seçim bölgemde olması çok sevindirici. Bir maç yapıcı olarak Galatasaray ve Southgate Hokey kulüplerini biraraya getirdim. Bir yıl önce bu tribünde otururken bu sahaların daha farklı amaçlar içinde kullanılabileceğini düşündüm. Gençlerin futbol oynayabileceği bir alan yarattık" dedi.
Sarı kırmızı olan bütün renkleri çok sevdiğini ve kendisinin de bir Arsenal taraftarı olduğunu söyleyen Burrowes'in sarı kırmızı kurdeleyi keserken Türkçe olarak "Tebrik ederim, Cim Bom Bom" demesi uzun süre alkışlandı.
Başkonsolos Ahmet Demirok ise burada yaptığı konuşmasına, "Böyle bir tesisi açmış oldukları için Galatasaray Futbol Okulu yöneticilerine teşekkür ediyorum" diyerek başladı. İngiltere ve dünya çapında bu tür tesislerin artmasını istediklerini söyleyen Demirok, "Spor, toplumlarla kaynaşmayı sağlayan en büyük özelliklerden bir tanesidir.Çocuklara disiplin ve terbiye verirken takım halinde hareket etmeyi öğreten bir spor dalı futbol. Dünya'daki en popüler spor dalların başında geliyor" dedi.
Başkonsolos Demirok, şöyle devam etti:
"Bildiğiniz gibi İngiltere'de yaşayan Türk toplumundan gençlerin durumu pek iç açıcı değil maalesef. Çeşitli kötü alışkanlıkları var; çetelerdir, başka kötü durumlardır... Bu tür spor okullarıyla çocuklarımızın o kötü yerlerden, sokaklardan futbol sahalarına, spor alanlarına gelmelerinin teşvik edici olduğunu düşünüyorum. İngiltere, futbolun beşiği olan bir ülke. Çok gelişmiş ve rekabetin yoğun olduğu bir lige sahip. Türklerin futbol kabiliyetini hepimiz biliyoruz. İşte son zamanlarda dünyanın en ünlü kulüplerine transfer olan Türklerimiz var. Özellikle Almanya ve İsviçre'den. 'Neden İngiltere'den de olmasın' diyoruz. Çünkü dünyanın futbol beşiği olan ülkeden de genç Türk futbolcularımızın yetişmesi ve futbol dünyasında Türkiye'nin sesinin duyurulmasının büyük bir avantaj olacağını düşünüyorum. Bu futbol okulunun da Türkiye'nin tanıtımına katkısı olacağını düşünüyorum"
Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Metin Arslan da dernek olarak bu fikri oluşturduklarını ve yola çıktıktıklarını söyledi.
Arslan "Derneğimizin bu görevi bana vermesi dolayısıyla bu günlere geldik. Bütün amacımız gençlerimizi sokaktan almak, özgüvenlerini kazanmalarını sağlamak; çetelerdi, alkoldü, silahtı...Belirli bir dönem bunlarda uzak tutumak. Ve birinci amacımız Türkiye'deki Galatasaray'ımıza futbolcu göndemek, o yetenekleri bulup. Bunun haricinde, Almanya'da örneğini çok görüyoruz. Türk futbolcularımız Almanya için oynuyor. Tabii Türkiye Futbol Federsyonu her tarafa yetişemiyor. Bizler de gönüllü olarak bazı şeyler yapıp bu konularda yardımcı olmak istiyoruz" dedi.
Mevcut 50'den fazla öğrencilerinin bulunduğunu, ancak okullar başlayınca bu rakamın 100'ün üzerine çıkacağını kaydeden Arslan, "Neden kız futbol takımı kurulmuyor?" şeklinde sitemlerle karşılaştıklarını ve bu yönde çalışmalarının bulunduğunu ifade etti.
Liverpool maçı biletleri 26 Temmuzda satışa çıkıyor
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=12510
Şu tişört de güzelmiş :)
Twente maçını izleyen var mı?
Ben izliyorum. :)
Ben de izliyorum kotu top oynuyoruz. Ortasahaya adam sart. Melo'ya bile raziyim artik.
Oyun kurmakta zorlanıyoruz dersek daha doğru olur. Tam kötü denemez, pozisyon vermiyoruz ama bulamıyoruz da. :) Öndekilerin uyumu arttıkça ve orta sahaya Ceyhun'dan daha yaratıcı birileri gelince düzelir gibi. Selçuk'un ayağına bakılıyor sadece oyun kurmak açısından.
Dipnot, pozisyon vermeme konusunda Baltazar'ı ayrı tuttum. Sadece kendisinin verdiği açıklardan dolayı ceza sahamıza 1-2 top girdi. :)
4-4-1-1'e dönüyoruz. Baros ve Elmander çıktı, Culio ve Stancu girdi.
Gol yemişiz kornerden.
Pozisyon vermeden gol yedik ve 1-0 yenildik. Bence top bizde değilken iyiydik. :) Pozisyona girme sıkıntımız var. Orta sahaya yapılacak transfer(ler) ve takımın uyum sağlamasıyla aşılabilir bir problem.
Görüyorsunuz demi ama ? Boşuna felaket tellallığı yapmıyoruz. Takımın bir sürü eksiği var .
Beyler culio,stancu,elmander nasildi maci izliyemedim ?
Maçtaki tek gol
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=LM2wW6IE89I"]Gol[/YOUTUBE]
Culio'nun masallahi var. Stancu iyi niyetli ama pek numarasini goremedik, Elmander de oyle. Bunlarin asil sebebi hucumda genel olarak kotu olmamizdi.
Bu kadroya Kallström şart en azından Cambiasso gelmeli. Yaratıcı oyuncu eksikliğini çekiyoruz. Culio, Yekta, Ceyhun, Selçuk bu seneyi götür aslında da şampiyonluk imkansız olur ilk 5'e oynarız anca. Bana kalırsa Kallström gelsin Emre Çolak'ı da eğitsin kendiside oynasın :D
Elimizdeki kalecileride korumamız lazım hep birden musleraya yüklenirsek oda pek iyi olmaz en azından ufuka zaman vermek lazım ama cidden aykut artık napıyo bende bilemiyorum :)
Yine kornerden gol yemişiz ya.İnşallah Fatih hoca bu sorunu çözer.Geçen sonu içimizi çok acıtmıştı bu şekilde çok gol yememiz.Bu sene inşallah tersine bir durum izleyip,duran toplardan gol yiyen değil,duran toplardan gol atan bir takım haline geliriz.
Aykut dün pek de kötü değildi. Yediği golde tereddütte kaldı. Bence de Kallström lazım ama kesinlikle kanat da lazım. Kazım-Arda-Aydın'la 1 arpa boyu yol katedemeyiz. Volkan Şen ismi geçiyor, gelirse çok güzel olur.
Kanatlardan hani "yardırıp gidecek" bir elemanımız yok. Arda daha çok tekniğe dayalı bir oyun oynuyor pek süratli değil. Kazım da yetersiz biraz o konuda. :) Eğer 4-4-2 oynayacaksak kanatta çizgiye inip orta kesecek bir oyuncu şart en azından.
http://www.futbolistan.net/images/ha...ocak-20111.jpg
:icon_twisted:
Yardırıp gidecek adam tam Keita'ydı ya. Lyon satsada Jimmy Briand'ı alsak aslında :D
Yahu anlamıyorum. Emre Çolak gibi bir futbolcuyu oynatmıyoruz, halen Ayhan giriyor sahaya Emre Çolak yedekte oturuyor. Adam her girdiği maçta katkı sağladı
__________ - Muslera - ____________
Sabri Reyiz - Ujfalausi - Ayıboğan - Balta(?)
_______ - __Melo - Selçuk___ - ______
C.Kazım(?) ____ - ? - ________Arda
___________ - Baros (?) - ___________
şeklinde oynamalıyız c.kazım melo selçuk arda baros elmander oynarsak pozisyon bulmakta çok zorlanırız forvet arakası elmander de oynayabiliyomuş galiba ama pek izlemedim lincoln gibi pozisyon yaratcak biri olmalı. bana göre sabri ye yedek bi türk sağ açık ve ofansif ortasahada oynayabilcek bi joker(Gio) bir ofansif ortasaha(Diego) bir solbek belkide bir forvet alarak transferi kapatmalıyız ve kesinlikle 4-2-3-1 oynamalıyız
Kadromuz şekillenmeye başladı;
Kaleci Muslera.
Sağ bek Sabri ya da transfer. Büyük ihtimal Eboue olabilir.
Stoperler Servet ve Ujfalusi.
Sol bek ne yazık ki Hakan Balta.
Orta saha da Selçuk ve Melo.
Solda Arda, Sağda Kazım.
Çift forvet Baros ve Elmander. Veya bugün ismi geçmeye başlayan Adebayor.
Eboue gelirse Sabri pek yedek kalmaz.Ama Eboue sol bek de oynayabiliyormuş sanırım.Hani orda oynasa bizim iki sol bekten çok daha iyi oynar asıl mevkii olmamasına rağmen.Sabri'yi kanatta da kullanabilir Fatih Terim.Atıl'ın bahsettiği gibi hızlı,çizgiye inip ortayı da yapar.Ama o orta dağa taşa gideceği için yardırsa neye yarar :)