Tam türk işi sezon başı serbest bırak devre arası para ödeyip geri al. Para çok büyük bir meblaa değil ama saçmalıktan başka birşey değil şu olan.
Printable View
Tam türk işi sezon başı serbest bırak devre arası para ödeyip geri al. Para çok büyük bir meblaa değil ama saçmalıktan başka birşey değil şu olan.
Zararın neresinde dönülse kardır, Fenerbahçe Emre'yi alarak çok akıllı bir iş yaptı.
6 aylık ara vermesi iyi oldu Emre'nin kafası rahatlamıştır en azından. Hayırlı olsun.
Emre gitmemesi gerekiyordu alınarak geçte olsa hatadan dönüldü,Zieglerlede görüşmeler borsaya bildirilmiş oda geliyor Webo daha açıklanmadı.
Bir tek Emre transferi mutluluk verici diğerleri tamamen fos. Madem forvet alıcan Niang Türkiye'ye dönmek istiyor önceliği eski kulübü olucaktır teklif versene. Ziegler tamamen yedek sol bek olarak alındı parası çok değilse ona bişey diyemem Caner'den bek olmaz Hasan Ali 40-41 maç kaldıramaz bir sezonda cezası var sakatlığı var. Belhanda gibi genç bir yeteneği 1-2 milyon yüzünden almıyorsun gidip zamanında Bienvenu gibi adama 4milyon veriyorsun. Zamanında yapılan kötü transferleri şimdi çekiyoruz. Burada suç Aykut Kocaman'da değil Aziz Yıldırım ve yönetimdedir. Aykut Kocaman'dan beri transferde ki değişikliği beğenmeyen yoktur.
cok geride kaldi ama 3 temmuz sureci yasanmamis olsaydi suanki durumumuz cok farkli olurdu. olanlarin hepsi bunun kirintilari. ne gs bu kadar one cikardi ne de fb bu denli dip yapardi. sampiyon oldugumuz sezonun sonunu hatirliyorum da durdurulamaz bir yukselise gecmistik. hersey tuzla buz oldu. hala belimizi dogrultamadik. yapamadigimiz transferlerden de belli oldugu gibi durumumuz pek icacici degil. su an olanlar ne vizyonsuzluk ne baska birsey, tamamen acizlik. maddi acidan bunalimda oldugumuz daha bir ortaya cikmis oldu. guizaya 14m avro veren klup bir belhanda transferini yapamaz mi, demek yapamiyor iste. bunda yonetimin hic mi sucu yok, bas sorumlusu bence. aykut kocaman burda sadece bir figuran, uzerindeki adam cok guclu cunku.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/r...eler_9915.html kiralık gelmiş gözüküyor
Daha öncede yazdım Selçuk Şahin bile tüm maç başılar primler hariç 950bin euro garanti paraya oynuyor. Büyük takımlarda ya da bizde bilmiyorum alt limitler bu şekilde yüksek. Gençler dışında Selçuk'tan az kazanan kaç kişi vardır allah aşkına takımda. 20-25 kişilik bir kadronun yıllık gideri inanılmaz boyutlara ulaşıyor. Biz taraftar olarak elimizden geleni yaptık yıllarca ama son zamanlarda fenerium gelirleri de düşmüş gibi geliyor bana. Bir çözülme,bölünme var çünkü kendi içimizde de.Bunun üstüne şampiyonlar ligi gelirinden son bir kaç senede mahrum kalınca kaçınılmaz son ortaya çıkıyor.
O yüzden yapılamayan transferlere bir şey diyemiyorum. Tekrar borçlanarak yeni bir transfer yapılırsa ve üzerine başarısız olunursa geri dönüşü olmayan bir krize girebiliriz. Bunun yanı sıra sezon sonu yönetimin değişmeyeceği garantisini kimse veremez şu an. İşler bu kadar karışıkken varsın Belhanda gelmesin. Şampiyonluk da istemiyorum ben sadece avrupada biraz gidelim ve seneye şampiyonlar ligine kalabilelim bunlar bana yeter bu sezon için.
Emre iyi bir transfer oldu. Para verip aldık evet ama yarım dönemlik maaşını ödemediğimiz düşünülünce maddi bir zarar yok onun transferinde. Emrenin yarım dönemi 350bin eurodan çok daha maliyetli olurdu. Hem kafasını biraz toparlama şansı bulmuştur avrupada.
Ziegler zaten kiralık gelmiş. Bence gerek yoktu ama nasılsa sezon sonuna kadar geldi zararı dokunmaz.
Webo gelecek mi bakacağız. Bence gelmeyecek ama gelirse Nobre etkisi yapacağından hiç kuşkum yok.
Teşekkür ederim düzeltmen için. Düzeltmenin üstüne bir küçük hesaplama yapalım mevcut kadroda:
As oynayanlar: Yobo, Meireles, Cristian, Kuyt, Stoch, Sow diye düşünelim. (6 yabancı)
Geriye kalanlar ise tribünde. Tribündekiler kim? Ziegler, Krasic, Webo, Bienvenu
Tribündekilerin bonservis bedelleri: Krasic 7 milyon, Bienvenu 4.5 milyon, Webo 3 milyon, Ziegler bedelsiz. Toplam: 14.5 milyon Euro. Maaşlarını saymıyorum bile.
Yani F.Bahçe'nin tribüne yaptığı bonservis bedeli harcaması 14.5 milyon Euro.
Emre, Ziegler, Webo. Bu transferler tamamen 2-3 transfer sözünü tutmaya yönelik bence. Hocamızın izlediği isimler var, gerekli çalışmaları yapıyoruz deyip bu isimler alınmaz. Emre fark yaratır ayrıca Belhanda'nın gelmeyişine karşı oluşan tepkiyi de azaltır, Ziegler fazla şans bulamaz bence. Webo için önce izlemek gerekiyor. Sow ile güzel bir ikili olabilirler, düzenli oynamaz yedek olursa onun da vereceği katkı şu aşamada soru işareti.
Aykut Kocaman şampiyon bile olsa sezon sonu görevini bırakır bence, yeni bir teknik direktör gelir ve onun isteği doğrultusunda ciddi yatırımlar yapılabilir. Belhanda veya başka oyuncunun maliyeti altına girilmemesi bu açıdan mantıklı gözüküyor.
fenerbahce yönetimine ne oldu anlayamıyorum neden bu tarz bir yol izleniyor kafam almıyor. emre geri gelecegine salih denen cocuga daha cok sans verip oyuncuyu kazansa daha iyi olurdu fenerin sadece stoper ve forvet eksigi var bana göre.
webo geldi fenere ancak aykut cift forvet oynatmıyor muhtemelen webo yedek kulübesini zenginlestirir sadece.. zigler yerine stoper alsalarmıs cok daha iyi olurmus..
Ben de sene sonunda Aykut'un gideceğini ve bu bağlamda Belhanda transferinin yatmasının normal olduğunu düşünüyorum. Bence Webo yerine bir stoper alınmalıydı, aslında geleceği kesin değil ama, takımda zaten Sow, Semih ve gerektiğinde idareten oynayacak Kuyt var. Takımı çift forvete çevirmedikten sonra 31 yaşındaki adama 3 milyon vermek çok saçma.
Bu sene en azından 2. olup seneye adam akıllı bir plan ve programla sezona başlar ve şampiyonlar ligine katılırsa iyi olacağını düşünüyorum.
Bienvenü'yü gönderip gerisin geriye Webo almak falan mantıksız gerçekten madem yedek kulübesi için alındı Bienvenü var Semih var as oyuncun zaten kaliteli maddi durum konusunda yakın zamana kadar ilk 20'de olan bir klüp ancak böyle işlerle maddi anlamda bunalım yaşar yaşarsa.
Emre oynayacak mı acaba hafta sonu.
Webo da aynı şekilde..
Emre'yi alip transferi kapasaydik keske. Gerisi goz boyama transferleri kesinlikle, 3kisi alacagiz dedikleri icin boyle yapiyolar
Komik ya gerçekten komik. Ziegler ve Webo'ya verilen para tamamen çöpe atılmış paradır zorla yapılmış transferler gibi, birileri alacaksın diye kafalarına silah dayamışlar sanki. Saçmalıktan başka birşey değil izlediğimiz transfer politikası.
Ziegler transferini niye eleştiriyorsunuz anlamadım. Hasan Ali orada yedeksiz Allah korusun birşey olsa ne yapacaz o pozisyonda. Caner diyeceksiniz galiba ama kesinlikle oynayamaz.
Tamamen yönetim hatası bu transfer dönemi, Marvin Martin veya Belhanda, Emenike veya Niang, Aykut Hoca'nın istediği bunlardı bildiğim kadarıyla. Yüzüne gözüne bulaştırdı yönetim. Belhanda için son bi umudum var ama bakalım..
Edit: Niang'ı Aykut Hoca değil yönetimden ona önermişlerdi pardon.
Yabancı kontejanı sorunu yokki, sınırsız yabancı alabiliyorsunuz seneye sınır geliyor. Hücumcu bek almak demek ilk 11 oyuncusu almak demek ya da Santos alınırdı o da inanılmaz formsuz göbeği görmüşsünüzdür herhalde. Sol bek transferi bence kesin gerekliydi 11 oynamadıktan sonra yedekte dursun ne yapıcan boşver.
Bence herkes Belhanda transferi yüzünden kızgın ve her hamleye kötü gözüyle bakıyor.
Forvete transfer gerekliydi eğer 4-4-2 oynanacaksa bu Webo ile olabilir mi göreceğiz. Ama bence de Ziegler gereksiz oldu.
@himone
İllaki Santos'un alınması gerekmez, ben Fenerbahçe'ye yabancı bir bek alınacaksa Ziegler'den daha bir bekin alınması gerektiğini düşünüyorum.
açıkçası Özgür oynadığı maçlarda hiçbirşey yapamadığını gösterdi ve Özgür sol açık oyuncusu bek değil. Zieglerden başka yedek oyuncu bulamazlardı bence. Webo transferini ben de beğenmiyorum hatta çift forvete dönmeyeceksek forvet transferi gereksiz. Kanatlarda çok oyuncu var para da olmayınca transfer yapmıyorlar. Her mesajımda söylüyorum asıl sorunumuz stoper, orta sahayı Emre ve gerektiğinde Salih ile hallederiz ama defans hattı rezalet durumda.
Ziegler sadece sezon sonuna kadar KİRALIK bunu biliyoruz hepimiz değil mi?
takımda http://d1301.hizliresim.com/15/y/jkhht.gif duruken ziegler yedeğe gelmiş önemli değil http://d1301.hizliresim.com/15/y/jkhht.gif yıllık 2 milyon alırken bu adamı şutlamayı düşünmeyen yönetime diyecek bişey bulamıyorum üstelik emre gelmişken http://d1301.hizliresim.com/15/y/jkhht.gif ye hiç ihtiyacımız yok
@himone
Evet sol bek için 11 oyuncusu istiyorum ama sonuçta benim isteğime göre yapılmıyor transferler. Tabii ilk 11 için alınan yabancı sol bek, Hasan Ali açısından yedeğe çekilmek anlamına geliyor, açıkçası Hasan Ali beklediğimin üzerinde performans sergiledi, yedek için transfer yapılacaksa genç, Türk bir sol bek de alınabilirdi.
Ben de senin gibi isterdim genç oyuncu ama şu an öyle bir oyuncunun olduğunu zannetmiyorum. Genç oyuncu alınacak olsaydı Özgür Çek gitmezdi zaten herhalde. Ama transfer dönemi çok kötü geçti, hiç olmazsa Emre geri döndü bence hemen takımın çehresini değiştirecektir.
Özgür Çek'in neden gönderildiğini tam olarak bilen var mı?
@Önder HOCA
Sağ olun bilgilendirme için.
Adam kiralık, neyin tantanası bu. Caner oynar diyenler dün izlemedi sanırım maçı.