Bugün de bir kaç yerde gördüm, içimde Kaka gelecek gibi bir his var.
Printable View
Bugün de bir kaç yerde gördüm, içimde Kaka gelecek gibi bir his var.
Kaka tweet attı, içinde fb geçiyor ama Facebook manasında. Oradan yürüdü gitti Kaka muhabbeti. :D
Madrid bonservis bedelini 20m euro olarak göstermiş,getirebilirse Fenerbahçe büyük transfer olur.
''Herkese merhaba,artık Facebook zaman tünelimde kariyerimin en önemli anlarını/adımlarımı görebilirsiniz'' tarzı bir şey yazmış.
Bende gördüm o yazıyı ancak çeviren bir arkadaşım değil dedi zaten bana.
Ancak Kaka'nın hiç bir yere gitmemesi falan, belki diyorum.
Böyle bişey gördüm ama ne derece doğru ?Quote:
Fenerium'da basılan 10 numaralı formalar satışa çıkmak üzere yarın Fenerium mağazalarına dağıtılacak. Formanın üzerinde yazılı olan isim ise merak konusu..
Bir on numara mevzusu dönüyor ama dha muhabirlerinden biri ilk defa bu kadar gizli yürütmeyi başardılar , en ufak bir bilgimiz yok dedi 10 numara hakkında.
Transferin son günü heyecanlı geçecek. :D
hasan çetinkaya londradaymış marko marin deniyordu bi ara ama inşallah değildir başla chelsea, arsenal yada tottenham da ıskartaya çıkmış adam varmı
Lampard gelcek galiba.
Benim şahsi fikrim Arshavin.
şu belhanda yerine honda ya kassalardı almışlardı ne güzel
Stoper gelsin.
ziegler ve emre iyi oldu. 10 numara emre olur. bir santrafor ve stoperle kapatalım olayı.
FB yabancılarda Facebook'un kısaltılması arkadaşlar sakin :) Adam Facebook duvarından bahsetmiş :)
Bizim Volkan da imzalamadı, hatta şu an sezon sonu için serbest gelecek şekilde sözleşme imzalayabilir kulüpler. Ama FB satar mı Volkan'ı hayır. Honda'yı keşke alabilsek ama bence de Belhanda transferinden çok daha zor ve Honda Belhanda gibi gelmeyi de istemeyebilir.
Emre Belözoğlu: "Benim adıma kabul edilebilecek çok güzel bir teklifi kabul ettim."
Emre Belözoğlu: Çocukken odamdaki iki üç futbolcu posterinden biri Aykut Kocaman'ındı. Görüşmeler olumlu geçti. Geldiğim için mutluyum.
Emre Belözoğlu: Ben burada uzun süre geçirdim. Beklentiler hep yüksektir. Kolay bir ikinci yarı olmayacak.
Emre Belözoğlu: 5 puan kapanmayacak bir fark değil. Daha fazla farktan geri gelip şampiyon olduğumuz yıllar oldu.
Emre Belözoğlu: Galatasaray ve Beşiktaş önemli transferler yaptı. Onlara da hayırlı olsun diyorum.
Fransız gazeteleri Valbuena'yı yazmıs.
Galiba Webo alınarak transfer kapatılacak. Stoper konusunda hayal kırıklığı yaşadım, çok umutluydum 3 transferden birisi stoper olur diye.
Emre'nin basın toplantısında doktor ağzından kaçırdı Webo transferinin bittiğini, öğleden sonra da Webo gelecek dedi. Açıklanır 1 saate herhalde transferin detayları.
Webo gelecek canım zaten İBB 'de Vittek'i aldı.
Vittek forma girmeye başlamıştı Trabzonspor sattı, Semih Şentürk forma girmeye başlamıştı Webo alındı. Garip transfer hamleleri var takımlarımızın :)
Webo iş yapar da Niang'ı geri alsan daha mantıklı olmaz mıydı diye sormadan edemiyorum.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Pier Webo'nun takımımıza transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
Oyuncunun önceki kulübü İBB Spor kulübüne 3.000.000,- EURO bonservis bedeli
kendisine ise;
2012-2013 yarı sezonu için garanti ödeme 625.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
2013-2014 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
2014-2015 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
Hiç içime sinmiyor 10 numara lazımken ayrıca niang ı alaydık bari 3 milyon cebimizde kalırdı
10 numara glecek diyenler nerede :) KAKA gelmis...
ironiydi yahu bu saatten sonra ne kakasi :)
3 milyon cidden büyük bir para
Şu Webo'ya verilen paralara acıdım, hiç içime sinmedi.. İnşallah katkı verir de umursamayız
Transferi kapattı bence Fenerbahçe.
katki vermesine verirde onun verecegi katki tsl ile sinirli avrupa liginde fazla katki veremez webo güiza tarzi bir oyuncu savunma arkasina cok sarkan fakat teknik kapasitesi sinirli..
bu saatten sonrada 4-5-1 oynuyacağımız belli oldu
Volkan
GG Yobo Egemen Ziegler (Hak)
Meireles
Baron Emre
Kuyt Sow(Stoch)
Webo(Sow)
Uyum sağlarsa ki sağlayacağını düşünüyorum bence çok iyi bir transfer
Volkan-Gökhan-Hasan-Egemen-Yobo-M.Topal-Meireles-Emre-Stoch-Kayt-Sow