wikipedia da bile besiktasa geçtiği yazıyor ne diyelim hayırlı olsun siyahi futbolcu bize yakışır:)
Printable View
wikipedia da bile besiktasa geçtiği yazıyor ne diyelim hayırlı olsun siyahi futbolcu bize yakışır:)
Beşiktaş, Senegalli defans oyuncusu Diatta ile anlaştı...
Turkcell Süper Lig öncesi defansa takviye arayışında olan Beşiktaş, Senegalli oyuncu Lamine Diatta ile görüşmelere başladı.
Beşiktaş Kulübü, Senegal milli takımında da forma giyen Diatta'nın transferi için görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirdi.
Siyah-beyazlı kulübünden İMKB'ye gönderilen yazıda, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Fransa'nın St. Etienne takımında yer alan Lamine Diatta ile transferi konusunda görüşmelere başlandığı bildirildi
Legrotagglie'den yaşlı diye vazgeçilmemişmiydi?? Bu ne perhizzz...
ya sağ beke gerek yok bence
ya forvet oLsun yada cok kosan bı tane daa adam aLaLım orta sahaya
su ana kdr cok ii transfer poLitıkası ızLedı qs ınsaLLah bundan sonra hata yapmaz
vaLLa trabzonspor'La bırLıkte en kotu transfer donemını qecıren takım bjk qıbı qorunuo bana qore
cok daa ii bi adam aLınabıLırdı
Diatta'yı büyük ihtimal aldık.Ertuğrul hoca onay vermişse hayırlı olsun demekten başka bir söz kalmaz bana.Legro'yu istemeyip Diatta'yı istiyorsa bir bildiği vardır.Hayırlı olsun tekrardan.İnşallah takıma katkısı büyük olur.
bırısı fedarasyon enqeLLıo transfer yapmamızı demıs
federasyonmu dıo sankı deivid'i,mateus'u vb.. ısımLerı qonderme oynat die Alla Alla satın aLın baskasını
ayrıca 7 yabancı yeter hatta 6 bıLe yeter ama doru duzqun adamLar aLınırsa
ztn fb'de turk qorunumLu 3-4 tane yabancı var 7 tanede normaL yabancı var
adamLar ii topcu oLduktan sonra raat raat yeter
arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım... dünyada avrupada oynayabilecek Türk oyuncu sayısı topu topu 10-15 tanedir ;) bu oyuncuların hepsinide Fenerbahçe'ye getirecek halimiz olmadığına göre yabancılara yönelmek zorundayız ;)
LincoLn,Linderoth,Serkan,Barış,VoLkan,Orkun
Roberto CarLos,Wederson,Ali BiLqin,İlhan ParLak,
bu transferLere bakarsak daa kotu kaLıo
bı tek mehmet yozgatLı transferı cok ii bana qore
Arkadaşlar Diatta transferi bitmiştir.Bu transferi Ertuğrul hocanın isteği ile yapmışız.Herhalde bonsevis bedeli vermemişiz.Diatta hücuma katkı yapan bir oyuncuymuş.Yani aradığımız tipte oyuna iyi top sokan bir oyuncuymuş.Bundan dolayı istemiş Ertuğrul hoca.Hayırlı olsun.İnşallah yararlı olur takımımıza.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_979719795.jpg
Adı:Lamine
Soyadı: Diatta
Boy:1.84
Kariyeri:
07/08 07.2007 AS Saint-Etienne
06/07 08.2006 Olympique Lyon AS >>>> Saint-Etienne
04/05 07.2004 FC Stade Rennes >>>> Olympique Lyon
99/00 01.2000 Olympique Marseille >>>> FC Stade Rennes
99/00 07.1999 Toulouse FC >>>> Olympique Marseille
98/99 07.1998 Toulouse FC
4 buyuk takımdan bırısıyız dıosunuz o kdr oLsun ama :)
turkıye sınırLarı ıcınde yeterLı
serhat katılıyorum sana kaliteli bi santrafor + trabelsi bizi uçurur :)
Diatta Beşiktaş'a hayırlı olsun...
Yasin Fener'e gelecek Yasin'le bosuna zaman harcamasinlar:D
bencede Yasin le zaman kaybedeceklerine Antep te oynayan Bekir İrtegün ü almaya çalışsınlar..diatta Bjk ya yakışmayan bi oyncu ama ynede hayrlı olsn (eger geldiyse )
Ne desem bilmiyorum bu transfere!Hayırlı olsun artık,o kadar adam arasından kısmetimize bu düştü..
Bize düşen takımızı desteklemek.Diatta Hayırlı olsun.Şimdi sırada forvet transferi var.Bari doğru düzgün bi adam alsınlar da yüzümüz gülsün bi kere de:)
Ertuğrul hocanın istediklerinin en kötüsü diyebiliriz aslında Diatta için.
Bu arada Cole'dan vazgeçilme sebebi çok disiplinsiz bir oyuncu olmasıymış.Gittiği takımlarda sorun oluyormuş.Vatan'da böyle yazmışlar.Ne derece doğrudur bilemem ama doğru olma olasılığı var.Bu transfer bitti gözüyle bakılırken birden gündemden düştü.
ParasaL durumLardan vazgeçtik diyemiyorLarda anca böyLe aLakasız şeyLer üretmeye çaLışıyorLar.Diatta yedek oturur işte kLübede.
Bence Bjk diatta gibi bi ismi alacagına Türkiye den sentez yapıp gelecekte diattadan çok daha iyi olacak bi oyuncu alabilrdi...diattayı çok fazla izlemedim..ama bildigim , tanıdıgım kadarıyla bence Bjk gibi güzide bi klübün çok altında bi oyuncu
mbesuma yı biliyorum...bursaspor yanlış hatırlamyorsam herve tum u da renklerine baglamıştı...görünen o ki artık anadolu takımlarımızda dogru adımlar atıyor transferde...
mbesuma bursada çok iş yapar
bursa seneye ilk 3 e oynar.
Bursaspor H.Kabze'den vazgeçti
Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, Emre Aşık ile büyük oranda anlaştıklarını, Cihan Haspolatlı ile de görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
Osman Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Emre Aşık'a menajeri aracılığıyla verebilecekleri son rakamı ve ödeme planını sunduklarını, yarın öğlene kadar kendilerine yanıt verileceğini bildirdi.
Şu ana kadar teknik direktör Bülent Korkmaz'ın istediği oyuncuların büyük çoğunluğunu aldıklarını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:
''Jaba ve Orkun dışında hocamızın istediği oyuncuları aldık. Bu iki oyuncuyla ilgili de Bülent hoca 'başka takımı tercih eden oyuncuyu ben de istemiyorum' dedi. Tum ve Vega'yı hocamız istedi. Emre ve Cihan'ın da alınmasını istiyor. Emre Aşık ile yüzde 90 oranında anlaştık. Cihan Haspolatlı ile görüşmelerimiz sürüyor. Cihan olmazsa, bizden haber bekleyen yabancı bir futbolcu var. Hemen Bursa'ya çağırıp anlaşma yapacağız.''
Çelik, bir diğer Galatasaraylı futbolcu Hasan Kabze'nin transferinden de yarın Bursa'ya gelecek Zambiyalı Collins Mbesuma nedeniyle vazgeçtiklerini sözlerine ekledi.