galiba en geç kupa bu sezon veriliyor
Printable View
galiba en geç kupa bu sezon veriliyor
yaLan oLdu :9:Quote:
Originally Posted by semsi1991
yok mu yeni isimler yeni hikayeler ya.. :D
hala daha dünün etkisindeyiz sallıyamıyoruz bir türlü (f)Quote:
Originally Posted by nart_susruko
salla gitsin abi ya, moral bozmaya ne gerek var..Quote:
Originally Posted by dnz498
"Kaçan Penaltı Olsun Kral Canın Sağolsun" çarşamba bu pankartı görebiliriz ASY de tekrar.. Necati içinse ne olur bilemem artık.. :roll:
yeni isim yok ısıtma haber verelim;
G.Saray bu 2 isimden birisini alacak
05 Ağustos 2006 10:30
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, ön libero için belirledikleri isimler için açıklama yaptı. Radyospor'a konuşan Başkan, iki ünlü futbolcunun ismini verdi...
G.Saray, ön libero için uzun süredir uğraştığı Vogel'in transferini bitirmek üzere. Canaydın, Gerets'in istediği transferin mutlaka yapılacağını söyledi.
Transferde geç kaldığı eleştirilerine maruz kalan G.Saray ardı ardına bombaları patlatıyor. Arjantinli Carrusca'nın ardından şimdi de Johan Vogel'in transferinde sona gelindi. İtalya'da bu transferi bitirmeye çalışan sportif direktör Mustafa Turgun, Milanlı yıldızdan 'evet'i aldı. Kulübüyle de kıran kırana pazarlık yapan ve 4 milyon euroluk bonservis bedelini aşağıya çekmeye çalışan Turgun, Çizme ekibiyle büyük ölçüde anlaştı. Teknik direktör Gerets'in "Mutlaka alınmalı" raporu verdiği 29 yaşındaki futbolcunun ismi ise UEFA'ya bildirilen listeye koyulamadı. Vogel, bu nedenle imzayı hemen atsa bile Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde G.Saray forması giyemeyecek.
CANAYDIN DOĞRULADI
Diğer yandan başkan Özhan Canaydın ön libero için Vogel ile Lens forması giyen Alou Diarra ile görüşmelerin sürdüğünü doğrularken, "Teknik direktörümüzün istediği bu isimlerden birini mutlaka bitireceğiz." dedi. Başkanın yakın çevresine ise "Vogel'in transferi tamam. Ancak ilk önce Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Boleslav engelini geçelim" dediği öğrenildi.
Radyospor’da konuşan Canaydın: "Hedefimiz öncelikle lig şampiyonluğu. Şampiyonlar Ligi’nde de yine adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Bu yıl da genç isimlere önem vereceğiz. Maddi sorunları aşıyoruz. Bir tek şampiyonluk primini vermedik. Onu da önümüzdeki hafta halledeceğiz. Umarız artık ’Annelerimizi rahat bırakın’ çağrısı yanıt bulur. senenin miat olacağını, şike ve teşvik primine son verileceğini umuyorum" diye konuştu.
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, "Ön libero için Diarra ve Vogel gibi iki önemli isimle görüşüyoruz. Alternatiflerini de hazır tutuyoruz" dedi
çevir çevir kaz yanmasın.. :D
:) bakalım dhaa ne kadar bekleyeceğiz :( şimdi gene son gün getirirler bir tane dandik adam ondan sonra seneye yollamaya çalışırız :(
beyler bence bu takımda cihan na gerek yok iyi bir sag bek lazım cimbomaaaa cihan cok kötüü ankara macında zaten sahanın en kötü adamıydı cihan gerets bence defasnın sagına song koyması lazım ortadada tomas tolga denemesi lazımnmm
Geçen Senenin Şampiyonuna bah Hele... Bu takıma ön Libero Alınmazsa her hafta böyle Skor görcez. Hakan Ve Necati Utandırdı Resmen... Ümit Karan yetiş Artık...
Ayhan'la birlikte Mehmet Güven iyi olabilir aslında.. :roll:
düsünüyorum da gs keske ankaraspora yenilseydi yoksa bunların transfer felan yapacakları yok baksana fatih göksene sakatlar iyilessi yeter diyor hala akıllanmıyacak bu yönetim!!1
olabilecek herhangi bi başarısızlıkta direkt GeretS i sorumlu tutmasınlarda ya da oyuncuları..
mehmet güven daha tecrübesiz bir oyuncu ligi kaldıramazQuote:
Originally Posted by nart_susruko
Vogel G.Saray için sabırsızım
Cimbom, ön libero sorununu çözmek için bugün Milan'la yeniden Vogel pazarlığına oturacak. İsviçreli yıldız, "Galatasaray için sabırsızım" dedi.
Gönlü Aslan'da
İki kulüp arasındaki fark bir milyon euro'ya inerken, tecrübeli oyuncu, transferin gerçekleşmesi için İtalyanlara baskı yapıyor.
Oynamak istiyor
Milan'ın satış listesine koyduğu Johann Vogel'e en ciddi alıcı Galatasaray olurken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin uzaması çok İsviçreli oyuncuyu çok endişelendiriyor. Bir an önce yeni kulübüne katılmak ve forma giymek isteyen Vogel, transferin gerçekleşmesi için etkin rol oynarken, Milan
ile Galatasaray arasında köprü vazifesi görüyor.
Bugün görüşecek
Milan ile sürekli temas halinde olan sarı-kırmızılılar, son olarak 3 milyon euro teklif ederken, İtalyanlar ise 4 milyon euro'da diretiyor. Galatasaray'a gitmek için sabırsızlanan oyuncu, kulübüne, "Bırakın gideyim" derken, sportif direktör Mustafa Turgun'un bugün Milan ile bir görüşme daha yapacağı ve kararlarını soracağı ifade edildi.
Niye? Tecrübesiz diye oynatılmayacak mı? O zaman zamanında kazandığımız futbolcularıda tecrübesiz diye oynatmasaydık bugünlerde olmayacaktı.
Bu arada Gerets ile ŞL'ye kalınmazsa gönderilecekmiş. Sen adamın istediği futbolcuları alma sonra ondan galibiyet bekle..
ben oynatılmayacak demiyorum galatasaraya yabancı kaliteli bir ön libero sart
mehmet daha gence gecen sene 4-0 lık fenerbahce macında gerets ferhatı fan oynattı sonra ne oldu takım bu oyuncular daha ligi kaldıramaz yavas yavas takıma monte edilmesi lazım
m.güven yerine mutlaka adam şart ama alınmazsan bencede ayhanla orayı kaldırabilir.
ön liberoda tolga seyhan iş görmez mi????
tolga defansın göbeğğinde oynayan bir oyuncu ön liberoda iş yapmaz
Tolga top yapan degil, top kesen bir oyuncu, yani stoper. On libero dedigin oyunu ilk baslatacak adam, yani iyi pas yapması lazım. Mesela Tugay gibi ;)
Diarra’dan müjde var
07 Ağustos 2006 Pazartesi
G.Saray, Alou Diarra transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Uzunca bir süredir Fransız futbolcunun peşinde koşan sarı-kırmızılılara müjde İtalya’dan geldi. Roma’nın teknik patronu Luciano Spalletti’nin “Diarra’yı iyi tanıyorum, ancak benim hücuma dönük kanat oyuncusuna ihtiyacım var” sözleriyle bu transferi istemediğini söylemesi G.Saray transfer komitesini sevindirdi. Hatırlanacağı gibi Diarra, “İlk tercihim Roma, eğer bu transfer gerçekleşmezse G.Saray’ı düşünürüm” demişti.
Kaynak : Türkiye
Fotospor da gs'nin DİARRA'yı aldığını yazdı...
diarra iyi bir savaşcı ama teknik özellikleri düşük bir oyuncu oyun kurabilme yeteneği ve iyi pas yeteneği yok vogel alınsa daha yararlı olur
yapma tarık ne vogeli adam çok kötü biraz savaşçı adam lazım bize ayrıca teknik olarakta o kadar kötü değil
aynen katılıyorum biraz hırslı, gözü kara hatta deli takım ateşleyecek enerji verecek bir adam lazım bizeQuote:
Originally Posted by hurmet
arkadaşlar birde Fotomaç'ta şöyle bir haber okudum bugün bu insanların ne kadar iş ciddiyetinden uzak basiretsiz insanlar olduklarını alndım. Haber şöyleydi inanmayan varsa bugün bir fotomzç alıp bakabilir:
Arjantinli ön libero Torres'i Galatasaray'ın elini çabuk tutmamasından dolayı başka iki avrupa takımı kappmak üzereymiş. Bu takımlardan birincisi Fransa'nın Monaco takımı, ikincisi ise İspanya'nın Benfica takımıymış
Anlayın artık ne kadar uydurma bir haber olduğunu yorumu size bırakıyorum...
Deli istiyosan gravesen'i alalım yaptığın tarif tıpa tıp uyuyor :)Quote:
Originally Posted by dnz498
bana uyar, ama yönetime gelmez pek
en iyisimi biz fb den appiah ı o mevki için transfer edelim.....
o mevkide alabileceğimiz 1 numara futbolcu.....
Fener de dünden razı zaten bırakmaya dimi tövbe tövbe..
diarra için cimbom tüm sartları zorluyor zaten menejeri istanbula cagırmıslar gelecekmiş
ne zaman o cümle sonundaki -mış,-miş değişir o zaman inanırım ben yönetimin transfer yapabileceğine daha dün A.Polat açıklama yaptı adam belki yarın, belki 5 ay sonra transfer yaparız dedi bakalım ne olacakQuote:
Originally Posted by anakonda52