Ahaha Forlan aynı olmuş :n:Güzel yapmış yapan :D
Printable View
Sakatlığı bulunan Yiğit Gökoğlan'ın yanı sıra Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Kazım Kazım ve Pino'nun kafilede yer almadığı belirtildi.
Kurtulduk beyler :D
Forlan inanılmaz benzemiş :)
Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Avusturya yolculuğundan önce transfer açıklamasında bulundu.
Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Albayrak, transferde acele edilmemesi gerektiğini ifade ederek Felipe Melo müjdesi verdi.
Albayrak, "Transferde acele etmemek lazım. İnşallah Avusturya'da yeni arkadaşlarımız aramıza katılırlar, hep beraber döneriz Türkiye'ye. Melo konusunda hiçbir problem yok." şeklinde konuştu
"Hiçbir problem yok" = problem var. :)
Galatasaray, Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 3m Euro + Sercan Yıldırım'ı önerdi. (DHA)"
Burak Yılmaz alınacaksa, verirsin 5 milyon euro'yu alırsın.
Kime teklif yapsak 3M€ + Sercan veriliyor.
biz gökhan ünalı alıp trabzondan burakla birlikte + para vermiştik şimdide sercanı gol kralı yapar trabzon :)
Anıl'a katılıyorum Semih 1 maçta kaptı formayı zaten yaz başından beri Sercan çalışıyor diye biliyorum bu sefer 1 maç şans bulursa onu değerlendirip formayı kapabilir Semih gibi...
Sercan Beşiktaş'ın Holosko muhabettine dönmesinde :)
Sercan istemem ben takimda.Versin Gs 5 milyonu alsin.
Ayrica Huntelaar,RVp haylden oteye gidecek isimler degil yahu burda yazmanin anlami bile yok.
Saçma sapan konuşuyorsunuz.Sahaya takımlar kendi için çıkmaz destekleyen bir taraftarı yoksa takım olmanın ne anlamı var?Ben istemiyorum ben gibi düşünen birsürü taraftar var ve bu insanların istedikleri olmayacaksa maça niye gitsinler yada neden kulübün arkasında dursunlar.Tabiki yönetim son kararı verir ama taraftar her zaman söz hakkına sahip en baş aktördür.
O zaman kimse yazmasın x oyuncuyu isterdim diye.Sonuçta yönetim karar veriyor dimi.
Mesela 305 nolu postta uzun bir yazı ayzmışsın.Siin yönetim sana mı soracak Burak Yılmaz2ı,Hamit'i alacaklarını vs sen olmasını istediğini yazmışsın taraftarlık gereği.Bende aynı mantıkla yazdım o yüzden laf konuşmuş olmak için bana karşılık vermeyin.
Şenol Güneş de istemez Sercanı, şu haliyle onu aklı olan kimse istemez herhalde. Biz gerçekten niyetliysek bu transfere 5 milyon euroyu verip almalıyız.
Arkadaşlar 5 Mn € 'yu teklif ettiğimizi düşünüyorum , kabul edilmedi bence ...
Trabzon ile aranın bozulmaması için yapılıyor fakat eğer baktık olmuyor Burak'la zaten anlaşma sağladık 5 Mn €'yu veririz ve sözleşmesindeki maddeden yararlanarak alırız bu kadar basit.
Takasa felan gerek yok, verilsin 7 milyon alinsin Burak. 5 milyon serbest kalma maddesine 2 milyonda Trabzonun bi sonraki satistan alacagi 25% icin.
5'e serbest kalmıyor muydu Burak Yılmaz? MEnajeri de yerli-yabancı kulüp ayrımı yok dedi diye hatırlıyorum. 7 neden verilsin ki?
5'in üzerine belirli primlerlerle 7'yi bulacak şekilde bir teklif yapılabilir.
Son Dakika: Galatasaray Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı // Aydın Cingöz - Radyospor
Hadi inşallah. Böylece iki kanatıda yabancı yaparız.
Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'ın rotası Galatasaray'a döndü. Golcü futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı öğrenildi.
Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün edindiği bilgiye göre; Galatasaray, golcü futbolcu ile anlaşmaya vardı. Transferde tek engel ise Trabzonspor'un Burak'ı Galatasaray'a vermek istememesi. Trabzonspor yönetimi Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gitmesi halinde taraftardan gelebilecek tepkilerden çekindiği için bu transferin olmasını istemiyor.
Galatasaray yönetimi, Trabzonspor'u ikna edebilmek için teklifini 7 milyon Euro + Culio'ya kadar çıkardığı gelen bilgiler arasında.
Burak Yılmaz'ın menajerleri yaptıkları açıklamada; Burak'ın Lazio'ya gitmesinin zora girdiğini söylemişlerdi.
Bence yalan haberdir. Kimsenin bilmediği birşeyi söylememişler üstüne culio falan demişler...
culioyu vermez hoca + trabzonda o bolgede yeterli oyunculari var zaten , bence sercani verelim yeterli
serkan kurtuluş.mehmet batdal falan verebiliriz sorun değil :D
Ts'ye 5 milyon yetmiyor mu?
Keita'nın,Arda'nın ve daha birçok oyuncunun gitmesini istemiyordu Galatasaray taraftarı ama gönderildi tamam taraftar büyük etken ama taraftar yönetirse bir klubü yarın bir gün Köln gibi tehtid alırlar bu işler böyle değil saçma sapan konuşma bu değil ne yazık ki :)
Aslında Assaidi - Gökhan Töre müthiş olur ama sanmam Gökhan Töre'nin geleceğini...
burak 5 mılyn götürürse serbest kalır maddesi yokmu? Türk yada yabancı takımın ne önemi var?
06:47
İtalyan ekiplerinden Lazio'nun ardından Galatasaray'ın da ilgilendiği golcü futbolcu Burak Yılmaz için Trabzonspor cephesinde Sarı Kırmızılı ekibi umutlandıracak bir açıklama geldi. (Vatan)
Kaynak