biz demiyoruz kupalar diyo...yılda ortalama 1.6 kupa...gs bu rakam 1.7...bjk ve fb ise bizden geride...
Printable View
arkadaslar foxtv de baptista transferini bitmis gibi gosterdiler sanki
Ya almazlar Diatta'yı 32 yasında adamı alcaklarını hic ve hic sanmıyorum..Medyaya göre herkes herkesi alıyo...
Beşiktaş stoper arayışlarında son noktayı koymaya hazırlanıyor. İdari Menajer Ali Gültiken'in Fransa'nın Saint Etienne takımında forma giyen 32 yaşındaki savunmacı Lamine Diatta'ya yıllığı 1 milyon euroya 2 yıllık teklif yaptığı öğrenildi.
Kulübüyle sözleşmesi bittiği için bonservis bedeli bulunmayan Diatta'yı başta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği, başkan Yıldırım Demirören'in de bu isme onay verdiği belirlendi.
Senegal Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan Diatta'ın teklifi kabul etmesi halinde faxla sözleşmenin imzalanacağı bildirildi.
DIATTA İMKB'YE BİLDİRİLDİ
Bu arada Turkcell Süper Lig öncesi defansa takviye arayışında olan Beşiktaş, Senegalli oyuncu Lamine Diatta ile görüşmelere başladı.
Beşiktaş Kulübü, Senegal milli takımında da forma giyen Diatta'nın transferi için görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirdi.
Siyah-beyazlı kulübünden İMKB'ye gönderilen yazıda, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Fransa'nın St. Etienne takımında yer alan Lamine Diatta ile transferi konusunda görüşmelere başlandığı açıklandı..
DIATTA'YA SAĞLIK KONTROLÜ
Diatta'nın Beşiktaş'tan gelen transfer teklifini kabul ettiği ve Senegalli oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah beyazlı kulüple sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Tomas ve Carrusca gidecek mi peki??
DIATTA
Bunada şükür. :p
hadi özhan canaydın yine yamult bizi getir şu baptistayı))))
Bende hayal kurmuyorum baptisda cok zor gercekten sol gösterip sag vurabilirler.........
Valla aynen sükür:..D
İyi futbolcudan kötü futbolcuya kadar indiler kısmette demekki diatta varmıs.........İnsallah uyum saglar.........Ama hala tereddütlerim var...
Şuan ki savunmalar kadar oynar işte fazla bişey beklememek lazım.Hayırlı olsun.
Menajeri Celal Kolot olan bir takımdan daha büyük bir tansfer beklenemez hangi takım olursa olsun ....
Celal Kolot'la karşı karşıya gelmek isterdim. 34 yaşında bastonla oynayacak oyuncu almayız diyordu 32 yaşında oyuncu transfer ediyorlar.
Oyuncu hakkında bir bilgim olmadığı içib bişey diyemiyorum, inşallah başarılı da olur ama medyaya açıklama yaparken yarın ne olur diye de düşünmek lazım.
Neyse hayırlı olsun, inşallah başarılı olur...
Evet kesinlikle Celal Kolot bu transfer döneminde bir kaç kez tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı . Bu da beşiktaş camiasına ve taraftarlara zarar verdi. Daha iyi bir menajer getirililebilirdi göreve bu adam piyangodan çıkar gibi geldi Beşiktas'a ve rezil rüsva oldu bir an önce istifa etmesi yapacağı son kıyak olur herhalde.
Hani celal kolot büyük oynucu sözü vermişdi sanımırım
Helguera
Navarro
yepes
Legrotaglia
Diatta
Daha bir sürü kişi vardı sanırım aslında diatta nın senegelli olması sadece söyle yarar saglar cisse ile uyumlu olurlar
Bu dediğin kupa ortalamasında hangi kupalar var.Süper Lig,Türkiye Kupası,Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı kupaları mı?Eğer öyleyse durma bakış açısı yanlış.Trabzon kurulduğu yıldan beri bu kupalar düzenlenir.Yani bu hesaplama işin içine Milli Küme ve İstanbul ligi katıldı mı?Katılmadıysa katılması lazım;;)3 büyükler kurulduğu yıllarda lig vs. düzenlenmediği içib bu rakamlar gerçekleri yansıtmıyor;)
Arkadaşlar ben sizin dediğinize katılmıyorum.Galatasaray nasıl 3-4 yabancıyla UEFA'yı ve Süper kupayı aldı.Göztepe nasıl kadrosunda bir tane bile yabancı bulundurmadan UEFA kupasında yarı final oynadı TÜRKİYE nasıl 2002 Dünya kupasını sallayan takımlardan biriydi.Ronaldo'yu bi anlık kaçırmamızın sebebi şampiyona yenilmemize neden oldu yoksa bizde bir ilk yaparak kupayı alabilirdik ama olsun en azından 3 olduk.Bilmem bu TÜRKİYE'nin kaderimidir 1980 yıllarında ALMANYA'ya yenildik ve ALMANYA Dünya kupasını kaldır dı bu bizim kaderimiz oldu artık yenildiğimiz takımlar kupayı alıyor..
Eğer federasyon iyiki 6+1 yaptı yoksa sınırsız yapsaydı.Türk oyuncular yanmıştı.Çünkü hem Fenerbahçe hem Galatasaray hem Beşiktaş çoğundan fazlasını yabancı yapardı ve Türkiye de Türk oyuncular ancak Anadolu takımlarından çıkardı ve avrupa kupalarında başarı gösteremezdi.
Fox hiç güvenilir değil.Onlar Mehmet Topuz ve Diego'yuda kesın Fener'de demişlerdi ama sonuc yok:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'dan Crespo sürprizi
Baptista'nın transferinde ısrarlı olan G.Saray, bu isme alternatif olarak ise Crespo'yu belirledi.
Plase Crespo
Baptista'nın transferinde ısrarlı olan G.Saray, bu isme alternatif olarak ise Crespo'yu belirledi. İnter'de forma giyen Arjantinli ünlü yıldızın ikna edilmeye çalışıldığı bildirilirken, golcü futbolcunun G.Saray'dan zaman istediği dile getiriliyor. Bu transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.
Açıkcası Kolot'u biz bile kaale almıyoruz.Çok artist.Bulunduğu mevkiyi para ile satın alan birisi.Arkadaşlar sizden ricam gelip burada Beşiktaş için hani bu olacaktı şu olacaktı dememeniz.Elimizde olsa bir dakika durmaz o adam orada ama..
Ayrıca Ertuğrul hoca Diatta'yı istemişse bir bildiği vardır.Umutluyum en azından.
E daha kulup sorun cikaracakti, bonservis bedelini artiracaklardi? Alismistim ben.
Diatta Hayırlı olsun Beşiktaşımıza.........
şemsi aslında anderson daha iyi degilmiydi.......Keske ertugrul hoca ondan vazgecmeseydi.........Bşr an önce su stoper gelsın antremana baslasın yarın şimdi yine sorun cıktı derler...
Attığınız birbirinden alakasız mesajlar silindi!
Lütfen yalan, saçma sapan şeyler yazıpta bir daha ortalığı karıştırmayın
Neyse, Toraman'i stoperde gormeyecegiz boylelikle. Hayirli olsun.
Appiah'ı transfer etmek istediğini ısrarla belirten Alman ekibi Schalke, bugün resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklama ile bu transferden vazgeçtiğini açıkladı..
Kulüp menajeri Andreas Müller'in açıklamasının yer aldığı bildiride Fenerbahçe'nin Appiah'a karşılık Alman ekibinden Kuranyi'yi istediği ve ağır şartlar öne sürdüğü belirtildi..
Schalke menajeri Müller bu şartlarda anlaşmanın mümkün olmaması nedeniyle Appiah transferinden vazgeçtiklerini net bir dille açıkladı..
ORDU'NUN PEMBE DÜŞLERİ
Mor-Beyazlılar, tecrübeli oyuncudan vazgeçmiyor
KAYA DEVREDE
Transferde çok önemli isimleri kadrosuna katan Orduspor'da bütün gözler, Ergün Penbe'ye çevrildi. Galatasaraylı ünlü oyuncuyu kadroya katarak hem tecrübesinden faydalanmak, hem de takıma abilik yapmasını sağlamak isteyen yönetim, bu transfer için Ergün'le beraber top oynayan Teknik Direktör Suat Kaya'yı görevlendirdi.
OLUMLU GİBİ
Suat Kaya'nın yakın arkadaşı olan Ergün Penbe ile sık sık görüştüğü ve tecrübeli oyuncunun da bu transfere olumlu baktığı belirtildi. Kulüp Başkanı Şükrü Bodur'un bu transferi bu hafta içinde bitirmek istediği belirtilirken, tecrübeli oyuncunun alınması halinde Mor-Beyazlı kulüpte transfere büyük ölçüde nokta koyulacağı öğrenildi.
Kaynak:KARADENİZ GAZETESİ
bu apiden artık hayır gelmez diyenlerdenim inş.en yakın zamanda deividlen ikisini yollar 2 kaliteli transfer yaparıs