tribundergi Tribun Dergi
VIDEO | Fernando Muslera : "Galatasaray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım" http://bit.ly/nXInLL
Printable View
tribundergi Tribun Dergi
VIDEO | Fernando Muslera : "Galatasaray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım" http://bit.ly/nXInLL
muslerayı başka takımlarda istemişmiydi bizim haricimizde?
Valencia ve Aston Villa istemişti bildiğim kadarıyla, gazetede okumuştum.
demek ki takımın hedeflerinden bahsedince adam valencia,aston villayı reddetip burayı tercih etti ama muslera için o kadar uğraştık ki kredisi hemen tükenmez ufuk gibi.
Almanya kampına forvet takviyesini yetiştirmek isteyen Galatasaray'da gündeme gelen son isim Juventus'un kule forveti Amauri!
webaslan.com
Fernando Muslera oooleeeey oolleyy oolleeeey. :D Zaten her türlü 2 maç yapacaklar, bari kupayı alıp gelse.
BAM dedin mi iş değişir tabii, BAM ve Cambiasso aynı cümle içinde geçerse, ortada bir kıyas olursa o zaman isterse 35 yaşında olsun her türlü kabulümdür. :) Ben daha iyisi alınabilecekse gelmesin Cambiasso diyorum. :) Ayrıca sadece yeni yapılacak transfer değil, Selçuk İnan da orta sahanın çehresini değiştirecek zaten. Bunun dışında Yekta, Culio gibi isimlerde var. Zaten 4-4-2 oynayacağız büyük ihtimalle, göbekte oynayacak 4 iyi oyuncu olur yapılacak transferle birlikte, bu da gayet yeterli bu sezon için. BAM'dan geriye Ayhan kalacak sadece, o da zaten pek oynamaz bence, sene sonunda da futbolu bırakır bu kabus biter. :)
Paraguay'ın sol açığını alsak iyi olur aslında Estigarribia mıydı neydi adı. Maicon'u epey zorladı geçen gece.
Sabri sağ bekte tek kaldı.Oraya mutlaka bir transfer şart.
Nei gelsin o adamın gelmesini çok istiyorum. Cambiasso'ya da servetler saçmayalım bence Kallström'ü alalım. Forvete de takviye yapılırsa yapılsın, yapılmazsa Elmander-Baros-Stancu-Anıl var.
sabriye alternatif olarak hakan aslantas olabilir serkandan kat kat iyi bir oyuncu ve begeniyorum da o adami.
Cambiassoya yillik 4-5m vermek biraz tuzlu geldi bana git 25-26 yasindaki lassana diarrayi al yillik 4-5 m"un altinda bir fiyata alirsin.
Gündemimizde olan Melo Amerika Kampı'na götürülmedi . Hadi inşallah.
Melo'yu hiç ama hiç istemiyorum.
Aynen.Nedense o oyuncuda hiç sevmediğim bir şey var.Melo alınacaksa eğer ortasahaya adam hiç alınmasın daha iyi :)
Melo'yu ben de istemiyorum.
Melo'yu beğennmedik . Mustafa Sarp akar .
Şu mantığı da anlamıyorum. Atıyorum Melo beğenilmiyor veya atıyorum Alou Diarra beğenilmiyor. O zaman yapılan "BAM var ne gerek var" tarzı iğnelemeler saçmalık. Aradığımız adam Melo değil. Melo adama durduk yere çift giren, sıçrayan adama tekmeyle vuran veya diz çıkararak hava mücadelesine giren bir adam. Dünya Kupası'nda da başını yaktı Brezilya'nın. 2 senedir de bidon 11'de zaten. Bu adamı yakıştırıyorsanız Galatasaray'a buyrun gelsin.
Melo gelirse olabilir fakat 2 yıldır bidon 11'in abonesi olmuş bir adamın yerine daha iyileri alınabilir diye düşünüyorum.
melo mourinho'nun listesinde.
Oh süper...
Melo Türkiye'den uzak dursun. Dünyanın en en en en en overrated oyuncusu bu adam, Juve'ye transfer olduğundan beri yılın bidon 11'inde Barış'ın Brezilyalı versiyonu. Sırf Brezilyalı diye buralara gelmiş bi adam.
Melo geçen sezon 11 sarı 2 kırmızı görmüş burda oynasa ligde 10 maç zor oynar :D
Zaten Lugano yeteri kadar rahatsız ediyor bir de Melo'ya hiç gerek yok bence.
Sonuna kadar uruguayliyim, Mus... Az sonraa :)
Alemin kralı geliyoo, geliyoooo. :D
Allahım Ufuklar, Aykutlar bizi ne hallere düşürdü.
Galatasaray Official
FUTBOL | Yeni transferimiz az sonra resmi sitemiz www.galatasaray.org 'da aciklanacak...
Melo gelmesinde kim gelirse gelsin yahu o kadar nefret ediyorum .
Bir de çıkıyormuş şimdi, "Mustafa Sarp ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı hayırlı uğurlu olsun." :zuhaha
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Nestor Fernando Muslera ile Şirketimiz arasında varılan mutabakata göre; Futbolcuyla 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre Futbolcuya her sezon için 2.000.000 EUR ödenecektir.
Ayrıca Futbolcunun federatif haklarında pay sahibi olan Wanderers Montevideo kulübüyle Futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6.750.000 EUR miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Hele şükür sonunda:)