Bütün Fenerli arkadaslar GS muhasebecisi oldu :D
Printable View
Bütün Fenerli arkadaslar GS muhasebecisi oldu :D
beyler hamit bize tam 35 milyon türk lirasına mal oldu :0: 4 yıldan hesapladım belki böyle daha fazla gözükür divan kurulu daha toplanmadı mı yav bi tane daha transfer bekliyoruz ailecek :D
Burak Yılmaz'ın menajeri Ali Egesel'e ulaştım. "Henüz imza yok, hala görüşüyoruz" dedi. Trabzon yönetimi ise "İş bitti" diyor. Yorum sizin!
İbrahim Seten @ibrahimseten
Allah'ım nolur bir hamle yapalım alalım şu çocuğu :)
İşte Hamit Gerçekleri, Ersin Düzen.
http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=760
bir iki transfer açıklansa divanda da coşsak...
yayını bilmiyorum
eskilere acmaya gerek yok cas mas simdi. :)
nese transfere gelirsek burak daha imzalamadi , sercan saraer icin umit davala ve abdurrahim albayrak almanyada diyorlar sercanin babasida galatasarayda oynamasini istiyor bundan 1-2 ay once açiklamisti fatih terim ile calismasini cok isterim falan diye , hamit"i aldik sayiyorum , burak-nene-sercan-melo alirsak devrim olur.
Adamların yöneticisi ilgileniyoruz Hamit'le dedi bunlar hala biz istemedik falan diyorlar boşverin he diyin geçin :)
Başkan Melo ile ilgili bir şey dedi mi ?
ne hamitmiş arkadaş be
Bu arkadaş Fatih Terim'in gözü suyu hürmetine geliyor değil mi ? E hani 1 gün oldu imza yok öyle gelen adam açıklandıktan yarım saat sonra imzayı atar,kendinizi kandırmayın adam paraya geliyor işte geçen seneki gibi Selçuğa bizden çok verdiniz geldi bu senede Hamit öyle olacak artık saçma sapan Fener istedi biz aldık gibi cümleler kurmayın sonra cevap verince yaa bu Fenerli arkadaşlar neden bizim muhasebeciliğimizi yapıyor diyorsunuz.
Öf yattım kalktım öğlen oldu hala dünkü muhabbet.
Tamam kardeşim ben söyledim söyleyeceğimi içimde kalmasın gerisi sizin düşünceniz zaten beni ilgilendirmez :)
Selcuga 2m euro cok diyorlar fazlasiyla katki yaptimi yapti yeterlidir.
höfffff arkadaş nolur meşgul etmeyin şurayı nolur, fener hamit'i istemedi gs istedi dün kap'a bildirim oldu bu kadar.uzatmayalım yada ayrı bi konu açıp orda tartışalım.
Sanki Fener 3 verdi biz sonradan 5 verdik aldık, dönen muhabbete bak. 2.9 + maç başı 20 bin diyorlar şimdi. Fenerbahçe'ninde çok farklı bi para verdiğini düşünmüyorum. Ayrıca giydiğiniz formaları bir kenera bırakın tarafsız düşünün. Fatih Terim'le mi çalışmak istersiniz Aykut Kocamanla mı Samet Aybaba'yla mı ? Bu soruyu cevaplarken sanki takım tutmuyormuşsunuz da kariyerinizi düşünüyormuşsunuz gibi cevaplayın.
Fatih Terim tabiki dahaiyi.Hamit Altıntop'ta çok iyi bir transfer Beşiktaş alsın kesinlikle isterdim.Yıldız olmadığını söyleyen arkadaşlar var o yıldız değilse hangi Türk yıldız ? Türkiye Milli Takımının en iyi oyuncusu + Tecrübesi , oynuyla değil Kuyt'ı çoğu yabancıyı yedek bırakır.
Yıldız oyuncu ne demek bi açıklarmısın ?
Vay arkadaş bi yıldız dedik yine alevlendiniz.Bir sakin olun yahu :D
Real Madrid'de oynadıysa direk yıldız :D Bırakın yıldızı :D Adam gibi oynasında yıldız olmasa da olur.
http://wwwextensor.blogspot.com/2012...nra-hamit.html
Sinan abi döktürmüş yine herkes okumalı :)