KAP'a sigorta ile ilgili açıklama geldi millet ne bekliyor ne geliyor :n:
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=271869
Printable View
KAP'a sigorta ile ilgili açıklama geldi millet ne bekliyor ne geliyor :n:
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=271869
Yalnız şuan için iki kulüp kendi arasında anlaşmış ancak oyuncuyla anlaşılmış mı? Benim kaçırdığım bir nokta mı var?
umutun düğününde deniliyor :D
Alper , Emre , Salih , Topal , Raul orta sahaya bak :D
Alttan gelen ibrahim serdar ve mataracıda var
oy oy oy daha ne olsun
İlginç bir durum. Fenerbahçe Eskişehir ile görüşüyor, Alper düğünde Umutla görüşüyor, taraftarlar burda görüşüyor :n:
"Biz Halil Bey'le anlaşmıştık. Demek ki sözler böyle tutuluyor. Fenerbahçe ile açık arttırmaya yapmayız"
Ünal Aysal
Alper Potuk Fenerbahçe'de
ALPER POTUK DA FENERBAHÇE'YE "EVET" DEDİ
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Alper Potuk transferiyle ilgili Fenerbahçe Kulübü ile her şartta anlaşma sağladıklarını söyledi.
DHA'ya konuşan Şahbaz, "Fenerbahçeli yöneticilerle bugün yapılan görüşmeler sonunda, Alper Potuk transferi için anlaşmaya vardık. Fenerbahçe, Alper için 6 milyon 250 bin Euro + Orhan Şam ve Bienvenu'yü verecek. Bu transfere Alper Potuk da sıcak baktı. Bu transferi hem Alper'e, hem de iki kulübe hayırlı olsun" dedi.
Erdal Şahbaz ayrıca, Alper Potuk'un yarın menajeriyle birlikte Fenerbahçe Kulübü'ne giderek, kendisi Sarı-lacivertli kulübe bağlayan imzayı atacağını söyledi.
DHA
Alper açıklamış gideceğini buyrun.
http://www.haberdar.com/alper-potuk-...-41373-videosu
Sene başında da Salih için aynı şeyler söylenmişti , gayet de oynadı , formayı almayı bileceksin , Tuncay örneği , Fenerbahçe futbolcu falan öğütmüyor formayı al Tuncay ol , yerine ne transfer yapılır , ne kimse seni kesebilir.Bu sene 64 maça mı ne çıkmış olucaz herkes yeterli şansı buldu , değerlendirenler tekrar tekrar oynadı , yine aynısı olur
Salih formayı almadı,evet formayı alacak oyunu oynadı ancak sakatlıklar,kırmızı kartlar sayesinde şans buldu.Öyle Salih çok çalışıyor buna formayı veriyim diye bir şey düşündüğünü sanmıyorum ben Aykut Kocaman'ın,mecbur olduğundan oynattı,Salih'te iyi değerlendirdi ancak iyi oynamasına rağmen yine son haftalarda forma şansı bulamadı.
kulüp tarihinin açık ara en kötü oyuncuları olan bienvenu ve orhan şam'ın gitmesi paha biçilemez oldu.
Darısı Selcuk Bekir Serdar Baroninin başına.
Veysel'e Selcuk Aykut Demir'e Bekiri versek tadından yenmez
Transfer söz ile olmaz. Kulüp, zararına gönderemez oyuncuyu. Hepsi para ile donüyor bu kulüplerin.
En avantajlı teklife tamam diyecekler. Ticarette parayı veren düdüğü çalar.
Ayrıca imzalar atılmadan hiçbir transfere bitti demem.
Kârdan zarar kastettiğim. İstemiyorsan ve alıcısı yoksa gönderirsin. O ayrı konu.
Hala ön yargılıyım bu transferde !
Serdar Aziz'in menajeri oyuncu için tekliflere açık sanırım, haberi ulaştırın Fenerbahçe ve Galatasaray'a :D
3-5 kuruş biz de kazanalım, yerini Halil Efe'yi alıp doldururuz :)
Transfer söz ile olmaz doğrudur ancak söz verirsen ve tutmazsan yine bir şey olmaz ama karakterinden kaybedersin,Eskişehir taraftarı bile eleştirirken sizinle alakası olmayan bir kulübün başkanını sırf Fenerbahçe'ye oyuncu verdi diye savunmaya geçmeniz garip.
Neyse tekrardan hayırlısı olsun.
ALper'e değil de Veysel'in FB'ye gitmesine üzülürüm. İkisini de alırsa FB kadro kalitesi açısından iyi iş yapmış olur. Yalnız 6,5m artı iki oyuncu yuksek gibi dursa da iki oyuncu zaten FB'de hiç forma şansı bulamayan ve bulamayacak oyuncular 5+bu iki oyuncu olsa idealdi ama bu da fena değil hayırlı olsun.
Alper'in 1-1 biten maçtan sonra yaptıklarından dolayı sitemliydim; ama gerçek şu bu yabancı sınırlaması ile alınabilecek en iyi oyuncuyu aldık. Alper'in gelmesi demek Mehmet Topuz ve Selçuk ile sözleşme imzalanmayacak demek, üstüne Bienvenu ve Orhan ilede kadroyu boşaltmaya başladık. Umarım bu transferlerin devamı gelir de artık şu kampa tam kadro çıkarız.
gereksiz oyuncuları para + takasta kullanarak, aykut demir, jimmy durmaz, hurşut ve muadillerini de transfer etmeliyiz.
Yok sanmıyorum. Çocuk GS'lıymış küçüklüğünde ama profesyonellik bu, çok da takılacagını düşünmüyorum. Sonuçta Emre de yıllarca bizde oynadı olur böyle şeyler fazla takılmamak lazım.
Ayrıca etik bir sorun oldugunu da düşünmüyorum. Ticaret bu. Bugun atıyorum Burak'a Inter 15 verse tamam vereceğiz diye söz versen ve imza atmasan ertesi gun City gelip 20milyon verse, vermeyecek misin ? Sözüm bizim başkana yani. :)
Etik olarak bence hiç bir sorun yok, ufak da olsa ticaret yapanlar ne demek istediğimi aşağı yukarı anlar zaten.
Kısaca hayırlı olsun bakalım.
Beklediğim gibi koltuk koruma sevdası dolayısıyla yine para saçma dönemindeyiz, Keza Beşiktaş'ın şampiyon olduğu bizim tökezlediğimiz ve Aziz Yıldırım'ın koltuğu kayma endeksinde olduğu 08/09 sezonu ardında Beşiktaş'ın almak üzere olduğu Mehmet Topuz'a 10-11 m € Galatasaray'ın gündeminde olan Özer'e 5-6 m € para saçtık. Hatta 300 bin €'luk Cristian'a bile 5 m € saydığımız bir transfer dönemi. Aziz Yıldırım aynı Aziz Yıldırım, Bu numaraları yiyen taraftar yine aynı taraftar.
Bazı şeyler hiç değişmiyor.
Hemen hemen tüm taraftarlar durumun farkında onu merak etmeyin. Ancak Türkiye'de taraftar kitlesinin at gözlüğü takmışçasına takımlarını her konuda koşulsuz savunmasından dolayı karşılıklı salağa yatma durumu oluyor. Yoksa oyuncular gibi Aziz Yıldırım'ın da ne kadar taraftara oynamayı sevdiğini biliyoruz yıllardır.
Y.D. 5 yabancıya indireceğiz diyip kuyuya bir taş attı, şimdi herkes taşı nasıl çıkaracağız diye düşünürken iç transferde fahiş fiyatlar yine hortladı. Alper'e 10, Serdar Aziz'e 10 , Hurşut,Ahmet İlhan ve bu sene parlayan sayamadığım 10'larca oyuncuya hep 10'a 10'a dağıtıp geçelim o zaman. Ama işte sorun şu ki 10'a aldığımız bu adamları 2 sene sonra 1-2 milyona sayıp takasta kullanarak o yılın parlayanlarını almak için kullanacağız :) En basitinden aklıma gelen oyuncu Yekta... Adam aldığımız sezon ligin en iyi 10 yerli oyuncusundan biriydi fakat şimdi durum ortada. Mehmet Topuz,Engin Baytar,Orhan Şam,Özer Hurmacı,Sezer Öztürk,Uğur Boral,Amrabat gibi isimleri de sayabiliriz bu kategoriye...
İnşallah Alper bu oyuncular gibi arada kaynayıp gitmez de milli takımda da başarılı olur.
Ya arkadas bir kendinize gelin. Aziz Yıldırım'ı eleştirin de bu konuda ne yapmasını bekliyorsunuz? Alper geleceği olan futbolcu. Napsın adam ? Kendi ihtiyacı da varken adamı almasın mı ? Takımda dribling atabilen kac futbolcun var ki alper transferine laf söylüyorsun ? Transfer kumarı oynayacaksan bu ülkede şuanki ilk isim alperdir. Adam yaranamıyor. Alper Galatasaray'a gitse başarılı olsa alperi de Galatasaray'a kaptırdı olacak adam. Adamı eleştirmek için çok boş şeylere takılıyorsunuz.
İşte o da senin gibi düşünenlere oynuyor Muhammed. Sen rakibine şampiyonluğu kaybet, her alanda üstün olsun. Gel gelelim. Rakibinin istediği oyuncuyu alıp , size ''Galatasaray'ıın elinden aldık lan.'' diyeceğinizi biliyor. Oynuyor oynuyor, farkında değilsiniz.
Alper Fener'e gelirse gelsin ve ya Galatasaray'a gelirse gelsin ona kimsenin laf söylemeye hakkı yok açıkcası. Adam profesyonel ve bu işten ekmek yiyor, nerede kendini iyi hissedecekse gider orda oynar. Ayrıca Alper çizdiği görüntüyle geleceğinin parlak olduğunu gösterdi. Gereken şans verildiği takdirde başarılıda olacaktır. Ancak yanlış anlıyorsam düzeltin ama Fener'in bu Alper talebi daha doğrusu Aziz Yıldırım'ın Alper talebi Galatasaray'a gelme işi ciddiye binince oldu. Bana kalırsa Aziz Yıldırım başkanlıkta kalmak için ezeli rakibe gol atma taktiğini kullanıyor bu seferde. Zaten yıldız alıcam da dedi tam oldu. Burada kimsenin art niyetli olduğumu düşüneceğini zannetmiyorum ama tekrar ediyim kendi düşüncemdir, bana kalırsa Aziz Yıldırım Fenerbahçe Cumhuriyetini mutlak monarşiye çevirdi.
Şu açıdan bakmak lazım, yerli kalitesi olarak Galatasaray arayı açtı. Fenerbahçe bu açığı kapatmak istiyor doğal olarak. Transfer hamlesi olarak gayet mantıklı ve yerinde bir hamle. Ama transferin gelişimi konusunda soru işaretleri her zamanki gibi mevcut :)
Transferden çok ticarete dönmesi beni rahatsız eden; fubolcu mal, kulübü sahibi. Açık arttırma, parayı veren düdüğü çalar. Düdüğün söz hakkı yok denecek kadar az, al paranı işini yap.
Gs trans. soh. konusunda alper için yazdýklarýmý burda da aynen tekrarlayayým. Alper ne pahasýna olursa olsun alýnmasý gereken bir futbolcu. O konuda 3e 5e bakmadan transferin bitirilmesi gerektiðini yazmýþtým. Pazarlýðý bu kadar uzatmasalar belki biz araya giremeyecektik bile. Ýmzalar da atýlýrsa çok iyi bir transfer olacak. Hasan hocamýn saydýðý isimlerden çok farklý bu bence. Tam da ihtiyacýmýz olan bir isimdi, yerli olmasý transferi daha da deðerli kýlýyor.
Aziz yıldırım kandırmış kandırmamış umrumda değil. Alper fenere gelecekse gerisi hikaye :) varsın kandırılmış olalım.
Galatasaray Alper'i alsa diğer takımlara baya baya fark atacaktı. Yerli kalitesi baya yükselecekti. Yani sırf GS'a inat yapılmış transfer diye düşünüyorsanız çok sığ bir düşünce yapısı kusura bakmayın.
Fenerbahçe, Cristian Baroni için A.S Roma ile her konuda anlaşma sağladı. Baroni seneye takımda olmayacak. (SporX)
yalnız transfer haberleri tam da karşıyaka malubiyetiyle aynı saatlere denk geldi
Ben teklifi Alper'in de kabul edeceğini düşünüyorum bu sefer,hayırlı olsun Fenerbahçe'ye,Aziz Yıldırım affetmez basar parayı Alper'e,onu da ikna eder.
Yahu hangi amaçla yapılırsa yapılsın , bu adam Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu bir adam değil mi ? Galatasaray'dan oyuncu çaldık düşüncesi çok boş. Gereksiz mevkiye olur anlarım dediğinizi ama şuanda Fenerbahçe'nin alpere ihtiyacı varken gerisi teferruattır. Nokta atışı bu transfer. Teşekkürler başkan :)