Bu Burak benim içime hiç sinmiyor. İnşallah yanılırım.
Printable View
Bu Burak benim içime hiç sinmiyor. İnşallah yanılırım.
Alıcı gözle bi bakmak lazım son bir buçuk sezonu gerçekten çok üstün performans. Hani ben de diyorum çarptıra çarptıra gol atıyor, çok şanslı çalımlar vs. falan ama bugün ablama gitmiştim. tvde açtım trtsporu arada ses olsun görüntü olsun falan diye. burakın golleri verdiler. gerçekten dedim adam harbi golcüymüş diye bir kez daha. her türlü golü atmış adam uzaktan da vurmuş karşı karşıya da plaselemiş. Ş.Güneş ile Terim birbirine benzer hocalar olduğundan bence yine Burak aynı oyuna devam eder ve biz alırsak da 25 golü görür gibime geliyor inşallah.
Ayrıca bütün transferlerde A.Albayrak orda burda diye haberler yazılıyor. Adam bi Avusturya bi Almanya bi Rusya heba oluyor bu haberler gerçekse. Gerçekten helal olsun.
ertem şener çok iddalı gs kesin aldı burak'ı diyor.
bu arada a.albayrak'ın attığı twitten de bi iş bitirdiği gibi algılanıyor ''bu gece uyumak istiyorum'' demiş.
Orada takımın beyi Buraktı kendine azarlama hakkı görüyordu. Burda Selçuk, Melo hatta Çolak kaleye vursa niye vurdun diyemez diye tahmin ediyorum. Elmander'e verseler pası bir şey diyemez diye düşünüyorum. Taraftar da hoş karşılamaz zaten onu 30-40bin kişi yukardan bağırırverir bi daha ağzını açamaz valla.
5 milyon euro bedel TFF'ye yatırılmak suretiyle bitmiş bu transfer, her yer son dakika vermeye başladı.
Burak Avusturya'ya gelmiş bile.
Ntvspor da yazdi
Ntvmsnbc Burak yılmaz galatsarayda diye son dakika geçti. Hayırlı olsun
NTV SPOR @ntvspor SON DAKİKA... BURAK YILMAZ GALATASARAY'DA | Galatasaray Burak Yılmaz'ı 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.
Ntvspor son dakika olarak verdi.Burak 5m Euro bedelle Galatasarayda.
Cuk diye oturur bu transfer. Hamit, Melo da gelsin. Nene yada o kalitede de bir yabancı aldık mı, fena..
Teşekkürler Sadri Başgan, Burak'ı alırken adamı küçük görüp 5milyona serbest kalır maddesini onayladığınız için. Ben FM'de bile koymuyorum arkadaş adam ilerde çok iyi iş yapar da ucuza gider diye. Hey Allah'ım sonra suçlu olan biz oluyoruz adamları tutamayınca :)
5Milyona TR gol kralı alıyoruz, nerde var böyle bolluk?
Annnneeeeeeeeeeee
5 yabancı banko var 11'de eğer Melo gelirse. Sol tarafta Culio ve Riera var. Riera gitmezse kanat falan alınmaz gibi geliyor bana. Olurda alınırsa da pastadaki çilek o kanat olur ya da pastayı çileksiz yeriz :zuhaha
Olaya bak ya. :D Adam Moskova'ya kadar gitti döndü imzayı çaktı. :D
Moskova'da aktarma yaptı aslında. En başından beri bize imza atacaktı da yanlış algılandı.
Bizim şampiyon oldugumuz sene kapıstıgımız Ts'yi olusturuyor Gs. :D Umut Burak Selçuk.
İlerde babalar oğullarına "Türk liginde Hollanda liginde oynarmış gibi 33 golle sezonu bitiren bir adam vardı" diye anlatacaklardır Burak Yılmaz'ı :D
noluyo arkadaş napıyo bu bizimkiler :( korkuyom ben :D
Burak hayırlı olsun , bence zaten belliydi galatasaray'a gideceği istediği parayı alamadı Lazio'dan da , L.Moskovadan'da , hatta bugün 2.5milyon'a anlaştılar Gs'yle Moskova ekibinin 4 milyonla devreye girmesiyle oraya gitmesi durumu olmuştu sanırım,Galatasaray da 5'i verince mantıklı olanı yapıp oraya satılmıştır.
bu arada ,
Sadri Şener - Biz rakibe oyuncu satmayız , şehire giremezler falan gibi bir laf etmemiş miydi ?
edit : Milli takımın yarısı cimbomlu yarısı fenerli oldu , milli maçlarda şaşırıp birbirlerine karşı oynamaya çalışmazlar inşallah :p
Benim şarkı işe yaradı galiba :D
Hayatımızın transferini yaptık.
Haber doğruysa hayırlı olsun. Yalnız bizdeyken takım ona oynuyor diye iyi olduğu savunulan adam daha imza atmadan Messi gelmiş gibi bir hava yarattı. İlginç. :)
Burak'ın istatistikleri düşecektir.Daha çok takım oyunu oynayacak.Öyle ona buna da artislenemez.Fatih Terim gerekli ayarı çeker ona.Burak'tan 20 üzeri gol beklemek bana hayalcilik gibi geliyor biraz umarım yanılırım Selçuk da coşturur Burak'ı :)
Melo arti bir kanat oyuncusu gelirse istenilen kadro genisligine de sahip olucaz