Açıkcası bir ara beğenmiyordum Alper'i ancak bu sezon çok arttı sevgim.
Çok sevindim alınmasına tebrik ederim yönetimi, güzel başladık transfere umarım böyle devam ederiz.
Printable View
Açıkcası bir ara beğenmiyordum Alper'i ancak bu sezon çok arttı sevgim.
Çok sevindim alınmasına tebrik ederim yönetimi, güzel başladık transfere umarım böyle devam ederiz.
Alper artık kesinleşti hayırlı olsun. :)
Hayırlı olsun bakalım :)
Alper'in imza attığını duyan Cristian yırtınmaya başladı :). Hepimize hayırlı olsun ben çok sevindim, GS'a gitse çok üzülürdüm. Ama rekabetten değil(onun da payı var ama) Alper gibi bir oyuncuyu kaybettiğimiz için. Umarım uzun yıllar bize hizmet eder veya kendini çok iyi bir şekilde geliştirip Avrupa'ya gider.
Kupa maçından sonra açıklanır alper
Hayirli olsun Alper iyi transfer kaliteli oyuncu
Hayırlı olsun Fenerbahçe'nin bizden çok ihtiyacı vardı Alper'e doğru bir transfer yaptılar.
hayırlı olsun.tepe tepe kullanın :) bakalım senelik balonlar gibi sönecek mi yoksa rakiplere mi patlayacak...
5 yıllık sözleşme harika,doğru takıma geldin hoşgeldin ALPER
Hayırlısı olsun. İyi bir transfer yaptık.
Alper çubukluyu giymiş
http://s1305.hizliresim.com/19/q/nc5my.jpg
yerli piyasada alınabilecek en iyi orta saha , hayırlı olsun takımımıza.
Forma yakışmış :)
Bu Alper' i en son kaça bıraktı Halil Bey ? :)
Umarım Alper'in gelişi Mehmet Topuz'un gidişi olmaz malum sözleşmesi bitiyor. Şu Roma haberleri ne kadar doğru bilmiyorum ama ne olur alın şu Cristian'ı bakın aramızda para toplayıp üstüne para da veririz : ) Yoksa bu adam kadrodayken Alper'e de Salih'e de yazık olur.
Alper Potuk: Eskişehir'in menfaatleri doğrultusunda, benim de isteğim doğrultusunda transfer gerçekleşti.
Galatasaray lı arkadaşların coğunun yorumları bu şekilde.
fenerin nur topu gibi bir mehmet topuzu daha oldu.
Fenerbahce bır futbolcuyu mundar etmek üzere transfer etti. Hayırlı ugurlu olsun..
Baroni'den on kere daha yararlı olacağı kesin.
Albayrağın açıklamaları komik zaten Necatiyi küme düşecez bize verin demiş eskişehirliler ondan vermişler:D
Santos bu twiti atıp silmiş daha sonra. Gelirse 10 numara olur
http://twitpic.com/csh6eb
Fenerbahçe çok iyi transfer yaptı. Ben bu transferden sonra Meireles'in satılacağını düşünüyordum ama sanırım bu isim Baroni olacak. Alper,Topal,Salih,Meireles çok iyi orta saha oyuncuları. Her bir oyuncu oyunun iki yönünü rahatça oynayabilen orta sahalar.
Solbek ya Tosic ya Santos beyler hadi hayırlısı
Stopere de taş gibi bir adam şart.
Volkan(Mert)
Gökhan(Veysel) Yobo(Egemen) X Tosic(Santos)
Mero (Topal)
Alper(Mero) Emre(Salih)
Kuyt Emenike(Webo) Sow(Emenike)
belki kanata bir transfer daha olabilir hucum hattına ki bence olmalı Kuyt Sow u aratmayacak iyi bir hucüm gücü şart...
Bir ofansif ortasaha iddası da var ama Emre bu sezonu götürür bence gerek yok.Yabancı sınırı da var. Kanata gelsin o transfer gol atacak asist yapacak bir adam daha şart. Kuyt bazen üretkenlik anlamında kısır kalabiliyor. Sow da zaten yaratıcı bir oyuncu diyemeyiz. Adam geçen içeriye giren bir kenar oyuncusu lazım solda ve sağda oynayabilecek..
Bastos deniyor onun içinde o da leziz olur :) Aykut Kocaman da Payet'i istiyormuş. Hangisi olursa olsun mevcut sistem için gelecek yıl bu yıldan çok daha güçlü bir kadro kurulacak gibi.
Tabi hucüm hattına bu isimler gelmez daha alt kalibredeki adamlar gelirse hüsran olur, ayrı. Yönetime hala ön yargım var.
bir profil alalım beyler adettendir
yobo gitsin de kim gelirse gelsin.
Alper hayırlı olsun arkadaşlar.Aziz yıldırım bu işleri hakikaten çok iyi biliyor tebrik etmek lazım :) Bütün forum sitelerinde yada facebook ta yorumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu Fenerbahçeli arkadaşımız şampiyon olmuş gibi sevinmiş durumda bu transfer sayesinde :) Aynı şey bizim takıma olsa aynı tepkiler olacaktı maalesef bizim ülkemiz böyle.İyi oyuncu aldık diye sevinen sayısı,Galatasaray'ın elinden alındı diye sevinen sayısından az.Hakikaten yararlı olacak bir transfer bize gelmesini çok istiyordum ama sağlık olsun ne yapalım.
Abi o şekilde yapılan yorumların neredeyse tamamı rakip takım taraftarına sataşmak için. Gerçekte o şekilde düşünen insan sayısı fazla değil bence. Tabiki az da değil ama tam aksine kaliteli oyuncu alındığı için sevinen taraftar sayısı daha fazladır ama işin içine rekabet ve kap olayı girince geyikler başlıyor.
Örnek vermek gerekirse hiç önemi olmayan Süper Kupa maçından sonra tüm GS, FB veya BJK taraftarının ligi kazanmış gibi sevinmesidir. Aslında tek amaç rakibe laf atıp sataşmak, yoksa kupa kimsenin umrunda değil. Ama ben bunların tamamen normal olduğunu düşünüyorum, geyik olmadıktan sonra rekabetin anlamı yok.
Serdar Gürler ismi geçiyor,Sağ kanada iyi bir alternatif olur
Profesyonel Futbol Takımımızda kiralık statüsünde görev yapan İsviçreli futbolcumuz Reto Ziegler, gelecek sezonun kadro planlaması içinde yer almayacaktır.
Kendisine, kulübümüze yaptığı eşsiz katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.
Fenerbahçe Ailesi seni unutmayacak Reto Ziegler.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."
super kupa demisken, 2011 superkupasi niye yapilmadi. cok enteresan bir durum. 2 kupanin da sahibi belli, aklim almiyor cidden.
ezeli rakibinle girdigin her yaris anlamli, bunlara transfer de dahil. onemli bir oyuncuyu rakibinin avucunun icinden alip cekmek ayri bir keyif oluyor, bunu belirtmek lazim. tabii ki sevinecez ama sampiyon olmus gibi tabiri biraz abartili. ayrica yerli futbolcu kalitesi olarak her yil ustune koyan GSnin bu adimini sadece engellemis olmak bile onemlidir. ama bunun yaninda alpere gercekten ihtiyac da vardi, zaten talip oldugumuz biriydi. nihayetinde transferi gerceklesti.
bir bir kurtuluyoruz orhan henri ziegler gitti darısı baroni selçuk semih ve bekirin başına
Ziegler'den kurtulduk, şükürler olsun. Baroni'de giderse mükemmel bir transfer sezonu başlangıcı olacak :D
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Haziran ayında sözleşmeleri sona erecek olan Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin'le yeniden anlaşma sağladı.
Ntv Spor
Abi ne Selçuk'u halen ya. Gönderin artık şu adamı.
Selçuk'a bu kadar takılanlara anlam veremiyorum. Yedek olmayı sorun etmeyen , yürekden oynayan , kaprissiz , görev verildiğinde en iyi şekilde yapmaya çalışan karakterli bir oyuncu. İyiki de imzalanmış severim kendisini ayrıca ben Fenerbahçeliyim diyen çoğu kişidende iyi Fenerbahçelidir. Mehmet Topal'ı yedeklemesi açısından mantıklı bi imza.
Fenerbahçe Chedjou'ya da teklif yapmış,bu transfer döneminin gündemi de belli oldu,Galatasaray talip olacak Fenerbahçe de almaya çalışacak.Süper taktik :)
Eee ne yaparsın Oğuzhancım taraftarı başka türlü tatmin edemezler her şeyi unutturdular Alper'i alarak.
Artık bazı şeyleri yazmaktan sıkıldım ancak herkes işine geleni okuduğu için üç maymuna ve rakibe giydirmeye devam. Terry ilk olarak bizle anılıyordu şimdi Gs bitirmiş deniliyor. Chedjou da Gs ile anılırken şimdi Fener araya girmiş gibi. Ya da medya ortalığı karıştırıyor.
Chedjou da olur umarım sevdiğim bir oyuncu onun dışında A.Santos geliyor sanırım
chedjou fenerin de pesinde oldugu bir stoperdi. ama onu alicaklarini sanmiyorum. ayrica fenerbahcenin de kendi scout sistemi vardir herhalde. cimbomun pesinden gidiyor diye birsey yoktur eminim ki. Saniyorum ki listelerde cakismalar var iki klubun ki normal.