sercan neyse de, gökhan töre hayalden öte değil.
Printable View
sercan neyse de, gökhan töre hayalden öte değil.
Real Modric'i alırsa öncelikli gönderecekleri adam Kaka olacaktır. Yine de Nuri'nin bölgesinde de oynayabileceği için Nuri'yi de kiralama yoluyla elden çıkarabilirler. Ama bana kalırsa Modric gelirse Kaka gider.
Nuri İnşallah Milan'a(Bize) Gider(Gelir) :D bizim(GS) şuan çok bi ihtiyacımız yok nuriye milanın(bizim) daha çok ihtiyacı(mız) var :D
Atilla Turan'ın bize ( Elazığspor) a geliyor.Hatta ön sözleşme imzalamışız diye duydum.
http://www.stargazete.com/futbol/ati...i/haber-627908
Haber biraz eski ama dünde AMK'de gördüm.
Dayının tipi daha ilgi çekici :n::n:
Kimdi o ya ? Tanıdık biri ama çıkaramadım :D
Hadi be açıklansın artık şunlar resmi olarak. Başlığa | Hamit, Burak, Melo yazmak için sabırsızlanıyorum :D
Amrabat'ta gelmiş.
Hoba Amrabat gelmiş.
Amrabat Galatasaray'da.
İç transferde alınabilicek en iyi oyuncuları aldık sanırım. Ambarat'ta geldiyse harika.
Sürpriz yumurta Amrabat'mış.Fatih hocanın uykularını kaçırdı heralde bu adam.:DGelsin bitsin artık.Assaidi yerine Amrabat'ı tercih ederim.
Umarım 7 milyon euro gibi yüksek ücret vermemişizdir.4 milyon euro felan kafidir.
Unal Reyiz CILDIRDI:D
Ne Amrabatmış be :D Umarım 7,5 milyon euro falan vermeyiz yoksa yazık olur.
Durduk,durduk sonunda bombaları patlattık :) Sadece Melo kaldı geriye :D
Hoşuma gitmedi Amrabat transferi, umarım takım için oynar. Hayırlı olsun. :)
7-7.5 gibi bir rakam vermemişizdir umarım.
Çıldırt bizi Ünal Başgan :D
Galatasaray geçen seneden itibaren harika bir yapılanmaya girdi. Taktire şayan bir durum gerçekten.
Bide şöyle bi durum var böyle bi toplu imza törenine kimse gelmez :D Çilek şart :zuhaha
Kapa bildirilmiş
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Borsaya da bildirdik.
Burak ve Hamit transferleri ile Fenerbahceyle durumlari esitlemisti Galatasaray. Su Cilek'i alirsalar one gecerler benim icin, tabi Fenerbahceninde yabancilarini beklemek lazim
Bizim başkan için dün tatilde diyorlardı divan kurulu toplantısına katılmamıştı.Ama şimdi Amrabat için anlaşmış :) 3 günde 3 oyuncu açıklandı.Bir iki güne bu 3 oyuncu ve Melo topluca açıklanırsa harika olur.
http://i53.tinypic.com/ak71xt.png
:schaf::schaf::schaf::schaf:
O değilde Amrabat rahatlamıştır heralde artık :D
yok artık babamla benim içimize transfer şeyi kaçmış dün konuşuyorduk amrabat gelse diye aramızda babam gelir diyordu ben de bırakmazlar diyordum olacak iş değil ya valla bu takım gruptan çıkmalı veya uefada en kötü yarı final görmeli
9 10'a almisiz heralde öyleyse kötü olmus.
bence 5,5 milyon euro ödedik. :) İçime doğdu. :D
Biz vazgeçmiştik Amrabat'tan.Kayseri yönetimi araya aracı sokarak tekrardan gelmişler bize önermişler.