Doğru hücum oynamak zevkli ama önce saça göre tarak dişe göre misvak :D
Takımdan Haberler
Coloccini Mutlu
Ligde alınan son Manchester United mağlubiyetine rağmen Newcastle United'da yüzler gülüyor, Takımın yapılan son antrenmanında basın mensuplarına konuşan kaptan F.Coloccini " Lige iyi bir başlangıç yaptık iyi bir seri yakalayıp şuana kadar iyi sayılabilecek bir puan topladık daha da iyi olacağımıza inancım tam takım arkadaşlarıma ve hocamıza güveniyorum" dedi.
Demba Ba gün sayıyor
Sezon başında geçirdiği talihsiz sakatlıktan sonra aylarca sahalardan uzak kalan takımın Senegalli golcü oyuncusu Demba Ba fizyoterapist eşliğinde antrenmanlara başladı, 2 hafta içinde bireysel oyuncu antrenörüyle antrenmanlara devam edecek oyununun 4 hafta içinde takımla çalışmaya başlaması bekleniyor.
kariyerimin eli kulagında onay bekliyorum saraya girmek icin ufak bi tören düzenlicem :D kral da benim padisahta uleyn :D
Premier Lig'de 12.Hafta Yer: Ewood Park Rakip: Blackburn Rovers
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Ligin kalbürüstü takımlarının birine konuk olduğumuz bu zorlu gecede geçen sezon fazla verim alamadığımız Bony Wilfried hattirck yaparak takımın kazanmasında büyük etken oldu hem onu hem de diğer oyuncularımı kutluyorum.
Premier Lig'de 13.Hafta Yer: Cardiff City Stadium Rakip: Cardiff
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Yine Hattirck Yine Wilfried bu sezon onun sezonu gibi olacak takımı aldı götürüyor.
Premier Lig'de 14.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Wolwes
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Bu maçta antrenmanda çalıştığımız 3.sistem olan 4-3-3 sistemiyle sahaya çıktık oyuncularımızın kontra atak futboluna yatkın olması kullandığımız varyasyonlar üzerine etkili oluyor topa aşırı düzeyde hakim olmasak da atak yönünden sorun yaşamadığımız bir gerçek, son olarak Wilfried atmaya biz kazanmaya devam ediyoruz, gerçekten muhteşem bir golcü.
wilfried seriye bağlamış :icon_lol:
Her maça ayrı taktikle çıkmışsın.
Blacburn maçı taktiği gerçekten çok ilginç...
Değişik bir eleman gerçekten çok kaliteli bulunca atıyor :D
Antrenman'da çalıştığımız Mevcut 3 taktiğim ve buna bağlı varyasyonlu 1-2 taktiğim mevcut adamına göre oynuyoruz tuttuğu zaman çok iş yapıyor
bkz. kullandıgım son 2 maçta 8 gol atmamız.
ama karşı takımın savunması sağlamsa ve kilidi erken açamıyorsak problem yaratabiliyor.
Europa Lig'de 5.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Trabzonspor
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Gruptan çıkmak için kazanmamız gerekiyodu ve kazandık artık son maç bizim için formaliteden başka bişey değil oyuncularımı galip geldikleri için kutlarım.
Premier Lig'de 15.Hafta Yer: Boleyn Ground Rakip: West Ham
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Bizim açımızdan zor ve stresli bir 90 dakika oldu hafta içinde avrupa maçında yorgun düştük ve bu maça o yorgunlukla çıktık maçın belli bölümlerinde bu fiziki düşüş kendini hissetirdi. Puan kaybettik olabilir her sonuca alışmamız ve etkilenmememiz gerek.
Lig Kupası Çeyrek Final Yer: St.James Park Rakip: Leeds United
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İngiltere futbolunun köklü kulüplerinden birini misafir ettik bugün yolumuza devam etmemiz için tek hedef vardı kazanmak bunu başarırken zorlansak da hedeflerimizi gerçekleştirip tur atladığımız için mutluyuz.
Premier Lig'de 16.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Tottenham
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Ne yazık ki ne düşündüklerimizi ne de oyunculardan istediklerimizi takımca yapabildik, bu kötü oyunun sonucu mağlup olduk seyircilerimizi hayal krıklığına uğrattığımız için üzgünüz.
Europa Lig'de 6.Hafta Yer: Philps Stadium Rakip: PSV
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Formalite amaçlı bir maçtı bizim için oyuncuları kaybetmemek adına hem sakatlık hem de kart cezası durumuna dikkat ederek baskı olmadan bir futbol anlayışıyla sahada yer aldık ve mücadeleyi devam ettirdik kazanan onlar oldu tebrik ediyorum.
Grup Sonunda Oluşan Puan Durumu ve 3.Tur Eşleşmeler
Premier Lig'de 17.Hafta Yer: St James Park Rakip: Bolton
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Kendi seyircimiz önünde güzel bir atmosferde iyi bir oyunla iyi bir galibiyet elde ettik. Son maçlardaki şanssız skorlara su serptiğimiz için mutluyum.
Premier Lig'de 18.Hafta Yer: Goodison Park Rakip: Everton
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Son zamanlardaki en iyi futbolu oynadığımızı düşünüyorum bunu da böyle bir zorlu deplasmanda sergilemek daha mutluluk verici Sow attığı golle güzel futbolumuza hayat verdi.
Premier Lig'de 19.Hafta Yer: Villa park Rakip: Aston Villa
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Geçen maçın aksine bu maç bu kadar kötü oynamak düşündürücü, 1 haftada nasıl bu kadar kötü top oynarız anlamak zor oyuncularımın rehavete kapılmadan daha dikkatli olması gerek.
Premier Lig'de 20.Hafta Yer: Craven Cottage Rakip: Fulham
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: İyi bir oyun sergilemesek de elimize geçen pozisyonları çok iyi değerlendirdik ve skoru iyi muhafaza ederek 3 puanın sahibi olduk.
Hayırlı olsun...Başarılar...İnşallah ŞAMPİYON OLURSUN..!
Fa Cup'ta 3.Tur Yer: The Crircle Rakip: Hull
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Fa Kupasına bu maçla beraber adım atmış bulunuyoruz geçen sezon finale kadar çıktık ama kazanamadık bu sene hedef geçen seneki başarıyı gösterebilmek ilk turu rahat bir şekilde geçiyoruz.
Muhammed Demirci Newcastle'da
Beşiktaş'ın gelecek vaadeden genç yeteneği Muhammed Demirci'yi kadromuza katmış bulunmaktayız Beşiktaş'a bu transfer için 5 milyon € bonservis bedeli ödedik Muhammed'e bu genç yaşında destek çıkıp bu zorlu arena'ya adapte olup yeteneğini ortaya çıkarmak için yardımcı olacaz umarım o da buna karşılık verir ve beklentileri karşılar.
Premier Lig'de 21.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Manchester City
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Bugün muhteşem bir atmosferde muhteşem bir maç yaşadık her iki takımda terinin son damlasına kadar maçı kazanmak adına savaştı böyle zor bir maçtan iyi futbol ve 3 puanla ayrılmak bizim için mükemmel oldu oyuncularımı kutluyorum.
Lig Kupası Yarı Final İlk Maç Yer: The Madejski Rakip: Reading
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Lig kupası yarı final ilk maçında avantajlı bir skor elde edebilmek adına geldik buraya, istediğimizin fazlasını alarak 2.maçı bekliyoruz o maçta da aynı ciddiyet ve profesyonelliği sergileyip final'e çıkmak istiyoruz.
Premier Lig'de 22.Hafta Yer: Carrow Road Rakip: Norwich
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Muhteşem futbol açık skor güzel goller ve 3 puan daha fazla ne istenilebilir ki?
Premier Lig'de 23.Hafta Yer: St.James Park Rakip: Stoke City
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması: Önümüzde Reading ile Lig Kupası ve Manchester City ile Fa Cup maçlarının olması sebebiyle bu maça yedek ağırlıklı bir 11 ile çıktık oyuncuların ellerinden geleni yapmaya çalıştı ve sahada kazanan taraf olduk oyuncularımı kutluyorum.