Az önce Valencia'lı oyuncu ceza alanı içinde elle oynamasına rağmen penaltıyı Valencia kazandı. Hakem çoştu ortalık karıştı : )
Printable View
Az önce Valencia'lı oyuncu ceza alanı içinde elle oynamasına rağmen penaltıyı Valencia kazandı. Hakem çoştu ortalık karıştı : )
Penaltı iptal edildi, Atletico 10 kişi kaldı
Beklediğim final gerçekleşti. :) Bilbao-Madrid maçı futbol olarak da beklentimi karşılar sanırım. Gönlüm, Bilbao'dan yana.
Arda Turan oley Arda Turan oley Arda Turan oley ! Başarılar Atletico :)
Geçen sezon yarı finalde 3 Portekizli bir İspanyol vardı finali iki Portekizli oynamıştı.Bu sezon yarı finalde tam tersi 3 İspanyol 1 Portekizli vardı , 2 İspanyol finalde.
Gurur kaynağımız Arda A.Madrid'de ancak ben Bilbao'nun oynadığı futbolu gerçekten beğeniyorum bu sene . Kazanmalarını istiyorum . Gollü olsun , mücadelesi bol olsun , haydi bakalım :)
Tribunlerde Karpatlarin Maradonasi Hagi de var :)
Falcao Attı 1-0 Müthiş Bu adam !
Falcao naptı öyle
[YOUTUBE="FiWJfMGbGUo"]Falcao GOL[/YOUTUBE]
maç ntv de mi yav bende o kadar kanal taradım :D
Kırmızı kartdı bence.
http://s7.directupload.net/images/120509/2zq4euln.swf buda pilottan
Falcao atılmalıydı.
Asist Arda, gol Falcao.
Gol Falcao eğer o sayılıyorsa asist Arda :) 2-0
ardaya kupası hayırlı olsun diyelim ne diyelim :)
Falcao bu dönemin farklı ve benzersiz bir forveti. Böyle bitiricilik, top kontrolü ve sürekli hareket halinde olması gerçekten kimsede yok. Atletico için büyük şanş, getireceği başarılar bir yana Bir de transfer olduğunu düşünsenize Sanırım 60milyon euro serbest kalma maddesi :)
A.Bilbao isteğim gerçekleşmeyecek anlaşılan. A.Madrid burdan vermez maçı büyük bir mucize olmazsa. Falcao'nun kaderine UEFA Avrupa Ligi yazılmış anlaşılan. İki senedir, iki ayrı takımla bu kupaya uzanıyor. :)
R.Falcao, Uefa finalinde en hızlı 2 gol atan oyuncu oldu ve rekoru eline geçirdi..Kevin Keegan 1973 finalinde 2 golü 36 dakikada atmıştı.
messi'ye ulaşılamıyor ! biri falcao'nun formasının içine baksın... Ertem Şener :D
10 yıl sonra ilk kez Uefa'da ilk yarıda bir oyuncu 2 gol attı.p.v.Hoijdonk Feyenoord ile B.Dortmund'a karsı 2 gol atmıştı
bilbao at 1 tane be
Güzel bir twit gördüm paylaşmak istedim ;
Quote:
Takip ediyorum da besiktas'i yenen avrupa'da sampiyon oluyor geçen sene porto bu sene atleti, kritik esik besiktasmıs :)
2 1 skor verdik atında
Onu atsan ne de güzel olurdu be Arda :)
Falcaonun topu direkten döndü ama adam kedi gibi mübarek fırlıyor ok gibi :D
Diego kupayı getirdi 3-0 :)
hayırlı olsun kupa ne diyelim :)
al işte :D pimi çekilmiş el bombası gibi bir hucum hattı var madridin her an patlıyabilir
A.Bilbao bastırdı, bastırdı, bastırdı ve sonunda beklenen kontra golünü yedi. Diego çok rahat geçti rakiplerini.
Tebrikler A.Madrid.