Ahh aykut ahh
yerli ferguson yeni stratejiler peşinde sanırım 89 dakika savunma yapıp 90.dakikada hücuma geçmeyi planlıyor
Printable View
Ahh aykut ahh
yerli ferguson yeni stratejiler peşinde sanırım 89 dakika savunma yapıp 90.dakikada hücuma geçmeyi planlıyor
Kupa için yapıcagımız tek şey dua etmek. :)
mehmet topuzuda katin oraya 4 tane duz adam fenerbahce 2 hucumcuyla oynucak galiba.
Dr.Gurkan Kubilay ;
FB soranlar;Aykut hoca ön libero almayarak''bundan sonra orta sahayı savunma olarak elimde tutup,kontra ile iş bitireceğim''moduna geçti.
Aykut hocayla konuşmamda''Artık futbolda orta sahayı tutan kazanıyor,ŞL'nde deböyle olacak''demiş,bugünkü kadro yapısının sinyalini vermişti
Bu kadro baskı yer,oyun FB yarı alanında daha çok oynanır.Dönen topları FB alır ama hücuma çıkmakta zorlanır.
Kocaman bugün dener,olmadığını görürse, ki bence OLMAZ, o zaman EMRE YAPISINDA ADAMIN GEREKLİLİĞİNİ TEKRAR anlar.Aslında biliyor da ama :)
Sağda Krasic veya Kuyt göbekte Topuz - Topal - Selçuk - Baroni dörtlüsünden ikisi, solda Stoch, Alex ve Sow şeklinde kadro ile çıksa Fenerbahçe çok deli maç olur.
Sporx'in verdiği kadro doğruysa, Fenerbahçe kapanacak öncelik gol yememek ve kontradan gol bulmak olacak gibi. Bu şekilde organize ataklar, pozisyonlar bulmak zor gibi.
Bizde Necati / Umut tercihi çok kritik, Umut olursa Elmander'le birlikte müthiş pres ile süpriz pozisyonlar bulabiliriz.
kontradan kımle gol bulacak mehmet topuzlamı ?
4 2 3 1 oynarız cris alexin mevkisinde oynar eğer bu kadro doğruysa
elazığ maçına hazırlık bu maç sadece bakmayın test amaçlı sadece hazırlık maçı gibi oynicaz.
Önce tutup sonra kontra atak yapıcakmış bak buna çok güldüm. 4 tane kalas adamla sahaya çıkıyosun oyunu zaten tutamazsın. Oyunu tutsan kimle kontra yapıcan ? Stoch'dan başka topu alıp gidebilen adamın var mı ? Aslında var Krasiç. Ama oynatmıyor. Aykut Kocaman ya işi bilmiyor ya bizi sabote ediyor. Umarım ilk tercih doğrudur.
selçuk varsa sorun yok beyler maç bizim tabi şahin olan :D
Aykut Kocaman orta sahadaki yaratıcı eksikliğini yönetime göstermek için böyle bir taktik izliyor olabilir :D
Transfere gerek yok diyende Kocaman o nasıl olacak ?
Ben ciddi ciddi gerçek Aykut hocayı bize göreve başlamadan o über teknik taktik zekasından korkup birilerinin onu kaçırıp estetikle sahte Aykut gönderdiklerini düşünmeye başladım resmen sabote bu
Şampiyonluğu Kadıköy'de verdi yanlış tercihleri yüzünden , yetmedi bugünde Süper Kupa'yı vericek. Umarım ağır bi yenilgi alırız da neyin ne olduğunu görür herkes.
Madem böyle defansif bir orta saha çıkarıyorsun bari Topuz yerine diger kanada Krasic'i koy ileri 3lü iyi hücum yapsın.Offf offf.
Bu arada bu yukarda ki kadro gerçek olmayabilir NTVspor hala muhtemel 11leri filan söylüyor.
fırat günayer @firatgunayer
Her 2 takımın kadrosu burada..Fb'nin kesin..Gs'nin muhtemel 11'leri yazıyor..Ben hala Fb'nin 11'ine inanamıyorum
bu yazar falan heralde o bile şaşırmış dalga geçiyor ama aykut reyize güvenin bug buldu ortada topal selçuk baroni oynayınca zincir tamamlanacak ve bug olacak siz ne zannediyosunuz selçuk 10 senedir bu yüzden burada
Vay be ilk 11 e bak. beyler kesin mehmet topuz da sağ kanat değil mc oynuyordur 2 dm 2 mc stoch serbest kuyt forvet yoksa sağ kanat oynarsa çok risk almış oluruz.
Alper Öcal çok iyi bişeye değinmiş : Selçuk - Topal ile rakipten baskı geldiğinde topu gizli bir güç ileriye taşıyacak sanırım
Hayırlısı diyorum kadroya bakarak. Allah sonumuzu hayır etsin. Çok karamsar değilim yanlış anlaşılmasın. Sadece bu kadro kazansa bile doğru kadro anlamına gelmez onu belirteyim.
Bu 11 bana hala şaka gibi geliyor inanmak istemiyorum.Kazansak mı kazanmasak mı ne isteyecegimi sasırdım.Şimdi kazanıcaz bu sefer süper bir kadro çıkardıgını çok basarılı oldugunu sanıcak Aykut Hoca.
beyler bizim muhtemel 11 nerde :D fatih hoca ne olur necati ile başlama
Aykut Hoca'nın yaratacılığına hayran kaldım J.K Rowling bile böyle bir kadroyu çıkarmayı aklına getiremez.
Aykut Hoca Fenerbahçeye Şampiyonluk sezonun ardından yaşanan olaylar nedeniyle neden geldiğini unuttu galiba yoksa Daum'un stilin de oynatacaksa Daum'u kovmazdık.
Yine Volkan'ın müthiş kurtarışlarına ve şans golüne kaldık hadi hayırlısı.
Galatasaraya şimdiden tebrikler 12.süper kupaları hayırlı olsun maç sahada oynanır ama bu bizim takım için geçerli değil defansa çekilicez 2-3 tane yer döneriz geçmiş olsun hayırlı iftarlar iyi akşamlar.
Beyler maç başlamadı henüz, kadro doğru olsa bile bu kadroyu çıkaran adamın öyle ya da böyle bir planı vardır değil mi ?
halen geçen sene bahane ediliyor geçen yil tamam 3 temmuzdu olaylar karisikti hocanin akli karisikti herkes alttan aldi , yil 2012 olmus hala 3 temmuz bu yil olaysiz kusursuz herkesin kafasinin dinç olacagi bi yil olcak , hocayi korumak yerine bence gerçekleri gormekte fayda var.