-
Gs düşmanlığına bağlandı ya muhabbet,ondan sonra kibir diyince ne kibrinden bahsediyorsun diyorlar.:icon_smile: Evet beyler,Gs'yi çok kıskanıyorum.Orduspor'a yenilseler bile çok pozisyon buldular,yenilmelerine rağmen hala liderler.(Burak sağolsun :icon_smile:) Şurada Galatasaray ile ilgili tek bir şey söylemememe rağmen olayı meyve veren ağaç taşlanıra,millet bizim kaybetmemizi pusuyora bağladınız ya,bari bunları yazayım da boşuna yazmış olmayın.Bir de bu mesajdan sonra nihayet ağzındaki baklayı çıkardın diye düşünen arkadaşım,boşuna yorulup alıntı yapma,cevabını şimdiden vereyim: he evet öyle canım.:)
-
Abi iyi hoş diyorsun da her lafı niye kendi üzerine alınıyorsun.Orada kendi görüşünü belirtmiş arkadaş.Demek ki rakip taraftarların davranışları ona Galatasaray düşmanlığı oluşmuş yönünde bir izlenim bırakmış.Tabi Galatasaray'ı sevmeyeceksiniz,puan kaybetmesini isteyeceksiniz orası ayrı ama arkadaşın bahsettiği konu farklı.Bundan daha doğal bir şey olamaz.Ama senin o yorumu kişisel alıp cevap vermen garibime gitti.
-
Sadece bir mesaja cevap olarak yazmadım o mesajı.Öyle olsa direk o mesajı alıntı yapardım.Bu muhabbeti açan mesajı ben attığım için doğal olarak üstüme alınıyorum.Eğer bana değilse o mesajlar,sorun yok o zaman.
-
Hasan Kabze : Gol attıgımda sevinmedim çünkü galatasaray taraftarlarıyla göz göze geldim onlara saygısızlık yapmamak için fazla sevinmedim.
-
Kabze karakterli ve çok yetenekli bir oyuncu. Başta gol olunca koşmaya başladı ama daha sonra durdu. Profesyonel birisi olmasına rağmen bazıları gibi yediği kaba pislemiyor :)
-
Fatih Terim'in de güzel bir yorumu vardı basın toplantısında:
"Hasan Kabze, Stancu ve oyuna sonradan giren Yiğit'i tebrik ederim. G.Saray terbiyesi içinde G.Saray'dan transfer olduktan sonra nasıl oynanması gerektiğini gösterdiler."