1 x Janko
1 x Henrique
Almayip uzerine 3-4 milyon koyarsan niye olmasin :) 10 sene forvet sikintimiz olmaz.
Ayrica Fenerbahceyi tebrik ederim
Printable View
Şu Sow'un ikizi falan yok mu alalım :n:
O anlık duyup da yazmış olduğum "İlk yarı doğru ve düzgün oynadık‚ ikinci yarı dağınıktık. İşte futbolun adaleti‚ bazen kötü oynarken de kazanıyorsunuz."
Direk resmi siteden (genişletilmişi) "Hem iyi hem de doğru oynadığımız ilk yarıyı geride kapattık. İkinci yarı daha dağınık görünmemize rağmen rakibin üzerinde baskı yarattık. Futbolun kendi içerisinde adaleti bu şekilde. Her zaman doğru yaptığınız olmuyor."
Benim anlık yazmış olduğum ve sonradan birebir söylemiş oldukları arasında pek eksen farkı göremedim ben ? İlk yarı iyi ve doğru oynadık diyor şu sözün üzerine zaten bizim bir yorum getirmemiz hata, Koca Fenerbahçe ilk yarıda doğru düzgün pozisyon yakalamasın, rakip 1 atsın 1 tane de %100 kaçırsın ama iyi oynamışız diyelim. Bazen düşünüyorum da bu aciz Fenerbahçe görmeyen gözlere müstehak.
İlk yarı iyi oynadık asdasd asd :ASD: ne diyeceğimi bilmiyorum.
Kısa bir süreliğine konuya kilit.
Mesajlar incelenecektir.
Konu tekrar açılmıştır, gereksiz mesajlar silinmiştir.
Tebrik ediyorum takımı , nihayet kazandık.
Stoper alınmayacağını söylemiş Kığılı. ben olsam Topal'ı stopere yerleştiririm. Ortasahayı da Meireles - Salih - Belhanda ile kurarım. zaman zaman cris ve topuz da oynar. ileri 3 lüde Stoch (Caner) - Sow - Kuyt olur. tabii toparlanmış bir Krasiç fark yaratır :)
Galatasaray'da oynuyordu ama pek verimli değildi.
Yobo da gelse, savunmada sıkıntı giderilmeyecek, şampiyon olduğumuz sezon savunmanın sağlamlığı sayesinde hücumda daha güvenle oynuyordu Fenerbahçe, şimdi ise savunma kim oynarsa oynasın çok dağınık, bu da sadece savunma oyuncularıyla alakalı değil, orta sahada yapılan tercihlerle alakalı.
İyi tarafı, takım son maçlarda sürekli geriye düştüğü için maçın son bölümünde sürekli tempo yapıyor, en azından yürüyecek hali yok denilen takımdan pek eser kalmamış gibi, maçı çevirebilmek için şuursuz da olsa harcayabilecek eforları mevcut.
Şimdi Sivasspor ile 2 maç oynayacağız. Hafta içerisinde Salih Semih oynar hatta oldukça farklı bir kadro olur diye düşünüyorum, Sivas da hafta içerisinde tam takımla üst düzey performans sergilemek isteyecektir hafta sonu oynanacak maça fazla motive olamayabilirler kupa daha gerçekçi hedef olarak görülürse.
Üst üste oynanacak ve muhtemelen farklı kadrolarla oynanacak 2 maç bize pek çok şey gösterecek umarım Aykut Hoca'ya da pek çok şey gösterir bu 2 maç.
Dün maçı izleyemedim onun yerine dışarı eğlenmeye gittim onda da maç kazandık iyi mi?
İlk geriye düştüğümüzü öğrendiğimde tamam dedim şampiyonluk gitti. Geri döneceğimizi hiç ama hiç tahmin edemezdim. Ama en önemlisi artık Sow'dan sonra Semih'de bu takımın gol yükünü çeceğini bize bir kere daha gösterdi. Deplasman galibiyetinin güzel yanı maçı iki forvet oyuncumuzun attığı goller ile kazandık.
Umarım artık bir seri gelir ve sene sonu o kupayı bir kez daha kaldırmış oluruz.