Feneri yakalamışsın tebrikler :D
Printable View
Feneri yakalamışsın tebrikler :D
Müsait olduğunda oyunu upload edebilir misin ?
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar. İşten geç çıktığım için bugün biraz geç güncelleme yaptım kusura bakmayın. :)
valla onlar bana geldi hacı. :D
tabiki dostum ne demek.. :)
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
Evimizde oyundan hiç memnun olmasam da şanslı bir galibiyet aldık. Rövanşta işimiz zor ama imkansız değil.. 2-1
evinde bu kadar pozisyon vermen deplasman için işlerin zor olduğunun habercisi..
aynen hacı. r.madrid maçında bile bu kadar pozisyon sıkıntısı yaşamadım.
ST SÜPER LİG
Deplasmandaki M.Utd. maçı öncesi evimizde oynadığımız derbiyi kazanmak morallerimizi tavana çıkardı. 3-0 :)
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 2. MAÇ
Yine çok etkisiz oynadık. M.Utd. taraftarınında baskısıyla bizi etkisi altına aldı. Kornerden Drogbanın attığı golle maçı uzatmalara taşıdık. Uzatmalarda yine sahneye çıkan Drogba yine yüzümüzü güldürdü. Sanki hiç yaşlanmıyor gibi.. :) Maçta Drogba gibi etkili olan diğer isimse kalecimiz Stegen di. 2 gol yemesine rağmen, M.Utd. nin kaleyi bulan 20 şutunun çoğunda üstün becerisi sayesinde daha fazla gol yemekten kurtulduk ve turu geçtik.
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
Yarı finaldeki rakibimiz geçen sezon çeyrek finalde elediğimiz Real Madrid.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2. MAÇ
İlk maçta 2-1 yendiğimiz İBB ile 2. maçta 2-2 berabera kalarak Final e çıkmayı başardık. Oyuncuların performansını yorgun oldukları için eleştirmiyorum.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL
Finaldeki rakibimiz ise Kasımpaşa. :)
Helal olsun Mencıstırı eledin sıra madrid'te zor ama başarabilirsin :D
Mancherster çok formsuzdu. Formsuz olmalarına rağmen 2 maçta da bizden çok daha iyi oynadılar turu nasıl geçtik hala aklım almıyor dostum.
ST SÜPER LİG
Uzun ve yorucu bir sezonun son maçlarında artık oynanan oyundan çok alınan puanın önemli olduğunu düşünüyorum. Drogba sayesinde 3 puanı tek golle almayı başardık. 1-0
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL
Finalde 45 dakika 10 kişi oynayan Paşa yı tek golle yıktık. Bizim için ŞL ve STSL den sonra 3. planda olsa da kupanın bu sezonda sahibi olduk. 1-0 :)
ST SÜPER LİG
Kupada tek golle geçtiğimiz Paşa ya lig maçında 3 attık. 3-0
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 1. MAÇ
Evimizde oynadığımız ilk maça geçen sezon oynadığımız 2 maçta da ağlara havalandıramayan Drogba damgasını vurdu. Attığı 2 golle galibiyetin mimarı olan Drogba 2. maç öncesi büyük avantaj yakalamamızı sağladı. 3-1 :)
ST SÜPER LİG
Zorlu Real Madrid deplasmanı öncesi konuk olduğumuz ADS ilk yarıda bize tam 5 gol atarak bizi tepetaklak etti. Rezil olduğumuz ilk yarı sonrası oyuncularımı ne kadar azarlasamda maçı hakeden ADS ye sadece 1 gol daha atabildik. ADS nin kaleyi bulan 8 şutunun 5inin gol olması ise düşündürücüydü.. 5-2 :uzgun:
ST SÜPER LİG 32. HAFTA PUAN DURUMU
Son 2 haftaya Fenerbahçenin 1 puan gerisinde giriyoruz. Geriye sadece 2 maç kaldı. Bakalım ipi kim göğüsleyecek..
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 2. MAÇ
Evimizdeki 3-1 lik skor avantajı sonrası amacımız katı defans uygulayıp kontradan gol bulmaktı. Nitekim 38. dakikada ilk maçın yıldızı Drogba bu maçta da sahneye çıktı. Sonrasında tamamen savunmaya çekildiğimiz maçı beraberlikle tamamlayarak 2. sezonumuzda da Şampiyonlar Liginde Final oynamaya hak kazandık. Mutluluğumuz görülmeye değerdi. :)
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL EŞLEŞMESİ
Buyuk basari :) Ligde de GS ve FB'nin fiksturunu paylasabilirmisin :)
Dostum bakamadım k.bkma oyundaydım maçları direk veriyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim bir önceki paylaşımım sırasında Galatasaray yönetiminden 1 kez daha görüşme talebi aldım. Teklif aşamasında yine anlaşamayarak masadan kalktık. Aşık olduğum ve taraftarı olduğum bu kulübe kazandırdıklarım karşısında bana yapılan saygısızlıktan ötürü Başkan Ünal AYSAL ı ve tüm yönetim kurulunu kınıyorum. (/c) Gaziantepspor maçı öncesinde Schalke 04 yönetiminden bir teklif aldım ve görüşme yaptım. Fakat maçları tamamlamadan gitmek istemediğim için tekliflerini reddettim. Bunun üzerine Galatasaray yönetimi tekrar benimle görüşmek istedi ve artık tüm bağlarımı kopardığım yönetimle görüşmeyi reddettim. Sezon sonu sonuç ne olursa olsun ayrılık yolu göründü..
ST SÜPER LİG 33 ve 34. HAFTA MAÇLARI
Evimizde oynadığımız son lig maçında oyun olarak üstünlük kuramasak ta Gaziantepspor u 2-0 mağlup etmeyi başardık. 33. Haftada Fenerbahçe evinde Beşiktaşı 3-2 yenerek 1 puan farkı korudu.
Son hafta Mersin in konuğuyduk. Sakatlıktan dönen Mitrovic ve Selçuk un üstün performanslarıyla sahadan 5-2 galip ayrıldık. Fenerbahçe ise deplasmanda Eskişehirspor a 1-0 mağlup olarak şampiyonluğu bize teslim etti. 2. sezonumda da ligi şampiyon olarak tamamladım. Üstün performanslarından dolayı oyuncularıma teker teker teşekkür ediyorum. :)
ST SÜPER LİG SONU PUAN DURUMU
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL
Galatasaray SK Teknik Direktörü olarak çıktığım son maçta hedefim 2 sezonda 2 ŞL kupası kazanarak imkansızı başarmaktı. Finale kadar çok zor şartlardan geçerek geldik. Final maçında da iyi oynamamıza rağmen Lewandowski nin 2 golüne mani olamadık ve maçı 2-1 kaybettik.
Yürekli ve hırslı oyunlarıyla bana 2 sezonumda;
- 2 Spor Toto Süper Lig
- 2 Ziraat Türkiye Kupası
- 2 TFF Süper Kupa
- 1 Şampiyonlar Ligi Kupası
- 1 Avrupa Süper Kupası
- 1 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu
olmak üzere toplamda 9 kupa getiren oyuncularıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
2 sezon sonunda kazandığımız başarılar sayesinde kulübün tüm borçlarının bitmesine rağmen bana ve oyunculara verdikleri maaşı çok gören yönetimi tekrardan kınıyorum.!!!
Başta TOTTENHAM olmak üzere, MANCHESTER CITY, NAPOLI, SCHALKE, MARSİLYA, CSKA MOSKOVA, MILAN gibi büyük kulüplerle adım geçiyor. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde herşey netlik kazanacak ve sizleri bilgilendireceğim arkadaşlar..
tebrıkler dostum ;)
Bayern'e karşı kaybetmişiz sağlık olsun. :)
Lewandowski yapmış yapacağını :(
O farktan şampiyon olup üstüste 2. yılda final görmek kolay olmasa gerek..tbrkler
Herşeyden önce şunu belirteyim "Takımım seni resmen dağıtmış" kardeşim :D :D
Buna rağmen şampiyonluk çok iyi olmuş..Finalde Bayern'e kaybetmen kötü de olsa 2 yıl üst üste final oynaman başarıdır..Yeni takım ise Milan olmalı..Eski efsane MİLAN'ı yeniden dirilt..
hocam rica etsem kulüplerin itibar tablosunu paylaşabilirmisin hani dünya klası kıtasal ulusal diye sıralanıyolar ya
Ben de avrupa kulüpler ve ülkeler sıralamasını isteyeyim bir :)
saol adamım. :)
Yönetim kurulu motivasyonumuzla oynamasaydı alabilirdik ama dediğin gibi sağlık olsun. :)
Sağlam topcu yapacak bişi yok adam atıyor. ^^
Teşekkürler dostum. Fenerbahçe sağolsun. :D
Aynen fena dağıttı. :D Milan olmadı malesef ama ilerde olmayacağı anlamına gelmez. ^^
tabiki hemen paylaşıyorum.
Paylaşayım dostum ne demek. ^^
İTİBAR TABLOSU
ÜLKE TAKIM VE OYUNCU SIRALAMASI
Manchester City 'ye yakınız..
İlk adım City den geldi..
Ve City deyiz.. :)
3 yıllık sözleşme imzaladık.. Hayırlı uğurlu olsun..
Yeni takiminda basarilar :) Galatasaray'da da basarilari erken yakaladigin icin sikildin herhalde :D
Saol dostum. Erken başarı yüzünden değil daha almamız gereken çok yol vardı hem mali açıdan hem de alt yapı olarak henüz istediğim noktada değildik. Başkanla anlaşamadığımız için yollar ayrıldı. Şimdilik City ile yola devam ediyoruz fakat ilerleyen günler ne getirir bakıcaz. :)Yarından itibaren City kariyerine başlicam. Sözleşmemi tamamladıktan sonra tekrar Türkiye ye dönebilirim. :D
Tebrikler. Süper bir kariyer olmuş. 2 sezonda muhteşem bir koleksiyon yapmışsın. Guardiola bile kıskanmıştır seni :D
Yapmadigin is kalmamis. Bakalim Ingilterede devam edecekmi basarin
City'de başarılar :)
Teşekkür ederim. :) Daha yapılacak çok iş var. ^^
Aslında ŞL şampiyonluğu hariç diğer kupalara çok büyük başarı olarak bakmıyorum. İngiltereyi seçmemin sebebi, dişe diş gidebileceğim Arsenal, Man Utd, Chelsea gibi takımların olması. Asıl burada başarı ya da başarılar kazanmak önemli.
Teşekkürler dostum. ^^
TRANSFERLERİMİZ
:yildiz:JACK WILSHERE:yildiz:
Yılın transferini gerçekleştirmek çok kolay olmadı. Bulunduğumuz sezonda Ronaldo dan sonra dünyanın en iyi 2. oyuncusu olarak gösterilen 23 yaşındaki Wilshere, 75M € + David Silva karşılığında takımımıza transfer oldu. :)
KEVIN VOLLAND
22 yaşındaki Alman yıldız 22.5M € karşılığında Hoffenheim dan alındı.
BERNARD
Shakhtar ın Brezilya lı yıldızı Bernard 20M € bonservis bedeli karşılığında 4 yıllık sözlemeye imza attı.
ALEXANDAR MITROVIC
Galatasaray dan eski öğrencim olan Mitrovic 21.5M € karşılığında takıma katılarak öğrencim olmaya devam etti. ^^
OSCAR HILJEMARK
PSV nin yetiştirdiği yeni yeteneklerden olan İsveçli Hiljemark orta sahada alternatif olması amacıyla 13.5M € bonservis ücretiyle transfer edildi.
ELIAQUIM MANGALA
Porto dan ayrılmak isteyen ve kendi isteği üzere satılık listesinde olan Mangala 6M € gibi uygun bir fiyatla stoper mevkiine alternatif olarak takıma katıldı.
MAXIMILIAN MEYER
Yine Almanya nın yetiştirdiği yeni yeteneklerden olan Meyer 9M € ücretle Schalke den transfer edildi.
CHRIS SOLLY
Stoke den Chris Solly 6M € ücretle sağ bek bölgesine alternatif olarak alındı.
:yildiz:ROBERT LEWANDOWSKI:yildiz:
Ve Bayern in yıldız ismi Robert Lewandowski 55M € karşılığında 5 yıllık sözleşmeye imza attı. :)
GELENLER VE GİDENLER
çok deli para harcamışsın ama gelen adamların hepsi kaliteli bu sene tüm kupaları alırsın herhalde uyum sorunu çekmezsen
Guzel transferler yapmissin.. Mali durum nasil :D Mali fair play'e dikkat edelim :) :)
Başkan istedi bizde yaptık. :) Klubün benden öncelikli isteği büyük transferler yapmaktı benim isteğimse ileriye yönelik genç oyuncular transfer etmekti. İkisininde maliyeti büyüktü ve kulüp bu maliyeti karşılayacak durumdaydı. Dolayısıyla harcamadan kaçınmayarak iyi bir kadro kurduk. Hedefimiz içinde bulunduğumuz bütün yarışları birincilikle tamamlamak. :)
City de mali durum sıkıntısı yok hacı. :D
YENİ ASİSTAN MENAJER, KALECİ ANTRENÖRÜ VE BAŞ GÖZLEMCİMİZ
http://l1311.hizliresim.com/1h/q/ustpv.jpg
http://r1311.hizliresim.com/1h/q/ustq8.jpg
http://r1311.hizliresim.com/1h/q/ustqt.jpg
TAKTİK
Galatasaray takımını yönetirken kullandığım 4-2-2-2 taktiğinden vazgeçerek 4-2-3-1 taktiğini kullanacağım City de. Zaten transferlerimizi de bu doğrultuda yaptık.
dostum man.cityde basarılar transferler super para ganı ;)
Saol ceyhuncum hepsi yatırım yatırım. :D
An itibariyle oyuna ve kariyere yeni Skinimle devam edeceğim arkadaşlar. :)
GİDEN OYUNCULAR
Transferin son gününde Alexander Dragovic 8.25M € ya, Zabaleta ise 10.5M € ya satıldı.
COMMUNITY SHIELD CUP
Man City kariyerimin ilk maçında ezeli rakibimiz Man Utd yi ezici bir oyunla fakat mütevazi bir skorla mağlup ettik ve kupayı kazandık. Sezona kupayla başlamak moralimizi yükseltti ayrıca %90 yenilenmiş olan ofansımızın uyumu dikkat çekiciydi. :)
PREMIER LIG
Premier Ligin ilk maçında deplasmanda Aston Villa yı Lewandowski nin muhteşem performansıyla 4-2 mağlup etmeyi başardık. Defansif anlamda bazı sıkıntılar yaşasakta takım olarak oyunun genelinde iyiydik.
Evimizde oynadığımız ilk Lig maçımızda konuk Arsenaldi. Güçlü rakibimizi kendi sahasına hapsederek neredeyse tek kale oynadık fakat bir türlü golü bulamadık. 90+1 de Lewandowski den gelen golle iyi oyunumuz galibiyetle taçlandı.
Ligin 3. haftasında bence bizi en çok zorlayacak rakip olan Chelsea ye konuk olduk. Kıran kırana geçen maçta bitiricilik farkı bize galibiyeti getirdi. Henüz sezonun başında takımın kilit oyuncularından Jesus Navas ın sakatlığı ise moral bozucu olan tek şeydi.
Öyle bir fikstür denk gelmiş ki bende anlam veremedim. :D Üst üste gelen zorlu maçlara rağmen evimizde güzel oyunla Liverpool u da mağlup etmeyi başardık. Takım tamamen ritmini yakaladı ve bu erken uyum sezon sonunun çok iyi biteceğinin habericisi. :)
Ligte ilk 4 maçımızdaki rakiplere nazaran daha mütevazi bir rakip olan Southampton bizi en çok zorlayan rakip oldu. İlk 11de Lewandowski yerine şans tanıdığım Mitrovic bir çok pozisyonu harcayarak ilk maçında hayal kırıklığı yarattı. Bir de üstüne penaltı kaçırdı. Yetenekli kanat oyuncumuz Bernard tan gelen gol sayesinde yine 3 puanı söküp aldık.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP EŞLEŞMELERİ
Şampiyonlar ligi grup eşleşmelerinde eski takımım Galatasaray ile aynı gruba düştük. :)
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLAR 1. MAÇ
Şampiyonlar ligindeki ilk maçımızda BATE yi konuk ettik. İstekli ve etkili oynadık. 66. dakikada penaltıdan attığımız tek golle kazanmayı bildik.
Maclar super gidiyor.. O fiksture ragmen kayipsiz baslamissin lige.. Sampiyonlar Ligi grubundan'da cikacagini dusunuyorum. Galatasaray'in gelmesi de guzel olmus :)
Yeni takımında başarılar :) Maçlar güzel, devamı gelir umarım